2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

سلام وقت همگی بخیر من کارشناس تشخیص مرکز مشاوره همکده هستم نظراتی که تبادل شده رو جز به جز مطالعه کردم ما به عنوان کسی که وقت زیادی رو صرف امداد رسانی برای شرایط روحی روانی مردم میکنیم قطعا دوست نداریم کسی بدون نتیجه و ناراضی باشه. و هر کسی که حرفی رو میزنه بدون آگاهی کامل قضاوت نکنید توی این آشفته بازاری که هر کسی به فکر خویشه .

من به عنوان کسی که تا الان نه مورد شکایتی داشتم نه اعتراضی حاضرم کمتون بکنم هر کسی هزینه واریز کرده اما از دکتر یا مشاورش راضی نبوده یا وقت مشاوره براشون در نظر گرفته نشده با خود من ارتباط بگیرن من به شخصه کمکشون میکنم چون حل شدن مشکل مردم توی این شرایط و اوضاع بد اقتصادی الویته برای مرکز ما

شماره ۱۴۴۸ رو شماره گیری کنید داخلی 5180 

راست میگن یه تیم کلاهبرداری راه انداختن

اتفاقا اخرین جلسه ام روز دی ماه بود از مشاورم پرسیدم که تو این سات چیا میگن و گفت برات پیگیری میکنم یه چند رو ز بعد خودش بهم زنگ زد و گفت تماس ما از طریق ویپ هست و ویپ رو ازش خیلی کلاهبرداری میکنن و هر تماسی که برای خرید بسته یا کالا با شماره ویپ بهت شد بخصوص همکده و تشویق شدی برای خرید بسته برای اینکه مطمین بشی بگو ممنون خودم مراجع کننده هستم و از طریق روانشناسم یا خود سایت ثبت نام میکنم و معلوم نیست که اون تماسی که شخصی به شما میشه کلا بردار باشه یا نه و ظاهرا خودشون شکایاتی داشتن که کلاه برداری سمت مرکز مشاورشون بوده و کد شش رقمی دارم و وقتی خوندش برام بهم گفت خانم مهربان روزی شما ثبت نام کردی تعداد نفرات این بوده و الان کده ثبت شده مراجع برای من به یک میلیون دویست امروز ثبت شده و مردم تقاضای زیادی دارن و اگه کسی هم میشناسی بگید اگه به اسم همکده خواستن پول ازتون بگین اسم و فامیلش رو بپرسید و تو سایت همکده مستقیم با واحد فروش یا پشتیبانی تماس بگیرید تا صحت رو مطلع بشید و بهم گفت برای اطمینان از خود ارتباط با ما و تو خود سایت همکده اقدام بشه و اینکار  بهتر تا جواب تلفن کسی که خودشو به اسم واحد فروش جا میزه و بعد کلاه برداره .یادمه دهه 80 بهم زنگ میزدن شما درقرعه کشی برنده شده شدید منم خوشحال و وسایل میمود و من پول پست 12 هزار تومن دادم تا یه روز یه مامور گفت اینا دروغه هزینه پست هزار و دویست بود گفت اینا جنس های نجل رو میفروشن و بعد اون دیگه هرکه زنگ بزنه شما در قرعه کشی فلان سریع قطع و حتی هر تماس ویپ از اموزش زبان و هر کوفتی رو تا از سایت استعلام نگیرم جواب نمیدم اول معرفی کنه و سایت بده من میرم سایت و استعلام گرفتم از خود سایت اقدام میکنم و ممنون که  این موضو رو گفتی و منو اگاه کردی و باعث شد که بپرسم . 

کسایی که تعریف میکنن و راضی هستن پیام بدن تا جلسات مشاوره رو بهشون انتقال بدم و پول منو پس بدن

این خیلی عالیه بفرست برا اشناهات و پولشو بگیر ازشون / حتما درمورد مکلا بگو بهترین متخصص رو میخوام 

اتفاقا اخرین جلسه ام روز دی ماه بود از مشاورم پرسیدم که تو این سات چیا میگن و گفت برات پیگیری میکنم ...

اونیکه همکده باهاش تماس میگیره خودش تو سایت یا تبلیغات بلاگری و ایتا شمارش گذاشته پس اعلام نیاز از سمت خوده شخصه.همکده بدون درخواست با کسی تماس نمیگیره

شما شکایت کردیم عزیز؟

الان مشکلت چیه بین ۳۰۰ تا مشاور نمیتونی یکیرو انتخاب کنی؟

قطعا حالت خوب نبوده که تصمیم به مشاوره گرفتی خوب دکترت انتخاب کن شروع کن دیگه. دنبال حاشیه ای چرا؟

مطمین باش اگر همکده مجوز سازمان بهزیستی نداشت نمی تونست دو تا ساختمون بزرگ تو تهران داشته باشه

شهر فرش قدیمی فقط ساختمان پشتیبانی همکدست هر شیادی اومد هر دروغی گفت باور نکنید

اینجا همه چی مجازیه هرکس میتونه با صدتا اکانت بیاد و موضوع رو داغ کنه یکم فکر کنید بعد ازش پیروی کنید

الان مشکلت چیه بین ۳۰۰ تا مشاور نمیتونی یکیرو انتخاب کنی؟قطعا حالت خوب نبوده که تصمیم به مشاوره گرفت ...

خود بهزیستی داره میگه مجوزش باطل شده 

جای این همه حرف برو بپرس خودت

خود بهزیستی داره میگه مجوزش باطل شده جای این همه حرف برو بپرس خودت

من و همه اطرافیانم از بعد کرونا داریم تو این مرکز تراپی میریم بدون دلیل حرف نمیزنم همین امروز هم برای داداشم و زن داداشم یه دوره مشاوره ۲۵ جلسه ای گرفتم ولی دکترها رو رزومشون میبینم و بعد وقت میگیرم هزینه نصف جلسات بیرون باهمون دکتری که میخوام بدون هزینه رفت و آمد و معطلی 

من حتما اینبار به مشاور یارم میگم مدرک بفرسته بزارم اینجا تا دروغگو رسوا شه