خجالت بکشید.من خودم کارشناس همکده ام.بچه ها بیشترین انرژی و برا مراجعین میدارم.دائم در حال سرچ کردن یک تا بهتر بتونیم خدمات بدیم.واقعا نمیفهمید چقدر الکی و فیک نظر کسایی که دارن بد میگن؟یکی گفته حقوق نمیدن.دروغ میگه.همکده تنها جاییکه هر شنبه قبل از ۸صبح حقوق هفته آن واریز میشه.کجا هفتگی حقوقتو میدن؟؟؟؟فقط من تو همکده دیدم همچین چیزی و.....یکی گفته ۴٫۵۰۰پول دادم.بدجوریدروغه.ما اصلا دوره ۴٫۵۰۰ نداریم....
یکی گفته دو جلسه رفتم نتیجه نگرفتم....آخه یه ذره سواد چیز خوبیه...روان آدم از کهکشانها پیچیده تره....ما حتما میگیم چند جلسه اول فقط تشخیصه....آخه کدوم آدم تا حسابی میتونه با ۴۵دقیقه شنیدن یه زندگی ۳۰/۴۰ساله میتونه نسخه بپیچه؟
دوستان....راجع به روان درمانی مطالعه کنید.همکده هم کاربرد و کار نابلد داره مثل هر جای دیگه.من خودم دائم دارم رزومه مشاورامونو میخونم تا بهتریناشونو برا مراجعان در نظر بگیرم.اغلب بچه ها همینن....بله.بحث درآمد هم هست.کدومتون کار میکنید بدون نگاه به درامد اون کار؟؟؟؟ولی ما برای کسانی که واقعا درمان لازم دارن خیلی انرژی میداریم و سعی میکنیم حتما مشکل مراجعامون حل بشه....دوستان روان درمانی سه قدم داره.اول تشخیص که خودش بین ۲تا حتی۱۰ جلسه طول میکشه.مثلا برا بیماران افسرده که نمیدونم چرا افسرده شدن جلسات تشخیصشون طولانی میشه.تازه بعد این جلسات وارد پروسه درمان میشی و بعدش تثبیت که اندازه زمان درمان باید براش زمان گذاشت.بعد اگر خوب نشدید بیایید هرچی خواستید بگید.اونی که تو ۲جلسه برات نسخه میپیچه روان درمانگر نیست.یه شیاد نسخه پیچه.بلده چطور حس خوب تهی و فیک بده....نکنید...فکر کنید...به حرف هر دزد نامردی که محض خاطر بیشتر شدن مشتریهای مطب خودش یا مرکز خودش میاد از همکده بد میگه گوش ندید....باور هم نکردید زنگ بزنید حرف بزنیم.گرچه اغلب تلفنم آشغالها ولی صبور باشید میتونید.۱۴۴۸ رو بگیرید.داخلی ۵۴۵۰ به خودم وصل میشه.اسم من محسن و فامیلیم اسماعیلیه.هرکس نتیجه نگرفته با ۲/۳جلسه،خب هیچ درکی از پروسه روان درمانی ندارن......متاسفم واقعا....با درد مردم بازی نکنید....سرتون میاد...