2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خجالت بکشید.من خودم کارشناس همکده ام.بچه ها بیشترین انرژی و برا مراجعین میدارم.دائم در حال سرچ کردن ...

شما خجالت بکشید که تو این وضعیت بد اقتصادی مردم رو گول میزنید من خودم با گول خوردن چرب زبونی شماها۴۲۰۰ میلیون تومن پول دادم ولی با اینکه مشاوره نگرفتم هیچ رسیدگی نکردن و پولم رو ندادن

خودم یه مشاور دارم نلفنی باهاش جلسه میگیرم عالیییهرینه هم مناسب.یک ساعت رو ۱۵۰

هرکی اینجا پیام بزاره و ادرس مطب بده یا شماره مشاوری بده و تبلیغ کنه  مشخصه که منشی و یا روانشناس و یا مطبی داره و اینطور نیست همکده کارش خوبه و تمام شرایطش بر میگرده به اینکه خودت تاکید کنی که مشاوره خوب رو میخوای و امکان نداره توهماتی که اینجا خوندم درست باشه تمام کسایی که اینجا و جاهای دیگه مطلب گذاشتن برای بی اعتماد سازی هست من صنمی با این مرکز ندارم اما مشاوره گرفتم و عالی بوده و سه مشاور هم داشتم هم کودک و هم زوج و هم پیش از ازدواج برا برادرم و عالی بوده و دوستان رو هم معرفی کردیم جواب گرفتن / موقع پرداخت بعدش خودتون باید به شماره همکده تماس و به پشتیبانی وصل بشید و ثبت نوبت بکنید / تجربه من میگه نظرات کاربرها رو بخونید و بعد از پشتیبان بخواید بهترین رو بهتون معرفی کنه 

دقیقا با منم همین کارو کردن..از منم ۳۸۰۰ دزدیدن

درمورد پرداخت من هم اعتراض داشتم و یکی از بچه های واحد فروش گفت که تعرفه تایید شده چون یه دستگاه بزرگی  هست از سیستم های که استفاده میکنن و نرم افزارهای دارن هاست شبکه هاشون و ویپ های که دارن و نیروهای 24 ساعت پشتیبانی و واحد فروش و روانشناسی یه ساختمان بزرگی هست اینا حقق نمیخوان توجه کنید دوستان تعرفه حضوری 380 تا 321 هست اگه اشتباه نکنم اما با یه روانشناس و یه منشی و پول کرایه ماشین طرف هست و برای همکده هم ساختمان اداری حقوق مشاور و پشتیبان و واحد فروششون و پشتیبانی 24 ساعته است و وقتی اینطور نگاه کردم و فهمیدم همون روانشناس هم از جلسه ای حضوری که میشه 321 نصفشو هم دریافت نمیکنه ما ظاهر جریان رو میبینیم چون حق ناس برام مهم بود من خیلی پیگیر شدم تا اینو فهمیدم / اما توصیه من اینه اگه میدونی با مشاوره حضوری بهتری حتما حضوری بگیری اما اگر کوچیکترین موضوع باعث میشه که در مشاوره حضوری مجبور بشی خودتو سانسور کنی توصیه میکنم حتما مشاوره تلفنی بگیر و از موسسات بگیر و از اون پشتیبان مهارت مشاوره رو مطمئن شو / 

یه نظر دیگه هم بود خوندم درمورد کسی بود که پول ریختن به حساب و جواب نداده و این سر من هم اومد و دوبار جوابمو نداد و در واقع از خانم رضایی که پرسیدم ایشون گفتن واحد بازار یاب و فروش مرتب گوشی به دست هستن و تایم استراحت دارن و وقتی شما ارزیابی شدید و بسته خرید دیگه باید با مشاورتون و پشتیبان وصل بشید و واحد فروش هدفش راهنمایی و همکاری برای خرید بسته است و مشاور و متخصص نیست و هر مشکلی پیش اومد از روانشناستون بخواید که تماس بگیره و من تاکید کردم که ایشون خودشون گفتن اگه مشکلی داشتم بهش بگم و دوباره اون پشتیبان گفت بلله شما درست میگی برای زمانی هست که هنوز به مشاور وصل نشدید به محض ثبت بسته خریداری به پشتیبانی و بعد به روانشناس مربوطه وصل میشید و دیگه لازم نیست با واحد فروش همراهی کنید / من تا قبل اینکه شناخت داشته باشم خیلی قضاوت کردم خدا خیرش بده تمام سوالاتم رو نوشتم و با حوصله ازش پرسیدم و جواب دادن شما هم مردم رو بدبین نکنید / 

یه نظر دیگه هم بود خوندم درمورد کسی بود که پول ریختن به حساب و جواب نداده و این سر من هم اومد و دوبا ...

این حرف شما صحت نداره.چون که باید پول کارمندا رو بدن باید به مشتریا دروغ بگن و پولشونو بگیرن بعد ماهی یه جلسه مشاوره بذارن؟ناراحتی من از گرون بودن جلسات مشاوره نیست.پولو میگیرن،خرشون که از پل گذشت ماهی یه جلسه مشاوره میذارن.اگه یکی مشکل خانوادگی داشته باشه،باید صبر کنه تا یک ماه که بهش یه جلسه بدن!!این موسسه دزد هستن و من همه جوره دارم توی سایتا مینویسم.که دیگه کسی زخم نخوره!شما هم اگه از خودشونین  خجالت بکشین این پولا خوردن نداره!جلسه ای ۵۰۰ تومن بگیرن ولی مثل آدم جلسات رو برگزار کنن

وای جدی ؟ چیکار کردن مگه

پولتونو میگیرن بعد جلسه مشاوره رو اینقدر طولانی میدن که دیگه به دردت نمیخوره.کسی که میره مشاوره مشگل داشته که رفته.نمیتونه که به مشکلش بگه صبر کن تا همکده یه تایم خالی برات پیدا کنه!!بعدشم همون ماهی یک بار هم کنسل میکنن!!پولم پس نمیدن

اگه وقتاشون پر هست غلط میکنن پول مردم رو روز اول با وعده و وعید میگیرن.گول نخور خانم

هرکی اینجا پیام بزاره و ادرس مطب بده یا شماره مشاوری بده و تبلیغ کنه مشخصه که منشی و یا روانشناس و ...

والا من نه منشی هستم نه ذینفع .. فقط تجربیات سایر دوستان خوشایند نبود.

شما تجربه خوب داشتی شکر خدا. الان شما هم اومدی و توضیح دادی برا همکده کسی نیازش بشه قطعا می خونه و استفاده میکنه.

شما هم منشی و ... ذینفع همکده نیستی و تجربیاتی که داشتی گفتی پس این درست نیست بگیم هرکس اومد تو تاپیکی که درخواست مشورت و نظرسنجی بود دکتری یا... معرفی کرد فکر کنیم منشی و...هست 

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
خجالت بکشید.من خودم کارشناس همکده ام.بچه ها بیشترین انرژی و برا مراجعین میدارم.دائم در حال سرچ کردن ...

شما هم‌همکار بقیه دزدا هستید!اگه دزد نیستین به جایی که دارین براش کار میکنین بگین پول مردم رو گرو نگیرین !برگدونین.کسی که زنگ میزنه مشاوره بگیره مشکل داشته که خواسته حل کنه مشکلش رو.ماهی یه بار دوماهی یه بار مشاوره بخوره تو سرشون!روز اول اون ویزیتور بی شرفتون میگه همین الان پولو واریز کن توی تخفیفه!تخفیف بخوره تو سرشون.چون مشکلتون اورژانسیه میذاریمتون توی اولویت!ولی فقط گ..ه خوری محض.براتون متاسفم که مردم رو توی شرایط سخت میتیغید

این حرف شما صحت نداره.چون که باید پول کارمندا رو بدن باید به مشتریا دروغ بگن و پولشونو بگیرن بعد ماه ...

زنگ بزن ۱۴۸۲ شکایت کن پولتو مجبورن برگردونن من گرفتم پولمو اصلا گولشونو نخورید مشاورای بی سواد خود مجموعه هم که ….