2777
2789
عنوان

متخصص بهم گفت پسرم اتیسم داره

| مشاهده متن کامل بحث + 160404 بازدید | 1471 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم پسرت چی شد

آخر مهر چهار ساله میشه! خیلی‌ عقبه فعلا.الان تو مرحله اکو هست

کاش میشد کسی کاری به کارم نداشته باشه ولم کنن انگار مردم و نیستم انگاری که وجود ندارم.کاش میشد وجود نداشتم

من یه دوستی دارم تقریبا هم سن پسر شماست. بیش از یک ساله که تشخیص دادن اوتیسم داره . و هفته چندین بار می‌ره کلاس های مختلف از ماساژ درمانی تا گفتار درمانی تا بازی درمانی و غییییره. پسرش داره پیشرفت می‌کنه. مسأله فقط حرف زدن نیست. درک محیطی. درک کلامی و هزار مسیله دیگه. البته که وضعیت پسر دوست من خیلی بدتر از پسر شماست. اون اصلا حرف نمیزنه. اصلا درک درستی از اطراف نداره. و متاسفانه عصب های پوستیشم کار نمیکنه اگه خواستی و میتونی تهران بیای میخوای ازش بپرسم کجا می‌بره پسرش رو.

پسر خود منم هم سن پسر شماست. آخر مهر ۴ سال رو پر می‌کنه یک جلسه بردم گفتار درمانی گفت تاخیر در کلام هستش چون تا سه سالگی حرف نمی‌زد فقط بابا...

نوشتمش مهد خیلی بهتر شد. الان تو این یک سال تقریبا همه کلمات رو میگه. شروع کرده جملات یه کلمه ای هم میگه

گلی اکو چی هست عقب هست یعنی چطوری من پسرم ۲۲ماهشه حرف نمیزنه نگرانم مسیرها و بلده کارایی بگم می‌کنه مثلا کفششو در میاره پوشکش رو میندازه تو سطل اشغال ولی غذا زیاد نمیخوره....زیاد با خودش سرگرم نمیشه بیشتر دست منو میگیره تو خونه ک باهاش همراه شم 

من یه دوستی دارم تقریبا هم سن پسر شماست. بیش از یک ساله که تشخیص دادن اوتیسم داره . و هفته چندین بار ...

ممنونم بابت توضیحات! منم تشخیص اتسیم بردم گفت نداره فعلا مشخص نیست ۷۰ درصد گفتن نداره و ۳۰ درصد احتمالش هست. الان پسرم جمله های دو حرفی رو میدونه تکرار کنه بیشتر باشه هنگ میکنه بگم بریم مامان تکرار میکنه ولی بگم بریم خونه ی مامان نمیتونه همون دو کلمه اول رو میگه. و مشکل اینه که پسرم میتونه بگه آب میخوام و بلد هم هست اما دستشو تند تند تکون میده و میگه آب آب آب هی تکرار میکنه تا آب بدی بهش. و وقتی گرسنه میشه دوس نداره بگه یا دستشویی داره اصلا نمیگه هی باید بپرسم. هر غذایی نمیخوره و میوه هم نمیخوره گوشت نمیخوره سبزیجات نمیخوره. خیلی جیغ جیغ میکنه و یه لحظه هم ساکت نیست کلا در حال جیغ زدن و خندیدنه. نمیدونم این ها طبیعی هست یا نه. اگه ازش بپرسم منو دوس داری نمیدونه منظورم چیه اگه بگم خوش گذشت نمیفهمه چیز هایی که یاد گرفته مثلا فیلم بذارم میگه آره بریم بیرون میگه آره نقاشی بکشیم میگه آره و علاقه به اینکه کتاب بخونم براش یا شعر نداره اصلا اما علاعم اتیسم هم نداره تا الان تحقیق کردم علاعم ش تاخیر کلامی و تاخیر اجتماعی هست. وضعیت مالی م هم جوری نیست ببرم کار درمانی و گفتار درمانی خیلی میترسم خوب نشه چون وقتی باهاش حرف میزنم گوش میده اما نمیدونه چی بگه و ناراحت میشه قشنگ میفهمم دوس داره حرف بزنه اما نمیتونه و سعی هم نمیکنه چندین بار طرز ابراز علاقه که مثلا بگه اینو دوس دارم اونو دوس ندارم یادش دادم اما همکاری نمیکنه واقعا نمیدونم چشه

کاش میشد کسی کاری به کارم نداشته باشه ولم کنن انگار مردم و نیستم انگاری که وجود ندارم.کاش میشد وجود نداشتم
گلی اکو چی هست عقب هست یعنی چطوری من پسرم ۲۲ماهشه حرف نمیزنه نگرانم مسیرها و بلده کارایی بگم می‌کنه ...

اکو یعنی هر چی به زبون میاری اونم همونو تکرار می‌کنه! پسر من از دو سالگی سه سالگی دستمو میکشید اما الان تقریبا با حرکات دستش و گفتن یک کلمه مثل گشنته یا آب میفهمونه منظورشو.

پسر من تا دوسال نیم حرف هامو گوش نمی‌کرد مثلا میگفتم کنترل تلویزیون کو یا دفتر کو مداد کو هیچکدام واکنش نشون نمی‌داد اما کم کم شروع کرد الان هرچی بگم کو دنبالش می‌گرده البته بازم نمی‌فهمه فقط سرسری نگاه میکنه تو دید باشه پیدا میکنه.میدونم پسرم خیلی عقبه خداکنه درست شه.

ایشالا خوشگل شما یاد میگیره هنوز خیلی کوچیکه چند کلمه بلده؟

ممنونم بابت توضیحات! منم تشخیص اتسیم بردم گفت نداره فعلا مشخص نیست ۷۰ درصد گفتن نداره و ۳۰ درصد احتم ...

ببین عزیزم اینکه پسرت تاخیر کلامی داره درسته

اما اینکه آمد تند دستشو تکون می‌داده و... حالت های تیپ استرسی و اضطرابی هستش اون یکی پسر منم اینجوری بوده. 

یه چیزی بگم. شده طلا بفروش  وسیله خونه بفروش شده برو سرکار اما هزینه های کاردرمانی کفتار درمانی و کلاس های آموزشی پسرت رو جور کن. 

این قضیه رو از نون شب هم واجب تر بدون. اگه الان هزینه نکنی مجبوری پسرت وقتی خواست بره مدرسه مجبور میشی غیرانتفاعی ثبت نامش کنی. چون مدارس دولتی نمیتونن کمک چندانی به پسرت بکنن. من خودم معلم هستم. پسرت اون وقت تو مدرسه اذیت میشه. 

حتی اگه شده یک سال پسرت رو دیرتر بفرست مدرسه اما روش کار کن تا یه کم جلو بیفته. 

و مشکلاتش حل بشه

ببین عزیزم اینکه پسرت تاخیر کلامی داره درسته اما اینکه آمد تند دستشو تکون می‌داده و... حالت های تیپ ...

چشم عزیزم پسر کوچیکم یکم بزرگ بشه اونو میبرم مهد و سعی میکنم بیشتر باهاش کار کنم پول هم جور کنم میبرم چند جلسه کار درمانی ایشالا

سلام عزیزم چند سال پیش من دقیقا همین روزها شما رو زندگی کردم پسر من هم همین علام رو داشت و تنها مشکل ...

سلام میشهدرخواست دوستیمو قبول کنید ، در ارتباط با مشکلات پسرم ازتون راهنمایی میخواستم