2777
2789
عنوان

متخصص بهم گفت پسرم اتیسم داره

| مشاهده متن کامل بحث + 160404 بازدید | 1471 پست
سه سالو نیم تقریبا. علایم خاصی نداره پسرم حرفمو نمیفهمه و حرف هم نمیزنه بقیه چیزاش عادیه

عزیزم به تشخیص یه دکتر اعتنا نکن. 

پسر منم گفتن شبه اتیسم. ولی نبود. 

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سه سالو نیم

خانم من پسرم ده سالشه پیش دبستانی تازه شروع به حرف زدن کرد بعد بردم گفت اوتیسم تشخیص غلط بود من پسرم یه دکتر داره به نام وحید امدادی قبلا شیراز بود الان تهران مجازی هم ویزیت میکنه تا پسرم دید گفت بیش فعال الان تازه حرف زدنش خوب شده 

ارزیاب خسارت بیمه هستم اگر اینجا کارفرما داریم یا همسرتون کارفرما هست میتونم بیمه نامه مسولیت برای دوستان رایگان عیب یابی کنم تا از حبس و تبعات کیفری  براتون جلوگیری بشه  
دکتر بهم گفت خوب میشه اما میترسم از متفاوت بودنش میترسم چون فکر میکنم من باعث شدم اینجوری باشه

ببخشید شما قبل از یکسالگی اجاره میدادین پسرتون تی وی ببینه؟؟؟

یا با تی وی دیدن بهش غذا بدین؟

خدایا شکرت
عزیزم میشه جواب منو بدی .پسر من ۴سالشه .خیلی خوب حرف نمیزنه .همه چیو نمیگه .باید چکار کنم .کجا ببرمش ...

سلام عزیزم اگه فکر میکنی تاخیر تو حرف زدن داره گفتاردرمانی خوبه هم بازی میکنه بچه ها خوششون میاد 

پسرم همه دنیام 😘💋💕
خانم من پسرم ده سالشه پیش دبستانی تازه شروع به حرف زدن کرد بعد بردم گفت اوتیسم تشخیص غلط بود من پسرم ...

پیش دبستانی تازه شروع کرد حرف زدن ؟ پس تست سنجش رو کی دادید؟

ینی قبلش کلمه هم نمیگفت؟

گفتار درمانی اصلا نبردید؟

ببخشید شما قبل از یکسالگی اجاره میدادین پسرتون تی وی ببینه؟؟؟ یا با تی وی دیدن بهش غذا بدین؟

ببین تی وی و گوشی قبل از اینکه بچه حرف بیاد سمه براش 

فقط کتاب  و نقاشی و بازی سرگرمیش باشه 

وقتی حرف زدنش به حد قابل قبولی متناسب با سنش رسید روزی یکی دوساعت ببینه عیب نداره 

من الان پسرم کامل حرف میزنه دو نیم سالشه قبلا نمیزاشتم ببینه ، ولی الان ک حرف اومده خیلی چیزا و جمله هارو از تیوی یاد میگیره البته برنامه کودکای صب مناسب سنشه

هیچ کاری نکرد بچش فقر محیطی داشت بخاطر اینکه مادرش محدودش میکرد دیگه دید اینطوره بچه رو محدود نکرد ف ...

افرین دقیقا اکثر تاخیر تکلم بچه ها اینروزا فقر محیطیه 

بچه بیرون نمیره مهمونی نمیره همش جلو تلوزیون و گوشیه و کسیم باهاش بازی نمیکنه 

خب این بچه از کجا یاد بگیره، اگه زمینه ی درونگرایی و گوشه گیریم داشته باشه ک خیلی بدتر میشه

پیش دبستانی تازه شروع کرد حرف زدن ؟ پس تست سنجش رو کی دادید؟ ینی قبلش کلمه هم نمیگفت؟ گفتار درمانی ...

پایان کلاس اول 

ارزیاب خسارت بیمه هستم اگر اینجا کارفرما داریم یا همسرتون کارفرما هست میتونم بیمه نامه مسولیت برای دوستان رایگان عیب یابی کنم تا از حبس و تبعات کیفری  براتون جلوگیری بشه  

کلمه های کمی میگفت اگر تمایل دارید شماره دکتر امدادی بهت بدم