2777
2789
مشکل شما با مرکز همکده چیه که داری دست به دامن یه آدم بیسوادی میشی که خودش رو دکتر داره معرفی می‌کنه ...

بیسواد شمایی! همه مثل شما دروغگو نیستن!درست صحبت کن وگرنه گزارش میزنم نی نی یار جمعت کنه. اینجا دیگه مثل ایتا و... نیست بتونی مشتری جمع کنی.قسم میخورم مخ زنای اون موسیه بزور یک دیپلم دارند.

هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن.او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اگر شما دکتر بودید اینجوری قضاوت نمی‌کردید حتی اگر زره ای سواد داشتید همکده هزار تا مشاور داره از یه ...

خانم باسواد ذره ای نه زره وقتی میگم هیچکدومتون دیپلم هم ندارید بیراه نمیگم!

هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن.او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی

[QUOTE=376188423]خانم باسواد ذره ای نه زره وقتی میگم هیچکدومتون دیپلم هم ندارید بیراه نمیگم![/QUOTوقتی میگم باید شما رو جمع کرد واسه اینه که عقلتون به چشمتونه و اشتباه تایپی رو میزاری به پای بیسوادی  شما داری  در مورد مشاورین و بی سوادی و بی تجربگی مشاورین همکده حرف میزنی بیا با هر مشکلی که داشته باشی که هیچ مشاور حضوری نتونسته درمان کنه اگر من بیسواد درمان نکردم بیا هر چی دوست داشتی اینجا کامنت منفی بزار 

منم متاسفانه گرفتار شدم و خدا ازشون نگذره که جیباتونو با دردهای مردم پر می کنن من که ازچند جا شکایت ...

الان دقیقا مشکل شما چیه ؟؟

مشاورتون خوب نبوده ؟

نتیجه ندیدید ؟؟

باهاشون تماس نگرفتن 

برای چی الان میخوای هزینتون رو پس بگیرید؟؟

سلام عزیزم منم پولمو پس نمیدن میشه لطفا از من بگیرین جلساتمو منتقل کنم براتون ؟ 😭😭 پولشو لازم دارم ...

دوست عزیز برو دفتر خدمات قضایی یه شکایت نامه برای پلیس فتا تنظیم کن یا اظهارنامه مبنی بر فعالیت بدون مجوز خودشو باهات تماس می گیرن اگر ندادن به من پیام بده تا بهت بگم چی کار کن 

الان دقیقا مشکل شما چیه ؟؟مشاورتون خوب نبوده ؟نتیجه ندیدید ؟؟باهاشون تماس نگرفتن برای چی الان میخوای ...

اینجا همه خودشون پست اکانتهای مجازیشون قایم میکنن که آبرو مردم و کسب و کارها رو ببرن یه مجموعه با اینهمه خدمات چند نفر آدم با قصد و نیت میان تاپیک میزنن یه عده آدم ساده هم باورشون میکنن 

وگرنه تو اگه پول دادی برو از تو ۳۰۰ تا دکتر یکی انتخاب کن مشاوره بگیر و حالت خوب کن حتما مشکل داشتی که پول واریز کردی

پشت همه این اکانتهای فیک هم یه نفره 

یک گروه دروغگو فقط پول میخوان و اذیت میکنن و با کمال خونسردی جوری رفتار میکنن انگار هیچ کاری نکردن.خ ...

عدم اطلاعات پای بقیه نذار شما با همون شماره موبایلت میتونی وارد پنل اختصاصی اطلاعاتت شی خودت وقت بگیری کنسل کنی و دکتر پیدا کنی اگر نمیتونی از پشتیبانی کمک بگیری 

۰۲۱۹۱۰۸۹۴۰۸