2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1307432 بازدید | 71016 پست
آخ دیفن جان گفتی اش ترش انقد دوس دارم لعنتی خوشمزه رو لبو توش خیلی خوب میشه. خیلی هوس کردم. 😋😋یعنی ...

وای منممم

حیف همسرم این آش رو به عنوان غذا به رسمیت نمی شناسه میگه پروتئین نداره، سیر نمی شم🤣🤣

وگرنه خودم درست می کردم 

الان باید وایسم برم خونه مامانم تا برامون بپزه😄

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چرا کارهات رو برا دیگران توضیح میدی هر کاری ک میخوای انجام بده بعدا بزار ببین اسم بچه ام خودت و همسر ...

باور کن من اصلا پیشاپیش نمیگفتم

خودشون میپرسن مثلا

منم ساده جواب میدادم

ولی باز تقصیر خودم بود همینم نباید میگفتم

یکم خب خانواده ایرانی جماعت مداخله گر هستن اسمشم میزارن ذوق داریم و دوستش داریم کمک میکنیم و...اما و ...

مهسان جان باور کن من اصلا نمیخوام چیز زیاد یا اضافه بخرم

و کلا هم آدم لوسی نیستم که هر حرفی روم تأثیر بزاره

اما دیروز خیلی عصبی شدم

چون من اصلا تو کاراشون حتی اگر باب سلیقه ام نباشه دخالت نمیکنم و میگم خیلی قشنگه خوبه

بعد اونا فکر میکنن خدای این چیزا هستن

ولی تفاوت سلیقه رو درک نمیکنند

من نظرم رو‌ بگم صورتشون رو کج و‌ کوله میکنند

یا میگن عععی😶

از این چیزا بدم میاد

عزیزدلمهر کاری می خوای بکنی رو انجام بده و سعی کن بعد از انجام دادنش به بقیه بگید، یا اگه ضرورتی ندا ...

در مورد پیشنهاد اسمت ممنونم دیفن جان👌🌹.

واقعا موافقم از این به بعد باید چراغ خاموش برم جلو به قول معصومه.

من مقصر رو خودم میدونم.

در مورد اسم هم مثلا من یک اسم انتخاب کرده بودم تقریبا نیمه مذهبی بود و جز جدیدها هم بود.

بعد دیشب که گفتم همونو مادرشوهرم گفت عععی دوست ندارم همون موقع شوهرم گفت دیگه اینو نمیزاریم مادرم خوشش نیومد.من اونجا جوابشو ندادم اما الان منتظرم بیاد و باهاش اتمام حجت کنم.میخوام بهش بگم ویار رو من تحمل کردم نه بقیه.الان منم که تا صبح نمیتونم بخوابم.

اعصابم از دست شوهرم خرابه.شخصیت فوق مهرطلب داره.

عزیزم ناراحت نشو به خاطر این حرفا بیشتر رو بچه تاثیر میزاره. حرف دیگران همیشه هست. سعی تصمیمات تا ا ...

میدونی خیلی باید بهم فشار بیاد که اینطور بشم.

واقعا کار خوب رو کردی مهسا جان😄👌.

آرام جان چرا اصلا ب دیگران میگید؟؟؟؟برید کار خودتونو انجام بدید دلیلی نداره همه چی رو بگیدمگه اونا ک ...

عاطفه تقصیر خودم بود.

ولی به هر حال یک چیزایی در طول مدت مشخص میشه.

مثلا همین زایمان.

یا خرید برای بچه.

میان میبینن میفهمن.

مسئله اینه که چرا راحت دل میشکونن.

فقط زاجع به تخت من تخت دو منظوره گرفتم که بعدا میتونم کشو هاشو در بیارم بشه تخت نوجوان الان بچم نوزد ...

مهسا جان من میخواستم یک تخت کوچولو کنار مادر بخرم مثلا تا دو سالگی.

چون اصلا نمیتونم رو زمین بخوابونمش.

خونمون خیلی حشره و مارمولک داره حتی عقرب دیدم میترسم.

بعد مثلا کمد لازمه خب وسیله هاشو کجا بزارم میگن نههه مگه بچه چه وسیله ای داره.

در مورد پیشنهاد اسمت ممنونم دیفن جان👌🌹.واقعا موافقم از این به بعد باید چراغ خاموش برم جلو به قول م ...

اسم خیلی مهمه باور کن 

روزی هزار بار به زبون میاری 

باید حس خوبی بگیری 

هرچی که دلت میخاد انتخاب کن به همسرتم بگو مادرتون با نهایت احترام میتونستن برای بچه های خودشون خوشم میاد نمیاد راه بندازن 

بقیه عادت میکنن و کنار میان بجز مادر که اگر اسم بچه رو دوست نداشته باشه هربار صداش میزنه ته دلش یجور میشه 

دیدم که میگم 

اسم پدر  شوهر فوت شده رو گزاشتن روی نوزاد 

مادرش تا چند وقت میگفت بچه ..پسرم .اصلا نمیتونست اون اسم رو قبول کنه 

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
مهسا جان من میخواستم یک تخت کوچولو کنار مادر بخرم مثلا تا دو سالگی.چون اصلا نمیتونم رو زمین بخوابونم ...

کمد از واجباته 😅اصلا روایت و حدیث داریم درموردش😅دوبار وسیله ها بره زیر پای پدر بعد خودش میاد میگه بجا یکی دوتا کمد بخریم

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
اسم خیلی مهمه باور کن روزی هزار بار به زبون میاری باید حس خوبی بگیری هرچی که دلت میخاد انتخاب کن به ...

مهسان منتظرم فقط بیاد میخوام خاک و خون بپا کنم😄

دیگه زدم به سیم آخر

خیلی مهربون بودم این مدت

میخوام یکم خشن باشم

البته صبح زنگ زد انگار حس کرد

گفت عصبی هستی انگار

وای منمممحیف همسرم این آش رو به عنوان غذا به رسمیت نمی شناسه میگه پروتئین نداره، سیر نمی شم🤣🤣وگرنه ...

مردا کلا اش دوست ندارن. منم بیشتر عصرونه یا شام دوست دارم. ولی حیف بلد نیستم اش بپزم. ☹️☹️

مهسا جان من میخواستم یک تخت کوچولو کنار مادر بخرم مثلا تا دو سالگی.چون اصلا نمیتونم رو زمین بخوابونم ...

خوب پس بگیر من رو تخت خودمون میخوابوندم کنارش بالش میزاشتم چند وقت پیش تو خواب از رو تخت افتاد ما هم کوچ کردیم رو زمین. 😆😆

مهسان جان باور کن من اصلا نمیخوام چیز زیاد یا اضافه بخرمو کلا هم آدم لوسی نیستم که هر حرفی روم تأثیر ...

مثل خانواده شوهر من. خودشون رو کج و کوله میکنن. من لبخند میزنم اهمیت نمیدم بهشون 😎😎