2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1400248 بازدید | 77663 پست
قربون دل مهربونت برم نازی جانم♥️♥️آره متوجه شدم ندیدی پیامم رو... برای من هم شرایط اینطور پیش رفتانش ...

قربونت دوست قشنگم بله ندیدم پیامت😔

انشاالله بهتربن برات اتفاق بیفته دوست قشنگ و نانازی خودم😘

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
اون نونوایی۸تومنی میگه آرد ما بهتره چند باری گرفتیم بهتر بود یا نمیدونم تلقین کردیم که بهتره🥴مشتری ...

اره امتحان کن یه تیکه از ۵تومنی نگه دار و وقتی ۸تومنی خریدی مقایسه کن رنگ و بافت و مزه اش رو. 

تو تشخیصت حرفت نداره وقتی میگی بهتره حتما بهتره👌🏻👌🏻

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آره اینجا ساده۵تومن هست فکر کنم کنجد که من دوس ندارم کنجد خوب نمیریزن رو نون خسیسا

ما ساده دوست نداریم فقط کنجدی😅

کیفیت چی خوبه که این خوب باشه بعد میپزه مشکلی نداره🤣

ما ساده دوست نداریم فقط کنجدی😅کیفیت چی خوبه که این خوب باشه بعد میپزه مشکلی نداره🤣

کنجدش خوب باشه آره. آره والا چی خوبه که این خوب باشه

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
من دیشب پوشک می‌گشتمیکی میداد 240 تازه با تخفیف خب لنتی روش زده 240😏😏ی جا 209 انقدر خوشحال بودم ک ...

عزیز پولی که واقعا با هزار سختی و حرف و حدیث شوهرامون در میارن باید هم همون ده تومن بیست تومنه ارزونتر خوشحالمون کنه. 

چون به قول معصومه میگه پول اجاره هاشون از مشتری میخوان بگیرن. 

همیشه خوشحال باشی🌹

من سال ۹۹ یادمه یه مانتو خریدم ۳۰۰ تومن اومدم خونه خواهرم دید گفت واااای چه خبررره. چقدر گرون خریدی ...

خیلیم به قیمت ربطی نداره

مامانم اون روز دو تا مانتو خرید

یکی تقریبا دم دستی

یکی مجلسی

مجلسیه پارچه ش کیفیت بهتری داره و خب خوشگل‌ترم هست( پارچه ش کار شده) 

نکته جالب اینجاست که مجلسیه ارزون تر از دم دستی در اومد

بستگی به انصاف فروشنده هم داره

شبیه همون مجلسی، جای دیگه ۱۲۰۰ گرون تر میگفتن

باور ندارین آدرس بدم بپرسین😁

اره امتحان کن یه تیکه از ۵تومنی نگه دار و وقتی ۸تومنی خریدی مقایسه کن رنگ و بافت و مزه اش رو. تو تشخ ...

آره باید آزمایش کنم😎😎😎😎🤣🤣🤣🤣🤣 

فدات شم🫂🫂🫂🫂

والا اینجا سنگک آزاد10ت با سنگگ آرد دولتی واقعاً فرق دارهخوشمزه تره.. تازه کنجدی باشه 18میده😏😏😏هر ...

آب رفته🤣🤣🤣🤣🤣

خیلیم به قیمت ربطی نداره مامانم اون روز دو تا مانتو خریدیکی تقریبا دم دستییکی مجلسیمجلسیه پارچه ش کی ...

انصاف و اجاره مغازه وهمه چی دخیل هست برا پسرم کاپشن دیدم ۱۸۸۰بود گفت میخوام جمع کنم۱۵۵۰داد از همون کاپشن نازک تر وضعیف تر جای دیگه۱۷۰۰بود تازه همون ۱۷۰۰جنسش پارسالش بود که من ازش پرسیده بودم۹۲۰تومن 😒پارسالم میگفت همین یه دونه مونده امسالم همونو گفته بود🤣🤣🤣🤣🤣

پاییزی الان یهویی این پستت دیدم وسط ریپلای ها. بین فقط باید امتحان کنی ببین مزه و کیفیت و رنگش(سفید ...

من تا حالا تو عمرم نشده برا خرید چیزی از چندجا قیمت بگیرم نه من نه شوهرم 

همیشه میگم اینکار بکنم ولی تاحالا حوصله ش رو نداشتم 

ولی به نظرم خیلی خوبه چون در طول ماه کلی چیز میخره آدم

همین ۱۰تومن ۱۰تومن هم کلی میشع 

باورت میشه من اصلا قیمت چیزی یادم نمی مونه 🙄🙄واقعا گاهی سعی میکنم مثلا یادم بمونه ماکارونی رو چقد خریدم

این رب چقد شد 

ولی اصلا نمیدونم 😂