2777
2789
عنوان

متخصص بهم گفت پسرم اتیسم داره

| مشاهده متن کامل بحث + 160253 بازدید | 1471 پست

پسر منم تازه تشخیص دادن بیش فعاله ، اولش کلی گریه کردم ولی خودمو جمع و جور کردم، سبک زندگیش رو تغییر دادم، رژیمغذایی کامل تغییر دادم، ازآدمهای سمی دورش کردم الان خییییییلی بهتره

لایکدونم سوخته لطفا لایک نکنید🙏

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قم

بیاریدش تهران.. میدون ونک کلینیک آتیه ذهن درخشان. 

بچه داداشمو بیخودی داشتن می نوشتن اتیسم. تا بردن اونجا خوب شد

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
شاید بشه کنترلش کرد و یه سبک زندگی متفاوت با بقیه داشته باشه 🙄 ناامید نشو اونم مثل بقیه آدماس فقط م ...

دکتر بهم گفت خوب میشه اما میترسم از متفاوت بودنش میترسم چون فکر میکنم من باعث شدم اینجوری باشه

کاش میشد کسی کاری به کارم نداشته باشه ولم کنن انگار مردم و نیستم انگاری که وجود ندارم.کاش میشد وجود نداشتم
سه سالو نیم تقریبا. علایم خاصی نداره پسرم حرفمو نمیفهمه و حرف هم نمیزنه بقیه چیزاش عادیه

کاری بهش میگی انجام نمیده؟اخه جز حرف نزدن فکنم علایم دیگه هم باید باشه

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
سه سالو نیم تقریبا. علایم خاصی نداره پسرم حرفمو نمیفهمه و حرف هم نمیزنه بقیه چیزاش عادیه

از صدای بلند میترسه؟ رونظم  و ترتیب حساسه؟ ارتباط چشمی داره؟ 

لایکدونم سوخته لطفا لایک نکنید🙏
علائم دیگه ایم داشت یانه 

نه مشکل دیگه ای نداره فقط حرف مارو نمیفهمه

کاش میشد کسی کاری به کارم نداشته باشه ولم کنن انگار مردم و نیستم انگاری که وجود ندارم.کاش میشد وجود نداشتم
فقط مشکلش حرف نزدنه یا مثلا درک محیطی داره مثلا صداش کنی برمیگرده؟

آره بدو بدو میاد

سه سالو نیم

😔😔دختر منم یه سال و نیمه هیچی نمیگه جز ب ب و م م

دخترم نفسم ،   محمد عشق مامان پس کی میای                        .غمت داغونم کرد الان باید تولد یه سالگیتو میگرفتم الهی ک بمیرمممم واسه هرشب اشک ریختنام برات .اگه صدتا بچه دیگه بیارم تو رو فراموش نمیکنمممم ...خدایا امتحان بسته دیگه حقمو بده تا کی انتظارر ،،