2777
2789
عنوان

متخصص بهم گفت پسرم اتیسم داره

| مشاهده متن کامل بحث + 160404 بازدید | 1471 پست

دختر من از علایم اتیسم ندارع اما روزی یکساعت تی وی یعنی ۴تا یک ربع میبینع بخاطر غذا 😑😑😑 ب روش دیگ نمیخوره منم میگم باشه تا از شیر بگیرمش اشتهاش ب غذا بیشتر بشه سنش هم زیاد بشه بش راسیپ بدم بیفته بغذا 

استارتر اگر بچتون تا الان زیاد تی وی دیده یا گوشی دستش بوده طبیعیه این حالات. یا اگر زبان اینگلیسی گوش داده باشه حرف زدن رو یادش میره 

تا وقتی با بچه حرف نزنید هشدار ها و واکنش هارو سر سری بگیرید بازی نکنید بچه هیچی رو سرخود یاد نمیگیره 

خصوصا الان که اکثرا تک فرزند و تنها هستن 

فقط راهش کار کردن فعل هاست با بازی حتما 

فعل افتاد ریخت شکست رفت امد  همش مداوم باید تمرین و تکرار بشه با توپ با اب با شکستن مداوم باید انجام بدید بازی کنید 

ماساژ بدید هر شب کل بدن از کف پا تا فقرات و کف دست 

قصه گفتن خیلی مهمه 

شعر تکراری خوندن خیلی خوبه 

پازل های چوبی 

بازی  نخ مهره 

اتاق خلوت و تمیز و هروز انجام یک بازی 

دادن اختیار که دوست داری کجا بشینی. الان میخوای چیکار کنی خیلی مهمه ازش سوال کنید و حرف بزنید هرچی خواست سریع ندید بزارید کلمه و جمله درست رو بگه بعد سریع متوجه نشید اینطوری تنبل میشه تو رسووندن مفهموم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دختر خواهرشوهرم از کوچیکی بی نهایت برنامه کودک میدید والا زبون داره ۴ متر و هوش بالایی داره یعنی ی ...

من نگفتم گوشیو و تلوزیون حتما باعث این مشکلات میشه ولی پزشک متخصص که یکی از اقوام مراجعه کرده بودن گفته بود دلیل حرف نزدن بچت میتونه این باشه ک بچت ب نگاه کردن عادت کرده و مغزش تک بعدیه 

لطفا لایکم نکنین لایکم نکنین  لایکم نکنین  لایکم نکنین ریپم کنین خوشحال شم🥰🥰 

دوستای گلم اگه پربازدید شد

من از خدا نشونه میخوام 

بین دو انتخاب موندم درمورد ازدواج 

میشه یه صلوات مهمونم کنید 

دیگه راهی نمونده برام ... ای که دستت می‌رسد کاری بکن

میخوام تو خواب یا تو دنیای واقعی هرچی یه نشونه ببینم و بفهمم کدوم برام مناسب‌تره

استخاره هم کردیم هردو یکی اومد

الان میخوام یا میخوام خواب ببینم که راهو نشونم بده اگه در این زمینه هم اطلاعات داشتید ممنون میشم درخواست دوستی بدید

خلاصه

اگه خواهری کردید و دعام کردید صلوات فرستادید لایک کنید قربون مهربونیتون❤

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
منم یه سال و نیمه بچم تشخیص اتیسم گرفته، اوایل غصه خوردن هامو بروز میدادم الان اما یواشکی غصه میخورم ...

شماقهرمان زندگی کودکانتون هستیدباصبروامیدروزهای خوبی روپیش روخواهید داشت ،کودکان اتیسم خیلی باهوشندودنیاشون خیلی فراترازدنیای ماست ،آنهابیمارنیستندفقط فرق دارندروزتون مباااااارک باشه 🥰

من نگفتم گوشیو و تلوزیون حتما باعث این مشکلات میشه ولی پزشک متخصص که یکی از اقوام مراجعه کرده بودن گ ...

دقیقا همینطوره عزیزم چون تلویزیون یک ارتباط یک طرفست صرفا.بازی و صحبت در قالب بازی برای بچه خیلی مفیدتره

دکتر بهم گفت خوب میشه اما میترسم از متفاوت بودنش میترسم چون فکر میکنم من باعث شدم اینجوری باشه

حالا که زود تشخیص داده شده تا حد بسیار زیادی قابل کنترله حتما پیگیر شو 

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
اگر بچه در معرض گوشی تی وی تبلت وکلا فضای مجازی باشه علائم شبه اوتیسم پیدا میکنه که با قطع اینها و ب ...

سلام خانمی میشه بگی چه کارا وتوصیه های رو انجام میدید؟

لطفا جواب بدید خیلی نیاز دارم

سلام عزیزم اوتیسم درمان داره پیج خانوم دکتر والا موسوی رو ببینید و ظاهراً هم رایگانه ایندپیجشه

عزیزم برای اوتیسم تا امروز درمانی کشف نشده. اما با کمک روانپزشک و گفتار درمانگر میتونن پیشرفت های خیلی زیادی داشته باشن و به سطح خوبی برسن.

اگر نزاره لمس بشه اوتیسمه ؟ 

عزیزم اوتیسم یه مجموعه از رفتارها ست و صرفا یکی با یکی دوتا ویژگی اوتیسم نیست ،و تشخیص اوتیسمم ساده نیست ،یعنی احتیاج به این داره که بچه تحت نظر پزشک باشه 

ولی خب یکی از نشونه های افراد اوتیسم این هست که اصلا دلشون نمیخواد به بدنشون کسی دست بزنه و بدشون میاد

سلام عزیزم دختر منم دیر حرف زد ۴سالگی دکترا گفتند بیش فعاله بعد گفتند اوتیسم داره و هزار حرف دیگه، تمام شرایط تو رو هم تجربه کردم ولی من نه دارو دادم نه حرف دکترا رو گوش کردم خودم باهاش حرف زدنو تمرین کردم خیلی خیلی براش تلاش کردم دخترم تو  مدارس عادی مثل تمام بچه های دیگه درس خوند و بزرگ شد الان دانشجوی رشته ی حقوقه و شاگرد اول کلاسشون عزیزم خدا خیلی بزرگه تو تلاشتو بکن بقیه اش رو بسپار به خودش

یا حق

الحمدلله ربِّ العالمین،خدایا تقدیر فرزندانم را زیبا بنویس و آنها رو خوشبخت و عاقبت بخیر بفرما تا من از ته دل بخندم.مهربان پروردگارم!مرا از جانب آنها مورد آزمایش قرار نده.و عاقبتِ تمامِ فرزندانِ این سرزمین را بخیر بفرما.آمین یارب العالمین.
عزیزم برای اوتیسم تا امروز درمانی کشف نشده. اما با کمک روانپزشک و گفتار درمانگر میتونن پیشرفت های خی ...

گلم شما این پیج رو ببینید خانوم دکتر درمان کردن خیلی مورد های زیادی رو⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩ایشون نخبه هستند

اگه دوست داری بهم بگو برات آیت الکرسی بخونم 💗🤲