2777
2789
عنوان

تجربه من از خیانت و توصیه به خانم های که خیانت دیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 7649 بازدید | 195 پست
چقدر منطقی و باادب صحبت میکنید شما واقعا انگار تحصیلات خیلی بالایی دارین

ممنون عزیزم لطف داری 🌹❤️💕

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چقدر منطقی و باادب صحبت میکنید شما واقعا انگار تحصیلات خیلی بالایی دارین

ولی فکر کنم تیکه انداختید😅😅

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

خیانت انتخابه اشتباه نیست که بهش فرصت بدی

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی‌ نی کوچولو تو شکمش داره.

اصلا این حرفو قبول ندارم خیانت کار حتی اگه فقط یبار خیانت کرده باشه ذاتش خرابه

بیرون خبری نیس در داخل هم فقط اون ماهر تر شده 

این حرفا گول زدن خودمونه

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

خیانت انتخابه اشتباه نیست که بهش فرصت بدی

یه آدم نمیتونه از انتخابش پشیمون بشه 

من شک ندارم همه شماهایی که فورا حرف از طلاق می‌زنید یا ومجرد هستید و کم سن یا تو شرایطش قرار نگرفتید

تو شرایطش قراربگیرید با اولین خیانت جدا نمیشید اونایی هم که جدا شدن صددرصد مرد چندین بار تکرار کرده دیگه خودشون نجات دادن

منم‌ نگفتم به هرمردی فرصت بدید اگر یه مردی تمام شرایط دیگه ا ش خوب بود ارزش داره فرصت داد شاید واقعا پشیمون بود تکرار نکرد 

یه آدم نمیتونه از انتخابش پشیمون بشه من شک ندارم همه شماهایی که فورا حرف از طلاق می‌زنید یا ومجرد هس ...

من ازدواج میکنم نه بخاطر اینکه با پولش تامینم میکنه بلکه بتونه وفادار بمونه زندگی خوبی داشته باشیم شماهم بخاطر مادیات موندی اونم قطعا زیرکتر از هر دفعه از کجا میدونی بازم خیانت نمیکنه 

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی‌ نی کوچولو تو شکمش داره.

[QUOTE=367388725]اصلا این حرفو قبول ندارم خیانت کار حتی اگه فقط یبار خیانت کرده باشه ذاتش خرابه بیرون خبری نیس در دا ...[/QUOT 

منم قبول ندارم با یه اشتباه لگد به همه چیز بزنی و بری 

جون بازم میگم هیچ نشون نمیده مردی بعدی هم که میاد تو زندگیت خیانت نکنه مگه اینکه برا همیشه قید ازدواج و هر مردی رو بزنی چون به هیچ مردی نمیشه اعتماد کرد

من ازدواج میکنم نه بخاطر اینکه با پولش تامینم میکنه بلکه بتونه وفادار بمونه زندگی خوبی داشته باشیم ش ...

خیلی بچه ای که فکر میکنی یک مرد اگر دوسال اول وفادار هست ده سال دیگه هم همین میمونه من وقتی همسرم با اون همه خوبی خیانت کرد فهمیدم هیچ مردی قابل اعتماد نیست از کجا میتونی وفاداری یک مرد رو تا آخر عمر تضمین کنی؟؟؟!

شما کمتر شعار بده مهمتر از پول بعد اخلاق وجود نداره 

به قول معروف گشنگی نکشیده عشق و عاشقی یادت بره 

وقتی حسرت بخوری اون رندگی که بخوای نداشته باشی میفهمی عشق همش کشکه

خیلی بچه ای که فکر میکنی یک مرد اگر دوسال اول وفادار هست ده سال دیگه هم همین میمونه من وقتی همسرم با ...

@کوالاجذاب   😐😐😐

کسی که چیزینباشه بعید میدونم بهتر از اینا خرف بزنه خخخخ

@کوالاجذاب 😐😐😐کسی که چیزینباشه بعید میدونم بهتر از اینا خرف بزنه خخخخ

چطوری باهات حرف زدم ؟ 

توهین هم نکن شاید خودت چی هستی ؟ 

این تصمیم من برا زندگیم هست به شما ارتباطی نداره 

چطوری باهات حرف زدم ؟ توهین هم نکن شاید خودت چی هستی ؟ این تصمیم من برا زندگیم هست به شما ارتباطی ند ...

شاید خودم چی هستم؟

تصمیم زندگیته تاپیک نزن تاپیک زدی جنبه ببر بالا 

اخه ادم شکاک میشهدیگه اعتماد نمیتونی کنی و هی چکش میکنی

به مرور همه اینا درست میشه 

من یکبار رفتم روانپزشک بهم قرص داد دیگه قرص هارو ادامه ندادم اما انگار آثارش مونده کلا از این رو به اون رو شدم شک هم نمیکنم کلا دوباره شدم مثل سابق با اینکه شبا گوشی همسرم رو میز هست اصلا نمیرم چک کنم یعنی کنجکاو نیستم حالا نمی‌دونم. برا اون قرص ها بود که خوب شدم با اینکه ۴ ماه قطع کردم یا خدا کمکم کرده دوباره خودمو پیدا کنم 

منم دوسال گذشت

یادم نمیره اصلا و همیشه مثل یه زخم باهامه 

و هیچوقت زندگیم مثل قبل نمیشه 

فقط بخاطر بچم یه فرصت به زندگیمون دادم 

فعلا که خوب بوده ..آینده رو نمیدونم 

خیانتش برای من شروع موفقیتام بوده و یجورایی به نفعم شد 

اگر با نظرم مخالفی ممنون میشم ریپلای نزنی و بگذری😊