2777
2789

هربار فکر میکنم دیگه میخونم ازین به بعد ولی باز تنبلیم میشه شما چجوری به راه راست هدایت شدین؟ همش به خدا میگم خدایا منو ادم کن 

بیا باهم نماز بخونیم خوبه بعد نخوانیم دیر بخونیم تنلیه بزاریم واسه هم قبوله

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ببخشید متوجه نشدم دقیقا چیکار کنیم

سر نماز خواندن سر وقت باشه باهم هرکسی شهر خودش سر وقت اذان گفتن بخونیم اگه دیر شد مثلا ی ساعت گذشت یذجور تنبیه بذاریم مثلا دویست با علی صدتا صلوات ذکر سوره هرچی باشه تنبه مون 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

خوبه اگه واقعا انجام بشه😅منک خیلی تنبلم

بیا از الان امتحان کنیم نماز صبح فردا کم کم بدنت عادت کنه نماز بخونی 

این یجور مقاومت ذهنیه 

منم همین بودم ماه رمضان باعث شد بخونم ولی به شیوه ای متفاوت تر 

وقتی ذکر نماز رو میخونی بلافاصله پشت بندش ترجمه فارسیش بگو 

اینجوری هم تمرکزت ده برابر میشه و هم یه تنوعی دادی 

تازه من تو قنوت هر دعایی که می خوام می گم ☺️

امتحان کن 

من شیوه مو که تنوع دادم قضا نشد اصلا

ببخشید متوجه نشدم دقیقا چیکار کنیم

وای منم دقیقا همینجوری بودم،اصلا نمیشد درست نماز بخونم. دو سال پیش،شب قدر با گررریه به خدا گفتم من قدرتشو ندارم،خودت واسم ی کاری کن ک نمازمو ترک نکنم.باورت نمیشه همووون شب خدا کمکم کرد و منی ک تهش دو هفته نماز میخوندم و بیخیال میشدم،الان دو ساله که ترک نکردم.دعا کنید همینجوری پیش برم. از خود خدا،کاملا خالصانه بخوای کمکت میکنه.

این یجور مقاومت ذهنیه منم همین بودم ماه رمضان باعث شد بخونم ولی به شیوه ای متفاوت تر وقتی ذکر نماز ر ...

چقدر جالب🤩 راستش من موقع نماز خوندن ترجمشو تو ذهنم میاوردم،ولی روش شما خیلی جالبتره.