2777
2789
گول نخور خانم دروغ میگن.پولتو میگیرن و بعد هی میگن وقت نداریم.مشاورهاشونم هیچی بارشون نیست

والا بیشتر شبیه این هست رفتی اونجا استخدام بشی بهت کار ندادن توپت پره عامو بشین سرجات نفرت پراکنی نکن 100 تای امثال تو باعث میشه طرف تو درد بمیره و دنبال مشکلش نگرده / گلم خانم گل شما مشاوره حضوری استفاده کن ما کارمندا تو ترافیک و شلوغی نمیتونیم بریم بیرون /. اصلا فک نمیکنیم که دروغ میگی تو راست میگی دیگه ول کن / 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شاید باورت نشه ولی شروع نشد دیگه دیدم اونا که زنگ نزدن چون گفتن خودشون زنگ میزنن خودم زنگ زدم گفتن ب ...

حالا نمیدونم چی بوده ک اینطور شده براتون من چند سال مشاوره گرفتم اوکیه

خلاصه سرتو درد نیارم آخرش به بهانه الکی گفتم مشکل مالی دارم و اینا یه خانومه ای زنگ زد با رفتار بد ب ...

سلام عزیزم از منم پارسال شش میلیون بالا کشیدن میشه بگی بابد چیکار کنم.به بهزیستی تهران زنگ بزنم یا شهر خودم که ساکنم

سلام عزیزم از منم پارسال شش میلیون بالا کشیدن میشه بگی بابد چیکار کنم.به بهزیستی تهران زنگ بزنم یا ش ...

تهران عزیزم 

من دقیقا یادم نیست ولی سری آخر همونجاها کمکم کردن 

اینقدر شماره دادن از همون بهزیستی مشکلمو گفتم تا آخر یه جا وصل شدم جوابمو دادن

تهران عزیزم من دقیقا یادم نیست ولی سری آخر همونجاها کمکم کردن اینقدر شماره دادن از همون بهزیستی مشکل ...

خداروشکر پس گرفتی.خدا نگذره ازشون وقتی که گره تو زندگی افتاده یکی بیاد سواستفاده کنه چه زوره

خداروشکر پس گرفتی.خدا نگذره ازشون وقتی که گره تو زندگی افتاده یکی بیاد سواستفاده کنه چه زوره

اره چند سال پیش بود 

پولو که گرفتن دیگه خبری نشد ازشون ، خودم خبر میگرفتم هی میگفتن ده روز دیگه فلان روز دیگه سه ماه شد خبری از من نگرفتن 

شکایت کردم اول پیش خودشون باهام خیلی بد حرف زدن ، زنگ زدم به هر جا که دلت بخواد 

فقط یادمه آخر همین بهزیستی تهران اونم با زنگ زدن و وصل شدن به شماره های مختلف جواب گرفتم 

تقریبا یک نصف روز طول کشید 

اره چند سال پیش بود پولو که گرفتن دیگه خبری نشد ازشون ، خودم خبر میگرفتم هی میگفتن ده روز دیگه فلان ...

اتفاقا پاسخگوییشون به من خیلی عالی و به موقع بود فقط پول خیلی گرفتن اونم اول.و اینکه مشکلی ازم حل نشد چون شوهرم همکاری نکرد.وقتی هم قرار نیست جلسه ای داشته باشیم باید پولو که پس بدن.الان یک ساله شش تومنم دستشونه

خجالت بکشید.من خودم کارشناس همکده ام.بچه ها بیشترین انرژی و برا مراجعین میدارم.دائم در حال سرچ کردن ...

سلام وقتون بخیر خواهشا از حرفای من دلگیر نشید

من با چند جلسه صحبت با مشاور حتی یک ذره از مشکلاتم حل نشدچون انگار داشتم با خواهر یا دوستم درد و دل میکردم.ادم از مشاور توقع بیشتری داره وگرنه برای درد و دل که ادم زیاده بخواد حرف بزنه دلش خالی شه من و امثال من کمک میخواستیم. همکده نه تنها مشکلی ازمن حل نکرد که بر مشکلاتم افزود با پس ندادن پولی که با چرب زبونی ازم گرفتن با دادن وعده وعیدهای جذاب.اینکه شما میفرمایید مطالعه دارید و از هیچ تلاشی دریغ نمیکنید قابل ستایشه ولی خدا میدونه به من یکی هیچ کمکی نشد و وقتی هم گفتم راضی نیستم گفتن برات مشاور عوض میکنیم خب اینطوری که من باید چندجلسه بشینم دوباره زندگیمو توضیح بدم و بیشتر نابود شم.برادر الان شما میتونید به من کمک کنید بهشون بگید پول منو پس بدن