2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1400281 بازدید | 77664 پست
تسلیت میگم عزیزمبذار کوتاه بگم مراسم برو اون مرحوم دستش از دنیا کوتاهه ،اشکال نداره ولی اگر هیچ مراس ...

ممنونم عزیزم. 

اگه برم که حتما سعی میکتم برای غذا نرم چون واقعا وجهه خوبی نداره، ولی با خودم میگم رفتن و نرفتن من چه فرقی داره؟ 

بعدشم بعد این همه سال برم بگم چی؟ 

از یه طرفم میگم خب داییم بوده دیگه، با دختراش همبازی بودیم که یکیش مرحوم شد اون یکیم چند ساله رابطه نداریم.

میدونی درگیری ذهنی زیادی برام تولید شده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام بچه ها خوبید؟من دلم یکمی که نه خیلی گرفته، خواهشا پیاممو خوندید شما هم نظر بدید‌.بچه ها فامیل م ...

عزیزم من بودم برای عرض تسلیت میرفتم بالاخره ادم برا همسایه و دور برهم میره جهت همدردی 

حالا با خانواده مرحوم که صمیمی نیستین جهت عرض تسلیت به مادر وخاله ها و دایی وسطی میشه رفت 

همسرتون هم خب حق دارن که هنوزم ناراحت باشن و نیان 

بالاخره کلا یبار میرین و تمام 

سعی کنید اگرم رفتین برا نهار یا شام وانستین یه سرسلامتی بدین برگردین 

خدا رحمتشون کنه بالاخره هم خون بودن 

شاید عاطفه و مهر فامیلی نبوده اما احترام هست که

آزمون واقعی شخصیت:چگونه با انسانی که هیچ سودی برایتان ندارد برخورد میکنید ؟

واکسن نزدم 😮😄سر واکسنای قبلی خیلی تب میکرد خیلی ناله میکرد دلم نیومد بزنمراستش شنبه خواستم بزنم دی ...

پسر من هیچکدوم از اینایی که گفتی نمیخواد بستنی بعضی وقتا عاشق سرلاک و به قول خودش چوب پوره 🤭🤭واکسنشو حتما بزن. چون یه یکیش فلج اطفال هست واقعا واجبه براشون. استرس نداشته باش یه ذره تب داره. تو دو دست هست. اونی که دست چپ میزنن تا چند روز درد داره. پسرم عادت داره رو دست چپ بخوابه میچرخید میگفت درد. ☹️☹️ولی زود خوب شد. 

پسر من هیچکدوم از اینایی که گفتی نمیخواد بستنی بعضی وقتا عاشق سرلاک و به قول خودش چوب پوره 🤭🤭واکسن ...

عه همدردیم ک 😄

فقط هزینه کردیم 😩😄

مهسا اشتباه نزدن؟؟

اینجا ی دست و ی پا میزننا

من یادمه می‌رفتم بهداشت واسه واکسن میدیدم یکی دست یکی پا...

حتی دختر خالم تا دو روز پا درد داشت

عه همدردیم ک 😄فقط هزینه کردیم 😩😄مهسا اشتباه نزدن؟؟اینجا ی دست و ی پا میزننامن یادمه می‌رفتم بهداش ...

منم خاستم بگم 18ماهگی یه دست یه پا هست خیلی هم اذیت داره 

باز گفتم شاید جدیدا عوض شده

پسر من هیچکدوم از اینایی که گفتی نمیخواد بستنی بعضی وقتا عاشق سرلاک و به قول خودش چوب پوره 🤭🤭واکسن ...

من اصلااا ب دخترم نگفتم بیا ممه 🤢🤢🤢🤮🤮🤮 بخور

از این کلمه ای متفرم..

همیشه گفتم بیا شیر بخور

تازگیا یاد گرفته میاد میگه خیر خیر😍😄 یا سیر سیر 😁

تسلیت میگم عزیزم. حتما برید. به هر حال دایی تون بودن. به خاطر همون خاطرات کودکی و به خاطر مادرتون. ب ...

مرسی عزیزم و لطف کردی برام نوشتی.

مادرم که میگفت نیاز نیست بیای ولی خودم ته دلم ناراحتم، 

نمیدونم رفتنم چه فایده ای داره، بعد از این همه  سال و این همه دوری، همون خاطرات کودکی هم داره آزارم میده، همون موقع هم چون سطح مالیش از ماها خیلی بالاتر بود زیاد تحویلمون نمیگرفت و به خاطر شغلش به خیلی از کشورها میرفت ولی دریغ از یه دونه شکلات که بگه اینو برای شما آوردم، با این حال دوستش داشتیم، دایی بزرگمون بود...

دوست ندارم ازش بد بگم، ولی خوبی ای در حق ماها نکرد...

با امام زمان

هوا گرمه 🥵🥵🥵🥵

واحد بغلیمون داره خونشو اوکی میکنه بده مستأجر

همون ک قرار بود ما بگیریم هنوز کامل نکرده

ما می‌گرفتیم بیرون چادر زده بودیم 😄😄

آنقدر صدا کرد مهرسا خانم ترسید 🥲 میترسه میگه یفت یفت یعنی رفت رفت 😁 ظهر اومدیم خونه مامانم تو گرمای جهندم 🥵🥵🥵🥵

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😄😄پس الآن گزارش رد میکنن 🥺😄کاربری عزیزم خدانگهدار 💔💔💔😩😄

نه اتفاقا مهمان میاد برامون 

ممکنه برا بعضیا جذاب باشه بگن بریم ببینیم از چی میحرفن 😆