سلام بچه ها خوبید؟
من دلم یکمی که نه خیلی گرفته، خواهشا پیاممو خوندید شما هم نظر بدید.
بچه ها فامیل ما کلا زیاد اهل رفت و آمد و دید و بازدید نیستن و خودمم از وقتی ازدواج کردم تقریبا ارتباطم با فامیل از همون کمم کمتر شد و شاید چند سالی یه بار توی مراسمی چیزی دیدمشون، ارتباط تلفنی ولی گاهی با بعضیهاشون داشتم و دارم، مثلا با دو تا از خاله هام یا مثلا سالی یه بار با دایی وسطی و یا زنعمو، ولی کلا رابطه خیلی ضعیفه.
دیروز دایی بزرگم فوت کرده، منم آخرین بار ۱۰ سال پیش فکر کنم دیدمش و یه بارم چند سال پیش خونه مامانم تماس تصویری گرفته بودم ایشون اونجا بود یه حال و احوالی کردیم.
تو کرونا هم دخترش فوت شد و کسی به خاطر شرایط اون دوره نرفت و با تماس تسلیت گفتیم.
البته با مادرم ارتباطشون برقرار بود و هر ماه یکی دو بار تلفنی با هم صحبت میکردن و رابطه عاطفی خوبی با هم داشتن ولی با ما بچه ها نه.
همین داییم تو مراسم عقدم گویا کنایه بزرگی به همسرم زده بود و من بیخبر بودم یعنی همسرم اصلا چیزی بهم نگفته بود تا دو سه سال پیش که سر یه موضوعی به من گفت.
من امروز تا ظهر کار اداری واجب داشتم و نتونستم برای خاکسپاری برم، اصلا مردد هم بودم و هستم.
حالا با توجه به این مسائل
الان نمیدونم اصلا برم برای مراسم سومش که فرداست یا نه.
حال عجیبی دارم هم ناراحتم از دستش و هم از مرگش غمگینم.
همسرمم میگه این همه سال ما ازدواج کردیم یه بار یکی از فامیلهات زنگ نزدن ببینن خوبی، مشکلی چیزی داری یا نه،
راستم میگه، همش فقط انتظار دارن و داشتن که ما تماس بگیریم یا بریم دیدنشون. حتی همین داییم گاهی اسم منو اشتباه میگفت، نه از روی حواسپرتی، متاسفانه براش مهم نبودیم...
داییهای همسرم با اینکه ایران نیستن ولی هر هفته بهش زنگ میزنن و با توجه با اوضاع اقتصادی اینجا هزار بار خواستن دلار براش بفرستن که همسرم قبول نکرده ولی کلا هواشو دارن و ارتباط رو قطع نکردن.
دیروز با مامانم صحبت میکردم خودش گفت ارتباطی که نبوده لازم نیست بیای، ولی نمیدونم چرا دلم آشوبه،
خاطرات خوب بچگی همش میاد جلوی چشمام، اون دوره ارتباط و رفت و آمدهامون خیلی زیاد بود ولی از یه زمان به بعد هر خانواده رفت پی زندگی خودش و ارتباط در حد خواهر و برادریشون مثلا مامانم و خاله ها و داییها موند و ما بچه ها از دایره روابط حذف شدیم.
ببخشید پراکنده نوشتم ذهنم بیقراره،
حالا خواهشا خواهرانه بگید جای من بودید میرفتید یا نه؟