مامانها،پودر سبوس برنج بخرید از عطاری،وقتی برنج میریزید داخل آب جوش،یه قاشق داخل برنجتون بریزید همزمان با برنج پخته بشه.سرشار از ویتامین ب هست بسیاااااااااااار موثره روی تکلم.
نی نی ها یهو خودشونو موقع شیرخوردن یا بازیگوشی توی بغل،هول میدن به عقب، مواظب باشین مثلا پشت سرشون دیوار یا مبل نباشه.نی نی هم مثل ما تشنه میشه بهش آب بدین.انگشت مکیدن بچه علاوه بر نشانه ی گرسنگی نشانه ی تشنگی هم هست چون به کمک انگشت توی دهنشون آب تولید میکنن،پس آب بدین به نی نی، دندونی یه جنس نرم و یه جنس تقرییبا نرم بخرین و همیشه توی بشقاب پلاستیکی یا جایگاه خود دندونی، روی زمین بذارین تا بچه هروقت خواست راحت برداره.موقع دندون دراوردن غذا نمیخورن و نق نقو میشن.پس درکشون کنیم چون به اندازه کافی نی نی خودش درحال اذیت شدن هست.اینجورمواقع مایعات مثل شربت شیرین خونگی مثلا شربت البالو، به و ... بدین، برای از پوشک گرفتن عجله نکنین اصصصصلا حتی ممکنه چندین ماه توضیح بدین تا دلش بخواد و سن و درکش برسه تا واقعا اون کاری که شما میخواین رو انجام بده،مثلا سرپا نشینه اصلا و هیچ روش و وسیله هم قبول نکنه.اگه دیدی صبرت کم شده و بعد از ده بار تذکر و حرف و ۱۰۰بار آموزش، داد میزنی ،دوسه تا برنامه تفریح و رفت و امد بذار.اگه تغییری نکردی برو دکتر و قرص ضعیف بخور،تا کلا بدنت ریلکس بشه.بچه دو الی ۳ ماه قبل از ۳ سالگی،الکی گاز نمیگیره، دندون آسیاب درمیاره و میل به گاز گرفتن چیزی داره پس دندونیاشو که از داروخونه خریده بودی بشور استریل کن بذار تو لیوان بذار پایین ترین طبقه یخچال و بهش بگو این برای شماست که گاز بگیریش( وگرنه بچه بی تربیت و گازگیر نیست،ولی وقتی هی بگیم گگاااززز نگیر ،بی تربیت،،،،،،،اونم تو ذهنش درج میشه یه بچه ی بی تربیت گازگیره و باید به همین کار ادامه بده
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
شکلات و کاکائو ، لبنیات، بستنی، غذای سرخ کردنی و پر کالری، چیپس و پفک و کلا تنقلات با رنگ مصنوعی ممن ...
عزیزم کمبود لبنیات را چطور جبران میکنی
دگ مخام با لهجه خودما باهاتان حرف بینم... نمخا عارم بیه.... من ماله روستام بچه روستام.... بری حرفا قبلنمه بینین اگ مخاین تهمت بزنین دل بشکنین سی من حرف نزنین....
سلام عزیزم.به پسر منم گفتن بیش فعاله ولی روز به روز بدترم میسه.میشه به منم راهنمایی بدی و کمکم کنی ب ...
عزیزم امروز بردمش یه فوق تخصص خوب، گفتش تا 5 سالگی نمیشه بیش فعالی رو قطعی تشخیص داد ولی خب نیاز به دارو داره ، براش ریسپیریدون و یه سری شربت تقویتی نوشت و گفت اگه بهتر نشد باید ببرم نوار مغز امکان داره یه سری امواج مزاحم مغزی داشته باشه، ولیدر کل گفت نگران نباش چون به موقع اقدام کردی قابل درمانه
عزیزم شما کجا زندگی میکنید؟ من جاهای دیگه رو نمیدونم اما یکی از نزدیکان منم شبیه مشکل شما رو داشت ولی بیماریش فرق میکرد اما دوستایی داره که اتیسم باشم اتیسمی ها خفیف ترن... ما از سن ۴ سالگی میبردیمش کلاس های مخصوص توی یه مرکز مخصوص ( اصفهان، خیابان سروش، مرکز آریا) همه ی بچه های که اتیسم یا بیماری های ذهنی دارن توی این مرکز میان و کلاس های مختلف شرکت میکنن بچه ی ما نه حرف میزد نه راه میرفت نه میفهمید نه درکی داشت و بالاخره بعد از گذشت چند سال حرف میزنه راه میره میدوه میفهمه درک داره و اینقدر شیرینه که نگو الان تازه داره کلاس اول و یاد میگیره نمیگم سخت نیست واقعا سخته همهچیزش از بچه های عادی دیر تره و سخت تر اما این بچه ها هم دنیای خودشونو دارن خیلی پاکن خیلی مهربونم باور کن همین بچه همدمت میشه همراهت میشه مونست میشه نترس و ادامه بده
قوی باش تو یه مادری براش کم نزار ببرش کلاس های گفتار درمانی و کار درمانی براش خرج کن باید بتونی به یه جایی برسونیش نگران نباش زود جواب میده هم حرف میزنه هم آموزش پذیر میشه مدرسه میره مثل بچه های دیگه درس میخونه مطمئن باش ولی کم نیار واقعا باید قوی باشی... گفتم بهت ماهم یه بچه داشتیم ولی بیماریش متفاوته ( خیلی سخت تر از اتیسم) ما چندین بار ناامید شدیم اما مادرش ناامید نشد بردش کلاس اینقدر برد برد برد تا بالاخره جواب داد نمیدونی وقتی شروع کرد به حرف زدن از خوشحالی هممون گریه میکردیم نمیدونی الان که مینویسه و میخونه چه حسیه نگران نباش امیدت به خدا باشه فقط ازت خواهش میکنم به فکر باش و به بچت برس تا دیر نشده