2777
2789
عنوان

متخصص بهم گفت پسرم اتیسم داره

| مشاهده متن کامل بحث + 160332 بازدید | 1471 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین عزیزم منم پسرم تا دوسالو نیم حرف نمیزد یه متخصص گفتاردرمان بود بم گفت اتیسم داره ارتباط چشمی ند ...

سلام خواهش میکنم درخواست دوستی منو قبول کنید در ارتباط با مشکلات پسرم راهنمایی میخواستم

چشم عزیزم پسر کوچیکم یکم بزرگ بشه اونو میبرم مهد و سعی میکنم بیشتر باهاش کار کنم پول هم جور کنم میبر ...

با چند جلسه که نمیشه عزیزم چندین ماه حتی برای بعضیا سال میکشه الان دوستم ۳ساله داره پسرش رو میبره گفتار درمانی داره حرف میزنه

بیاریدش تهران.. میدون ونک کلینیک آتیه ذهن درخشان.  بچه داداشمو بیخودی داشتن می نوشتن اتیسم. تا ...

وا خب اوتیسم یه سری رفتارها و حرکات و مشکلات حسی و ذهنی و جسمی داره مگه برادر زادتون داشته؟ 

شرایطش چه طوری بوده که دکترها تشخیص اوتیسم دادن؟  و کی این تشخیص و رد کرده؟ 

چه مشکلاتی داشته که خوب شده؟ 

سلام دوست عزیز خوب هستین خواستم ببینم فرزند شما هم علائم اوتیسم رو داره یا تجربه ایی در این زمینه دا ...

سلام عزیزم اوتیسم نبود تاخیر داشت الان ۴سالشه دیگه خوب شده ولی خب خیلی از خصوصیات باهاش موند مثلا اینکه چون نیمکره راستش زودتر فعال شد خیلی خیلی ب همه چیز حساسه ب لباس تنش به جای وسایل و... بقول گفتاردرمانش میگفت مغزش خیلی تخصصیه بی بی دیجیتال چیه؟

پسرم همه دنیام 😘💋💕
دکتر بهم گفت خوب میشه اما میترسم از متفاوت بودنش میترسم چون فکر میکنم من باعث شدم اینجوری باشه

پسر منم سه سالو نیمشه خوب حرف نمیزنه 

توجه خاصیم ب حرفام نمیکنه فقط گاهی ک دعوا میکنم ساکت میشع وقتی بازی میکنه اسباب بازیاشو ردیف میکنه ، نمدونم چرا 

ولی الان کم کم داره درست میشه