2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1392900 بازدید | 77066 پست
مهسان منتظرم فقط بیاد میخوام خاک و خون بپا کنم😄دیگه زدم به سیم آخرخیلی مهربون بودم این مدتمیخوام یک ...

منم اوایل ازدواجم همش میگفتم تابوشکن باشم مهربون باشم نزارم قصه ی تکراری اختلاف عروس با مادر شوهر ...تکرار شه 

اما متاسفانه خوبیا و سکوت من بد برداشت شد فکر کردن من عقل و اختیار برا انتخاب یا سلیقه ندارم 

نامزد بودیم دیدم هی خواهر همسرم تکرار میکنه دراور گرفتین کمد لباس برندارین مستاجرین سخته فلانه 

دوسه باری گفت من ساکت بودم دیدم نه انگار اقا هم داره خوشش میاد 

بعد گفتم عزیزم شما هروقت ازدواج کردی برا خودت هرچی خاستی بخر یا نخر من هم دراور دوست دارم هم کمد لباس ..

یا برا بچه دار شدن هی نظر میدادن اخر یبار منم خسته شدم زدم به سیم اخر سر

گفتم برای اخرین بار میگم هرچقدر در مسائل زندگیم نظر و دخالت بوده کافیه هرچقد اجازه دادم بسه دیگه نمیزارم نظر شما به خصوصی ترین لحظه ی زندگیم برسه 

طوفان شد 

مادر شوهر شوهر زنگ زد به مامانم که مگه چکارش کردیم چه دخالتی چه حرفی ...اما خب تموم شد دیگه 

اخرین بارشون بود بدون اینکه خودم بپرسم نظرتون چیه کسی حرفی بزنه 

آزمون واقعی شخصیت:چگونه با انسانی که هیچ سودی برایتان ندارد برخورد میکنید ؟

ممنون عزیزم ⚘❤چند سی‌سی میدی ؟یک ساعت قبل نهار و شام بدم خوبه

خب بچه های من بزرگن حتی پسرم چند مکمل دیگه استفاده داره الان سندروس نمیخورن فقط ایمنیوس اونم هفته ای دو یا سه بار میخورن 

اما موقعی که سندروس میدادم هر روز بود یه ساعت قبل از وعده ی اصلی که پروتئین داشت که جذبش بهتر باشه 

از دکتر داروخونه بپرسین فکر کنم بهتر راهنمایی کنه با توجه به سن و وزن بچه 

آزمون واقعی شخصیت:چگونه با انسانی که هیچ سودی برایتان ندارد برخورد میکنید ؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها خوبید؟

من دلم یکمی که نه خیلی گرفته، خواهشا پیاممو خوندید شما هم نظر بدید‌.

بچه ها فامیل ما کلا زیاد اهل رفت و آمد و دید و بازدید نیستن و خودمم از وقتی ازدواج کردم تقریبا ارتباطم با فامیل از همون کمم کمتر شد و شاید چند سالی یه بار توی مراسمی چیزی دیدمشون، ارتباط تلفنی ولی گاهی با بعضیهاشون داشتم و دارم، مثلا با دو  تا از خاله هام یا مثلا سالی یه بار با دایی وسطی و یا زنعمو،  ولی کلا رابطه خیلی ضعیفه.

دیروز دایی بزرگم فوت کرده، منم آخرین بار ۱۰ سال پیش فکر کنم دیدمش و یه بارم چند سال پیش  خونه مامانم تماس تصویری گرفته بودم ایشون اونجا بود یه حال و احوالی کردیم.

تو کرونا هم دخترش فوت شد و کسی به خاطر شرایط اون دوره نرفت و با تماس تسلیت گفتیم.

البته با مادرم ارتباطشون برقرار بود و هر ماه یکی دو بار تلفنی با هم صحبت میکردن و رابطه عاطفی خوبی با هم داشتن ولی با ما بچه ها نه.

همین داییم تو مراسم عقدم گویا کنایه بزرگی به همسرم زده بود و من بیخبر بودم یعنی همسرم اصلا چیزی بهم نگفته بود تا دو سه سال پیش که سر یه موضوعی به من گفت.

من امروز تا ظهر کار اداری واجب داشتم و نتونستم برای خاکسپاری برم، اصلا مردد هم بودم و هستم.

حالا با توجه به این مسائل

الان نمیدونم اصلا برم برای مراسم سومش که فرداست یا نه.

حال عجیبی دارم هم ناراحتم از دستش و هم از مرگش غمگینم.

همسرمم میگه این همه سال ما ازدواج کردیم یه بار یکی از فامیلهات زنگ نزدن ببینن خوبی، مشکلی چیزی داری یا نه، 

راستم میگه، همش فقط انتظار دارن و داشتن که ما تماس بگیریم یا بریم دیدنشون. حتی همین داییم گاهی اسم منو اشتباه میگفت، نه از روی حواسپرتی، متاسفانه براش مهم نبودیم...

داییهای همسرم با اینکه ایران نیستن ولی هر هفته بهش زنگ میزنن و با توجه با اوضاع اقتصادی اینجا هزار بار خواستن دلار براش بفرستن که همسرم قبول نکرده ولی کلا هواشو دارن و ارتباط رو قطع نکردن.

دیروز با مامانم صحبت میکردم خودش گفت ارتباطی که نبوده لازم نیست بیای، ولی نمیدونم چرا دلم آشوبه،

خاطرات خوب بچگی همش میاد جلوی چشمام، اون دوره ارتباط و رفت و آمدهامون خیلی زیاد بود ولی از یه زمان به بعد هر خانواده رفت پی زندگی خودش و ارتباط در حد خواهر و برادریشون مثلا مامانم و خاله ها و داییها موند و ما بچه ها از دایره روابط حذف شدیم.

ببخشید پراکنده نوشتم ذهنم بیقراره،

حالا خواهشا خواهرانه بگید جای من بودید میرفتید یا نه؟

عاطفه تقصیر خودم بود.ولی به هر حال یک چیزایی در طول مدت مشخص میشه.مثلا همین زایمان.یا خرید برای بچه. ...

خب بیان بببنن بفهمند

قتل کردی؟

بگو یهو تصمیم گرفتیم بخریم...

یهو تصمیم گرفتیم زایمان سزارین کنم 😁

همه چی یهویی شد 😁😁

عاطفه جان منم اصلا برا زردی اصلا فکر اینو بخورم اونو نخورم نبودم حتی بعضیا میگفتن عرق کاسنی بخور اص ...

والا نمیدونم..

من چون آدم زود استرسی هستم و حالم بد میشه از استرس

خیلی رعایت کردم...

استرس بیاد ب جونم میرم هواااا 😁

آره والله من خونه دارم ولی بازم نیاز نبود تا الان یعنی شب از خودم دورش کنم آخرشم میاد منو هل میده کن ...

دختذ من از تخت ب عنوان بازی استفاده میکنه

بعد من چ تختی گرفتم

ب قول همسرم میگه رفتی ی تختی گرفتی ک انگار تا آخر عمرش باید رو همین تخت بمونه 😄😄

تخت نوجوانی کلبه ای 🤦🏻‍♀️

مثلا خواستم تخت بزرگ باشه بیشتر استفاده کنه 😄😄

مردای اطراف من همگی خوش خواب...

سرشون رو متکا نخورده بیهوش میشن 😮😮😄

بابام..برادرم...همسری...داییام

انگار کوه کندن...سریع میخوابن

اون وقت من هی باید بچرخم تا خوابم ببره 🥴🥴🥴🥴

سلام بچه ها خوبید؟من دلم یکمی که نه خیلی گرفته، خواهشا پیاممو خوندید شما هم نظر بدید‌.بچه ها فامیل م ...

تسلیت میگم عزیزم. حتما برید. به هر حال دایی تون بودن. به خاطر همون خاطرات کودکی و به خاطر مادرتون. به هر حال برادرشون رو از دست دادن و توقع دارن دخترشون تو این شرایط همراهشون باشن و همدردی کنید باهم. شاید بعدا خودتون از این که نرفتید ناراحت بشید. 

دختذ من از تخت ب عنوان بازی استفاده میکنهبعد من چ تختی گرفتمب قول همسرم میگه رفتی ی تختی گرفتی ک انگ ...

دقیقا من تو تختش عروسک چیدم میره لبه ی محافظشو میکشه به قول خودش هاپو و کواک کواک رو نجات میده. 🤪🤪🤪

ما هردو او مثبتیم...شدیم سه تا او مثبت 😁😁

عاطفه واکسن دخترتو زدی؟ تا کی سرلاک می‌خورد دخترت؟ پسر من عاشق سرلاکه یعنی قوطیشو میبینه ذوق میکنه میگه به به. 😍دلم نمیاد ندم. 😊😊

سلام بچه ها خوبید؟من دلم یکمی که نه خیلی گرفته، خواهشا پیاممو خوندید شما هم نظر بدید‌.بچه ها فامیل م ...

تسلیت میگم عزیزم

بذار کوتاه بگم مراسم برو اون مرحوم دستش از دنیا کوتاهه ،اشکال نداره ولی اگر هیچ مراسمیش نرفتی و فردا مثلا ناهار یا شام هست فقط برای فاتحه خوانی برو.چون تو فامیل ما که خیلی حرف درمیارن که اگر مراسمی نرفته باشی میگن طرف برای غذا رفته حالا سمت شما نمیدونم چجوریه

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍

دوستان اون گروه یه جوری شده چرا؟

دلم گرفت گفتم بیام اینجا 

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
عاطفه واکسن دخترتو زدی؟ تا کی سرلاک می‌خورد دخترت؟ پسر من عاشق سرلاکه یعنی قوطیشو میبینه ذوق میکنه م ...

واکسن نزدم 😮😄

سر واکسنای قبلی خیلی تب میکرد خیلی ناله میکرد دلم نیومد بزنم

راستش شنبه خواستم بزنم دیدم میزون نیس نبردم...

کلا حال نمیکنم با واکسن😄

ببین دخترم سرلاک دوس نداره

شیرخشک دوست نداره

روروعک دوست نداره...

گهواره دوست نداره

کلا با هرچیز ی ک من در هزینه کردم دوست نداشته 😄😄

بستنی ببینه بدوبدو به بههههه 😍😄