2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1400285 بازدید | 77664 پست
امروز خیلی ناراحتمدلم میخواد برم جایی که هیچکس نباشهمیگم میخوام تخت و کمد بگیرم برای بچهمیگن نههه شم ...

عزیزم ناراحت نشو  به خاطر این حرفا بیشتر رو بچه تاثیر میزاره. حرف دیگران همیشه هست. سعی تصمیمات تا انجام ندادی به کسی نگی. من خودم تا یه هفته مونده به زایمان به کسی اسم بچرو نگفتم. 

نارین جان نگران نباش من هم مثل خودت هستم .تازگی ها که کلا منوی اصلیمون یک غذا هست در اکثر موارد غذای ...

منم سکوت کرده بودم 😆چون اصلا چند مدل غذا نداریم 

یه غذای مجلسی داریم اسمش یخنی هست همون چلو گوشت رستورانا 

همین رو میپزیم برا مهمونای عزیز 

اگه درجه عزیزی پایینتر باشه قیمه قورمه مرغ و....

تولدا هم همینه 

کیک میوه بستنی شربت ...هست اما چند مدل غذا نچ نچ 

آزمون واقعی شخصیت:چگونه با انسانی که هیچ سودی برایتان ندارد برخورد میکنید ؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اون بزرگه لبو هست که ایندفعه متاسفانه برگاش خراب شده انگاری کرم خوردتشاما ما هم دقیقا داخل آش محلی ...

آخ دیفن جان گفتی اش ترش انقد دوس دارم لعنتی خوشمزه رو لبو توش خیلی خوب میشه. خیلی هوس کردم. 😋😋یعنی قشنگ میتونم سه تا بشقاب بخورم. 

مامان سبحان عزيز راهنماييم ميكني؟؟ ميشه مبلغش رو تغيير بدم معدل حسابم٨٠ ميليون بود😭😭😭 تو خصوصي هم پيام دادم بهت

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
امروز خیلی ناراحتمدلم میخواد برم جایی که هیچکس نباشهمیگم میخوام تخت و کمد بگیرم برای بچهمیگن نههه شم ...

آرام جان 

چرا اصلا ب دیگران میگید؟؟؟؟

برید کار خودتونو انجام بدید 

دلیلی نداره همه چی رو بگید

مگه اونا کاری میکنن ب شما میگن؟؟؟

بی خیال بابا کار خودتو کنید 😡😡😡😡😡

مامان سبحان عزيز راهنماييم ميكني؟؟ ميشه مبلغش رو تغيير بدم معدل حسابم٨٠ ميليون بود😭😭😭 تو خصوصي هم ...

@مامان_سبحان7    

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
وااای عاطفه الان گفتم هندونه نخوره تو نوشتی بخوره. تازه دیدم... 😁😁😁من ماما داشتم هم اون هم دکتر گ ...

اقاااااا 😡😄😄

والا دوست من رعایت نکرد بچش خیلی زردیش بیشتر شد...

دختر مرد زردیش تا یک هفته بود بس ک رعایت کردم خوب شد 😍😎

هندوانه 🍉 بخور 😡😡😄

الهی عزیززززم هم ذوق دارین حق دارین هم قبول کنین خب تجربه ندارین هرکاری دلتون میخاد فقط در حد یه خبر ...

منم از خرید تخت واسه دخترم پشیمونم..

کمدش خیلی لازمم

اما تخت نه..

چون ک مستاجرم...

پولشو باید میدادم طلا ..

اطرافیان گفتن نخر من گوش ندادم 😄

فقط زاجع به تخت من تخت دو منظوره گرفتم که بعدا میتونم کشو هاشو در بیارم بشه تخت نوجوان الان بچم نوزده ماهش هشت یک ساعتم توش نخوابیده. گهواره هم جدا خریدم از بیمارستان اومدم پسرمو گذاشتم توش انقد جیغ زد. توش نمی‌خوابید. کمد خوبه ولی لباس و اسباب بازی ها رو توش میچینی. لباسم من خیلی نخریدم ولی همونم اشتباه بود چون سایز بچه زود تغییر میکنه چهار دست نوزادی سه تیکه بخر خیلی کاربدیه زیر دکمه، بلوز و شلوار. 

اقاااااا 😡😄😄والا دوست من رعایت نکرد بچش خیلی زردیش بیشتر شد...دختر مرد زردیش تا یک هفته بود بس ک ...

به من گفتم لیمو و شیرین و عناب بخور. من یه نیسان لیمو شیرین خوردم تاثیر نداشت. بیشتر به گروه خونی ربط داره گروه او بیشتر و شدیدتر زردی براشون. و ارث هم تاثیر داره من خودمم شدیدشو داشتم

منم از خرید تخت واسه دخترم پشیمونم..کمدش خیلی لازمماما تخت نه..چون ک مستاجرم...پولشو باید میدادم طلا ...

آره والله من خونه دارم ولی بازم نیاز نبود تا الان یعنی شب از خودم دورش کنم آخرشم میاد منو هل میده کنار رو بالش من میخوابه🤣🤣🤣مامانم بنده خدا خیلی وسیله برای سیسمونی خرید.

اقاااااا 😡😄😄والا دوست من رعایت نکرد بچش خیلی زردیش بیشتر شد...دختر مرد زردیش تا یک هفته بود بس ک ...

عاطفه جان منم اصلا برا زردی اصلا فکر اینو بخورم اونو نخورم نبودم 

حتی بعضیا میگفتن عرق کاسنی بخور  اصلا لبم نزدم 

کلی هم کاچی و روغن محلی همون کرمانشاهی خوردم امااا بچه هام خیلی کم زردی داشتن 

نه احتیاج به بستری شد نه مثل بعضی از مادرا مهتابی لازم شد 

کلا پنج روز طول کشید روز اول دوم هست روز سوم به اوجش رسید چهار کم شد پنج هم تمام 

من فکر میکنم مربوط به آغوز هست 

منم از خرید تخت واسه دخترم پشیمونم..کمدش خیلی لازمماما تخت نه..چون ک مستاجرم...پولشو باید میدادم طلا ...

منم همینو گفتم بالاخره تا یه خدی جوابه خب 

بعضی چیزام از سر ذوق میخری 

اما اینکه میبینی طرف مستاجر هست اما ختی دوچرخه ی هفت سالگی و کوله پشتی مدرسه اش هم خریدن داخل سیسمونی خب اینارو کجا جا بدی 

یا چندین دست لباس که بعضیا فوری کوچیک میشه اصلا هم استفاده نمیشن 

الان دوره ای نیست که بی گدار به اب زد پول بیزبون رو ببری بدی ده تا تکه بخری که تا چند سال اصلا لازمت نمیشن

سلام عزیزم

هیچی نگو

تصمیم بگیر و اجرا کن تمام!

فقط نظر شما و همسرت مهمه

ذره ای توجه نکن به حرف دیگران ،بقیه فقط حرف میزنن که یه چیزی گفته باشن!

سوال پرسیدن با انشاالله هرچی خیره هرچی پیش آید خوش آید و ... جواب بده

❤️❤️❤️❤️