2777
2789
وای ترو خدا نرو کلاه بردارن

خجالت بکشید.من خودم کارشناس همکده ام.بچه ها بیشترین انرژی و برا مراجعین میدارم.دائم در حال سرچ کردن یک تا بهتر بتونیم خدمات بدیم.واقعا نمی‌فهمید چقدر الکی و فیک نظر کسایی که دارن بد میگن؟یکی گفته حقوق نمی‌دن.دروغ میگه.همکده تنها جاییکه هر شنبه قبل از ۸صبح حقوق هفته آن واریز میشه.کجا هفتگی حقوقتو میدن؟؟؟؟فقط من تو همکده دیدم همچین چیزی و.....یکی گفته ۴٫۵۰۰پول دادم.بدجوریدروغه.ما اصلا دوره ۴٫۵۰۰ نداریم....

یکی گفته دو جلسه رفتم نتیجه نگرفتم....آخه یه ذره سواد چیز خوبیه...روان آدم از کهکشانها پیچیده تره....ما حتما میگیم چند جلسه اول فقط تشخیصه....آخه کدوم آدم تا حسابی می‌تونه با ۴۵دقیقه شنیدن یه زندگی ۳۰/۴۰ساله می‌تونه نسخه بپیچه؟

دوستان....راجع به روان درمانی مطالعه کنید.همکده هم کاربرد و کار نابلد داره مثل هر جای دیگه.من خودم دائم دارم رزومه مشاورامونو میخونم تا بهتریناشونو برا مراجعان در نظر بگیرم.اغلب بچه ها همینن....بله.بحث درآمد هم هست.کدومتون کار میکنید بدون نگاه به درامد اون کار؟؟؟؟ولی ما برای کسانی که واقعا درمان لازم دارن خیلی انرژی میداریم و سعی میکنیم حتما مشکل مراجعامون حل بشه....دوستان روان درمانی سه قدم داره.اول تشخیص که خودش بین ۲تا حتی۱۰ جلسه طول می‌کشه.مثلا برا بیماران افسرده که نمی‌دونم چرا افسرده شدن جلسات تشخیصشون طولانی میشه.تازه بعد این جلسات وارد پروسه درمان میشی و بعدش تثبیت که اندازه زمان درمان باید براش زمان گذاشت.بعد اگر خوب نشدید بیایید هرچی خواستید بگید.اونی که تو ۲جلسه برات نسخه میپیچه روان درمانگر نیست.یه شیاد نسخه پیچه.بلده چطور حس خوب تهی و فیک بده....نکنید...فکر کنید...به حرف هر دزد نامردی که محض خاطر بیشتر شدن مشتری‌های مطب خودش یا مرکز خودش میاد از همکده بد میگه گوش ندید....باور هم نکردید زنگ بزنید حرف بزنیم.گرچه اغلب تلفنم آشغالها ولی صبور باشید میتونید.۱۴۴۸ رو بگیرید.داخلی ۵۴۵۰ به خودم وصل میشه.اسم من محسن و فامیلیم اسماعیلیه.هرکس نتیجه نگرفته با ۲/۳جلسه،خب هیچ درکی از پروسه روان درمانی ندارن......متاسفم واقعا....با درد مردم بازی نکنید....سرتون میاد...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خجالت بکشید.من خودم کارشناس همکده ام.بچه ها بیشترین انرژی و برا مراجعین میدارم.دائم در حال سرچ کردن ...

عزیزم من دروغی ندارم بگم کل داستانم رو هم تعریف کردم ، همینجا بخون ببین چند نفر اینجوری شدن و فقط من نبودم ، الکی تهمت نزن خدا یه جوری سرت میاره که خودتم باور نکنی 

هر کس نظری داره ، تعداد افرادی که راضی نبودن و پولشونو به بدبختی پس گرفتن رو هم داخل همین تاپیک میتو ...

حتما پیگیری کنید من دوستم بعد یکسال و نیم چون باردارشد وضعیتش خوب نبود اقدام کرد جلساتش سوخت نشده بودند 02191089408داخلی صفر بزنید نوبت دهی هست ببینید جلساتتون سیو مونده

حتما پیگیری کنید من دوستم بعد یکسال و نیم چون باردارشد وضعیتش خوب نبود اقدام کرد جلساتش سوخت نشده بو ...

من پولمو به سختی پس گرفتم ، کل جریانم رو هم اینجا گفتم ، حتی اونجایی که شکایت کردم گفتن خیلیا شاکین

مشاور خوب نعمته...یسریا کلاهبردارن...

اما این مشاور زندگی منو نجات داد الهی هرچی از خدا میخواد بهش بده شمارشون و میذارم اگه کسی نیاز داشت مشاوره بگیره ازشون 

حق المشاوره هم برا یه ساعت ۹۹ و برانیم ساعت ۷۹ میگیرن خیییلی با وجدان و کاربلد و حرفه ای هستن اینم شمارشون 

پیامم بدین جواب میدن هم تلفنی مشاوره میدن هم انلاین با چت و ویس

09199541937

https://my.pcoiran.ir/

تو این سایت میشه با وارد کردن اسم افراد، مدرک روانشناسی شون رو دید ...من یکی دو نفر از متخصص های همکده رو وارد کردم، مشخصاتشون رو آورد.. خودمم تازه پول و واریز کردم، اما با پیام‌های شما، حس بدی پیدا کردم ....گفتم تحقیق کنم 

نمیدونم واقعا کاز درستی کردم یا ته !!

💥Be the best of your own & Don't compare yourself with others 💥 

ببینید دوستان یه دوره ای بود همکده هر کی روانشناسی خونده بود جذب میکرد من امروز خودم رفتم مصاحبه خیلی با سخت گیری مصاحبه کردن و به نظرم دارن متخصص ها رو با دقت خیلی زیاد انتخاب میکنن. فقط من یه مشکلی که دارم اینه که تماس تلفنی هست  . طبق تجربه ی من اگر حضوری نشد اقلا باید ویدئو کال باشه . به نظرم تلفنی واقعا نمیشه انتظار نتیجه مطلوب داشت تلفنی بیشتر برای شرایط بحران مناسبه نه برای درمان .اگر میتونید حتما وقت حضوری بگیرید اگر نشد حداقل ویدئو کال 

خلاصه سرتو درد نیارم آخرش به بهانه الکی گفتم مشکل مالی دارم و اینا یه خانومه ای زنگ زد با رفتار بد ب ...

سلام با چه شماره ای تماس گرفتین برای بهزیستی منم پولمو نمیدن و گفته بودن در صورت عدم رضایت میتونم برگشت بزنم لطفت من راهنمایی کنید ممنونم