2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1400381 بازدید | 77667 پست
مرسی عزیزدلم نه دیگه کدبانووو هستی به تمام معنا عزیزم تولد گلدختر مبارک باشه مهمانی حسابی خوش بگذره ...

ممنونم عزیزم سلامت باشی نازنین ،آره آدم دست تنها باشه واقعأ خسته میشه ، من تو آشپزخونه هیشکی رو راه نمیدم چون رو غذاها حساسم ، وقتی مهمون دارم اعضای خونه حتی اگه آب بخوان خودم میدم بهشون تا تو آشپز خونه نیان ،قشنگ دو تا سه روز قبل مهمونی در حال کار کردنم ، به مهمونا هم اجازه نمیدم کار کنند و ظرفا رو بشورند چون میگم اومدین دورهم باشیم کار رو تو خونه خودتونم دارین ، البته بعد از مهمونی تو شستن و جارو کردن و تو کابینت گذاشتن ظرفا همسرم کامل کمک حالمه ولی بعدش منم سه روز استراحت مطلقم بس که خسته میشم ، بعضی وقتا میگم تو مهمونیا به یکی بگم بیاد کمکم همسرم میگه تو که آشپزخونه رو ورود ممنوع میکنی یکی بیاد میخواد بشینه تو رو نیگا کنه؟ راستم میگه ولی خوب کاش همیشه سرحال و سلامت باشیم و مهمون داشته باشیم ، راستی من بچه کوچیک ندارم و این مزیت بزرگیه چون با بچه کار کردن واقعأ سخته ، خدا فرزندای گلت رو برات نگه داره و چشم و چراغ زندگیت باشند

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...
ممنونم عزیزم سلامت باشی نازنین ،آره آدم دست تنها باشه واقعأ خسته میشه ، من تو آشپزخونه هیشکی رو راه ...

اوکیه پس من تنها نیستم 😁

میدونی مشکل کارمن کجاس؟اینکه همون روز باید خونه رو تمیز کنم چون روز قبلش باشه دوباره کثیف میشه 

همه کارها رد همون روز میکنم 

غذا پختن هم نمیشه که یه روز قبل درست کرد میشه؟؟؟

مرسی عزیزم خوشبختی وعاقبت بخیری دخترت رو ببینی لذت ببری

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مریم جان ولی خداییش عکست رو بزار من ببینم 😍😍😍منم میزارم اینجا ما کلی عکس بازی داشتیم بیشتریا همدی ...

فدای تو بشم من عزیز دل منی شما ، من کلأ اهل عکس گرفتن نیستم و تو هیچ کجا و تو گوشی حتی برادرم عکس ندارم ، چه کنم دیگه زیادی ادا مذهبیا رو در میارم دیگه ، کاش واقعأ خدا قبولم داشته باشه و بشه بهم گفت مذهبی ولی خودم که سعی میکنم باشم و لا اقل ادای آدمای مومن رو دربیارم، وگرنه شناخته شدن یا نشدن برام مهم نیست واقعأ تو عمرم هیچ چیز پنهانی نداشتم و ظاهر و باطنم حتی اگه خوب هم نباشه یکیه ،کلأ حتی خرید هم اینترنتی میکنم تا مجبور نباشم برم بیرون و با آقایون در ارتباط باشم ، به این دلیل از گذاشتن عکس معذورم ،کاش مجازی دنیای واقعی بود و در کنار همدیگه بودیم ، البته چون من اهل بیرون رفتن نیستم تو واقعیت دوستی ندارم و فقط با اقوام دور و نزدیک رفت و آمد دارم ، تنها دوستانم تو نی نی سایت و شماها هستید،  ، 

فدای تو بشم من عزیز دل منی شما ، من کلأ اهل عکس گرفتن نیستم و تو هیچ کجا و تو گوشی حتی برادرم عکس ند ...

واااای خدا عزیزدلم ❤️❤️❤️❤️

دلم رفت برات بخدا 

چقدر معصومانه حرف زدی 😍

راحت باش عزیزدلم 

ولی اینجا همه خانوم هستیم 

ولی کاملا درک میکنم چی میگی راحت راحت باش 

پس مذهبی هم هستی گفتم این همه آرامش و متانت از کجا میاد 

فدای تو بشم من عزیز دل منی شما ، من کلأ اهل عکس گرفتن نیستم و تو هیچ کجا و تو گوشی حتی برادرم عکس ند ...

ولی خانم گل 

عکس غذاها رو تو مهمانی برامون بگیر بفرس 

خیلی دوس دارم با فرهنگ و نحوه پذیرایی مردم و اقوام مختلف آشنا بشم

اوکیه پس من تنها نیستم 😁میدونی مشکل کارمن کجاس؟اینکه همون روز باید خونه رو تمیز کنم چون روز قبلش با ...

آره دیگه بچه کوچیک داشتن اینجوریه ، نه من دو روز قبل گردگیری و جارو میکنم و اون روز قبل از اومدن مهمونا یه جاروی خیلی سرسری میکشم که مطمئن باشم مو نباشه رو فرشا وگرنه تا یک ماه خونه کثیف نمیشه ، اکثر دسرها رو شب قبل آماده میکنم ،تمام ظرف و ظروف و قاشق چنگال و سفره و نمک دون و لیوان و هر چیزی نیازه روی میز میذارم و روش یه پارچه تمیز میکشم تا فرداش راحت باشم و هر کسی هم برا انداختن سفره کمکم میکنه راحت میدونه چی باید ببره ، خورشت های گوشتی مثل قورمه سبزی رو شب میذارم ، البته شب تا صبح بیدارم تا ساعت چهار و پنج صبح آماده میشه میره تو یخچال و موقع سرو گرمش میکنم ، کوکو رو موادش رو آماده میکنم میریزم تو تابه فرداش فقط سرخش میکنم، حتی مواد لازم برای سوپ رو آماده میذارم و فردا میپزم ، اگه شب قبلش کار نکنم واقعأ وقت و انرژی کم میارم .

واااای خدا عزیزدلم ❤️❤️❤️❤️دلم رفت برات بخدا چقدر معصومانه حرف زدی 😍راحت باش عزیزدلم ولی اینجا همه ...

قربون تو برم من ، عزیز دلمی شما ، خوبی و قشنگی از وجود خودته ، این قلب مهربون و معصوم خودته که اینجوری به بقیه نگاه میکنی وگرنه من کمترین و گناهکارترین بنده ی خدام ، کاش لیاقت اینهمه خوبی و محبت شما رو داشته باشم ، ممنونم نازنینم😍🌹🌹🌹

ولی خانم گل عکس غذاها رو تو مهمانی برامون بگیر بفرس خیلی دوس دارم با فرهنگ و نحوه پذیرایی مردم و اقو ...

به روی چشم عزیز دلم انشاالله ، اگه عمری باشه ، مثل اینکه خواهر شوهرم چهارشنبه نیست و مجبورم چند روز بعد برگزار کنم مهمونی رو دوست دارم ایشون هم باشه ، ولی حتمأ سر فرصت میذارم عکس غذاها رو.

سلام عزیزمحالت خوبه؟فسقلی خوبه 😍حالت طبیعیه... واسه زایمان..فقط خودتو زیاد درگیر نکن ک خدایی نکرده ...

سلام عزیزم قربونت فقط زردی داره دخترم بقیه اش خوبه 

چشم عزیزم حتما

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
عزیزدلمی مامان خانم😍دیدم لایک کردی، خیالم راحت شد خوبیگفتم حتما کوچولو برات فرصت نمی ذاره که بیای پ ...

اون که آره خواهرم میگه چه ،ود سرت شلوغ شده 🤣

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
این محصولات باغ مامانم اینا تو ییلاقشونه😍لوبیا سبز، گوجه و کدوخورشتی هم چیدم که تو عکسا نیست😄واقعا ...

😍😍😍😍😍وای دیفن چ عالی من عاشق اینم خودم محصولات بچینم 😋😋😋

سالیانیست ک من سنگ صبور خودمم ؛)

بعد اینکه دیروز دو تا اسمی که گفتم شاید از بین اینا بزارم رو پیش اومد به مامانم اینا صبح گفتم و شب به مادرشوهرم اینا.

دقیقا هر کدوم به یک اسم گفتن نههه خوشمون نمیاد.

یاد خرید عقد و طلا افتادم که با کلی آدم بودیم و هر کس یک سازی میزد.

دیگه منم دیشب طی یک تصمیم انتحاری،گفتم انتخابش میکنم و تا لحظه ی آخر به هیچکس نمیگم.

سلام دوستان😍.میشه لطفا چند تا اسم دخترونه ی قشنگ پیشنهاد بدید.دخترِ من هنوز اسم نداره.یعنی نمیدونم ...

من اسم"ماوا"رومیپسندم.البته گوشیم نتونست علامت حمزه روی الف رو بذاره.فراوانی اسمش توثبت احوال فقط۶۰۰تاهست.اسم قرانی جدیدی هست چون خودم اسم مذهبی دوست دارم پیشنهاد دادم.یعنی محل امن وآرامش...‌‌‌..تو قران امده جنت الماوا..‌..املای درستش رو از گوگل سرچ کن.گوشی من حمزه رو نداره

خدایا بی نهایت شکرت