ببین عزیزم منم پسرم تا دوسالو نیم حرف نمیزد یه متخصص گفتاردرمان بود بم گفت اتیسم داره ارتباط چشمی نداشت بعدم اصلا ب چیزی واکنش نمیداد من بردم روانشناس کودک گفت خوبه ببرش گفتاردرمان و بردم یه بازیهایی باهاش کرد برای هماهنگی دو نیمکره گفت نیمکره چپش فعال نشده خیلی خوب شد الان عین بلبل حرف میزنه تلویزیون و موبایل زیاد در دسترسشون باشه اینجوری میشن
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
عزیزم هرگز به حرف یک پزشک اکتفا نکن اینک حرف نمیزنه ب تنهایی نمیتونه دلیل بر بیماری اوتیسم باشه خیلی از بچه ها بودن تا ۵یا ۶ سالگی حرف نمیزدن و مشکلی نداشتن ، برای نگرانیتون حق میدم ولی هرگز ناامید نشین مطمئن باشین فرزندتون مشکلی نداره ،امیدوارم فردا با خبر خوش تشخیص اشتباه پزشک خوشحالمون کنین
دکتر بهم گفت خوب میشه اما میترسم از متفاوت بودنش میترسم چون فکر میکنم من باعث شدم اینجوری باشه
نمیتونی همش به گذشته فکر کنی زندگی پسرت قراره سخت باشه به خاطر همون باید قوی بارش بیاری و همیشه کنارش باشی با سرزنش کردن خودت چه درست چه غلط حال اون بهتر نمیشه
یعنی چی؟اخه پسرم فولیک اسید مببخوره.مگه رو اتیسم تاثیر میذاره
خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال داشت درخدمتم.
دکتر بهم گفت خوب میشه اما میترسم از متفاوت بودنش میترسم چون فکر میکنم من باعث شدم اینجوری باشه
تو حال پارسال منو داری 🤕ولی با یه سال پیگیری و نوار مغز و ام ار ای و ام ار اس و آزمایش متابولیک،تست بیلی ،روانشناسی، کار درمانی ذهنی، گفتار درمانی، دارو درمانی،تست استاندارد و خیلی دوندگیهای دیگه خدا رو شکر پسرم اوتیسم که نداره هیچ خیلیم باهوش و فهمیده ست و خدا رو شکر مشکلاتم رو به اتمامه 🥰نگران نباش ولی پیگیر باش .....دعا میکنم برات مثل من لبخند بیاد روی لبت💚
شکلات و کاکائو ، لبنیات، بستنی، غذای سرخ کردنی و پر کالری، چیپس و پفک و کلا تنقلات با رنگ مصنوعی ممنوعه، رژیمغذایی با پروتئین بالا و مغزیجات و میوه فقط بهش میدم