2777
2789

سمت این. چیزا نرو واگذار کن بخدا

جاری من اومد تو خونم جادو ریخت خودشم آنقدر احمق بود گفت سال بعد سرطان گرفت و مرد 

خانواده همسرم و خود همسرم بلایی نبوده سرم نیاورده باشن سپردم ب خدا چون واقعا بی کسم نشستم دارم فلاکتشونو میبینم

ببین ازین حال خوبم حالم خوب نیستا چون دوست داشتم جهانم جای بهتری می‌بود ولی هرگز نبود

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سمت این. چیزا نرو واگذار کن بخداجاری من اومد تو خونم جادو ریخت خودشم آنقدر احمق بود گفت سال بعد سرطا ...

یی مشکلی دارم هر کاری میکنم حل نمیشه میخوام بدونم شاید طلسم شدم

من از لحظه تولدم گرفتار آدمام تا الان

ببین شاید گره بندازه ولی ب خودشونم برمیگرده 

ن و دنبال این چیزا

موقع اذان تو خونه صدای اذان پخش بشه و نمازت رو ترک نکن شک نکن ب خودشون برمیگرده و به خدا واگذار کن

یاد بگیر تو خوب باشی

من از لحظه تولدم گرفتار آدمام تا الانببین شاید گره بندازه ولی ب خودشونم برمیگرده ن و دنبال این چیزام ...

😔دیگه نمیدونم چیکار کنم از وقتی ازدواج کردم درگیرم هرکاری میکنم خوب نمیشم نماز میخونم صدقه میدم نذر میکنم هیچی به هیچی میخوام ببینم شاید این جواب بده

من عروس سبزواریام ک کلن تو طلسم و دعا نامبروان هستن

مادرشوهرم تو بالش پدرشوهرم جادو گذاشته ک راحت بخوابه مثل چی از تنهایی میترسه و سکته میکنه

تو زندگیم آنقدر اذیت دیدم و کشیدم دیگه از درون خالی شدم

فقط نرو سمت این چیزا 

واگذار کن بخدا از ته دلت واگذار کن

سلام دوسداشتی یه نگاه به امضام کن آموزش رایگان خیاطی

دوستداری خیاطی یاد بگیریز پول نداری ؟مهمون من ،کانال اموزش  خیاطی بصورت رایگان لینگ کانال روبیکا👇🏻https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl