2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

زنگ بزن ۱۴۸۲ شکایت کن پولتو مجبورن برگردونن من گرفتم پولمو اصلا گولشونو نخورید مشاورای بی سواد خود م ...

من تماس گرفتم با این شماره گفتن مجوز مرکز مشاوره همکده باطل کردیم.باید به قوه قضاییه شکایت کنید😶

زنگ بزن ۱۴۸۲ شکایت کن پولتو مجبورن برگردونن من گرفتم پولمو اصلا گولشونو نخورید مشاورای بی سواد خود م ...

تو رو خدا برمیگردونن؟

من با هزار بدبختی جور کردم بهشون دادم ولی الان کسی گردنم نمیگیره.از صب هزار جا زنگ زدم پیام دادم همشون پاسم میدن به اون یکی

من راضی بودم رفتم بیرون یه جلسه مشاوره ۵۰۰ شد تازه دکتر گفت حداقل ماهی یکبار بیا بعد دوستم گفت من از اینجا راضی بودم زنگ زدم وقت گرفتم ده جلسه ۲۹۰۰ عالی بود واقعا کارشناسش کمکم کرد یه هدیه تست شخصیت هم داشت که من وقتی اون با مشاور زدم فهمیدم همه تستهای زندگیمون غلط زده بودم.من و همه اطرافیانم که استفاده کردیم تا حالا راضی بودیم یکبار خواهر شوهرم ناراضی بود که زنگ زد مشاورش عوض کرد

هرکی اینجا پیام بزاره و ادرس مطب بده یا شماره مشاوری بده و تبلیغ کنه مشخصه که منشی و یا روانشناس و ...

دقیقا خدا نکنه جماعت ایرانی جو بگیره خودت باید نوبت بگیری یادت رفته دیگه چرا مردم دزد میکنی

والا من نه منشی هستم نه ذینفع .. فقط تجربیات سایر دوستان خوشایند نبود.شما تجربه خوب داشتی شکر خدا. ا ...

همون بحث جوگیریه خدا شاهد بچه برادرم از دیوار راست بالا میرفت دوبار نزدیک بود بچه خودمو بندازه پایین از پله ها انقد همکارای برادرام بهشون درمورد مشاوره بد گفته بودن این کل تایمش درگیر هست نمیرسید و من بهش گفت برات جلسه میگیرم و با روانشناس که علایم رو گفتیم فرم هایی داد دست خونوادش و بعد معرفی به روانپزشک و بچه اروم شد و درس میخونه درسته دارو میخوره و من خودم هم با دکتر حضوریی رفتم فقط یه سوال بپرسم نزدیک به 400 روانپزشکه گرفت ازم که تاثیرات دارو رو بپرسم و زن برادر من تو وسط تایم مشاوره اش روانپزشک رو هم گپ زد بی دردسر 

این حرف شما صحت نداره.چون که باید پول کارمندا رو بدن باید به مشتریا دروغ بگن و پولشونو بگیرن بعد ماه ...

والا من نمیدونم از کجا اومدی و چطور یک طرفه به قاضی رفتی و من خیلی ها رو خودم از برادر و خواهر و عروس و همکار معرف کردم خودم پارسال بودم جلسه ای 315 بودم و همکارم هم یک ماه پیش جلسه گفتن جلسه ای 420 بود و این دروغاتو جمع کن و مردم رو بدبین نکن به اندازه کافی مردم مشکل دارن بیشتر شبیه رقیب داری حرف میزنی  هیچی از همکده به من نمیچسپه همینکه تونستم معرفی کنم و مشکل حل بشه کافیه و اینجا هم به عزیزان میگم نه همکده هر روانشناس و مشاوره ای که دوست داشتید برید و اسم مشاور رو داد حتما استعلام از نظام روانشناسی برای مجوزش بگیرید من خودم گفتم متخصصی میخوام شماره نظام داشته باشه و سابقه کار برام مهمه و هفته ای یک جلسه بود و نمیدونم تو چرا ماهی یه جلسه بودی خودم بخاطر مسافرت سه هفته یه جلسه ام رو تاخیر انداختم و کل جلسهم رفت هو و با اینکه متخصصم بهم گفت هر مسافرتی هم هستی مشاورتو بده و نزار بیش از یک الی دوهفته بشه و خودم متوجه شدم اشتباه کردم و چک کردم زیر پست همه نفرت پراکنی میکنی گم مردم بهشون اسیب وارد شده نمیتونن حضوری برن هرمشاوره تلفنی خواستی برید همکده یا هر چیزی اون متخصص رو امارش رو در بیارید و بعد با اعتماد پرداخت کنید /