2777
2789

دانشجو معلم نه ها! معلما! 

میدونم این حقوق برای یه اقا کافی نیست ولی واسه یه خانمی که خرج هاش رو خانواده اش یا همسرش تامین میکنن و اجاره خونه هم نمیده خیلی خوبه به نظرم

خوش به حالشون، میتونن به خودشون برسن، طلا بخرن، پس اندازش کنن... 

یاد خوبان نه حساب است که فراموش شود، نه چراغ است که خاموش شود

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حقوق معلم باز نشسته هم ۱۵ تومن میگیره 😵‍💫

معلم های قدیمی چون رتبه نداشتن اینقدر میگیرن

به جدیدا دارن خیلی خوب میرسن

عزیزم مهندسی صنایع میخونی از رشتت راضی هستی؟بازار کار داره ؟

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد... در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد 🌙💕                                                                        چِقَد بَده خدايى                                                                                                      كه اِنقده از همه لحاظ اَزَم جدايى                                              الآن بايد دوتايى ، يه جاهايى بوديم اَصَن نَفَهمى كجايى   تيريپ خَلسه و كُمايى         تو مَنى مَن شُمايى          دنيا رو دريا ميكرديم ميشُديم هر دو ماهى✨                            ای کاش بر قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت بر هر کسی جز من خاموش میشد✨

پونزدع تومن چیکار میشه کرد

خیلی کارا، پس انداز، طلا، رسیدن به خودت

البته بازم میگم این حقوق واسه خانومی خوبه که اجاره خونه نمیده و مخارج اصلی اش رو همسر یا خانواده تامین میکنن