2777
2789

من یکسال پیش از طرف همسرم خیانت دیدم جنسی نبود در حد قرار و پیام رو زنگ . روزهای وحشتناکی بود هنوزم وقتی به همسرم حرف اون روزارو میزنم حالش بد میشه میدونم پشیمونه حداقل الان آینده نمی‌دونم چی پیش میاد نمیخوام بهش فکر کنم . 

چندماهی حالم خیلی خوبه دیگه یاد‌ گذشته نمیفتم از اون گریه ها خودزنی ها خبری نیست زندگیمو از نو دارم میسازم تا قبلش زندگیم عالی بود به خاطره همین موندم چون میدونستم بیرون خبری نبست موندم و الان دارم نتیجه اش رو میبینم خداروشکر همسرم خوب بود خوب تر شده یه جورایی شده موم تو دستم هرچی بگم گوش میکنه واقعا صدشو گذاشته برام بیشترین خرج هارو کنم حرفی نمیزنه شده مردی که شب و روز فکرش خوشبختی و آرامش و رفاه منو دخترم هست الان واقعا از زندگیم لذت میبرم و خوشحالم زود تصمیم نگرفتم 

توصیه من این هست اگر همسرتون واقعا خوبه از هر لحاظ ساپورت میشید از سمتش چه عاطفی چه جنسی چه مالی چه اخلاق خوب .،… بهش یک فرصت بدید تا زود اقدام به جدایی نکنید برا طلاق همیشه ‌وقت هست مید‌ونم‌ سخته من این روزارو کشیدم اما به مرور براتون کمرنگ نر میشه فراموش نمیشه اما داغش کمتر میشه بمونید اون مرد رو شیفته خودتون کنید با توکل به خدا درست میشه 

اما اگر   دیدید ذاتش هرزه هست پشیمون نبست کاری برا جبران نمیکنه اون وقت فکر اساسی کنید 

من تجربه خودمو گفتم چون خیلیا تو ابن سایت همدرد من هستن 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

ولی من میگم آدمی که یکبار خیانت کرده بار دیگه هم میتونه بکنه

و در پایان...دلم فریاد بود ، در نگاهم اشک ، در گلویم بغض اما بلند تر از همه میخندیدم!! یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🚶درسته شد تجربه ولی نه قلبی موند ، نه حسی ، نه ذوقی!!!!🖤میخواست گریه نکند اما جنازه‌اش در رودخانه‌ی اتاقش پیدا شد.🙃 فقط با من نمی شد؟! ...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خوشبختیت ابدی عزیزم

من اما اشتباه کردم فرصت دادم

یه مدت خوب بود مثل فرشته ها

این اخرا منم توقع ام بالا رفته اونم که تعادل نداره

این چشم نظر هارم برات میزارم عزیزم 

🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿

یه فرصت برابر با ماهرشدن زیرک شدن مرد ه

اصلا اینطور نیست، برای خیلی ها اولین و اخرین باره

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

خداروشکر الان از زندگیتون راضی هستید خوش باشید.بنظرتون علت اینکه مردا ممکنه ب کس دیکه ای فکر کنن یا سمتش برن چی میتونه باشع؟ جالبش اینجاس اکثرا سمت کیسی رفتن ک خانم خودش ب مراتب خیلی بهتر بوده

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

هرچی تو متنت جلوتر میرفتم لبخندم بیشتر میشد خداروشکر زندگیت خوب شد

هرچند که 50 درصد با حرفاتون موافقم چون همه شبیه شما نیستن و همه هم شبیه همسر شما نیستن

درسته خیانت یکباره ولی یه وقتایی یه چیزایی یکبارش هم قابل چشم پوشی نیست مثل خیانت مخصوصا خیانت جنسی

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد