2777
2789
عنوان

متخصص بهم گفت پسرم اتیسم داره

| مشاهده متن کامل بحث + 160404 بازدید | 1471 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

استارتر حتما ببرش مرکزی که دوستان بهت معرفی کردند 

به تشخیص یه دکتر نمیشه اعتماد کرد اینجورم که اینجا گفتن‌ علائمش زیاد به اوتیسم نمیخوره

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد
مادرايي كه تو بارداري و سه ماه قبلش ميخورن  خودم اينو چند وقت پيش تو خبر پزشكي خوندم  از ...

یه دکتر کودکان از آمریکا اومده بود من دخترمو بردم پیشش اون موقع دخترم دوماهه بود شربت زینک تجویز کرد و گفت تا ۶ ماهگی هر روز بهش بده،،،، دخترم همیشه خیلی خیلی آروم بوده الانم سیزده سالشه خدا رو شکر هیچوقت مشکلی نداشته قطره مولتی ویتامین و آهن هم بهش میدادم کوچیک بود

سه سالو نیم

عزیزم منم پسر بزرگمو بردم دکتر گفت اوتیسم خفیف داره 

ولی اصلا اینجوری نبود 

الانم مدرسه میره همه چیش عادیه 

زیاد با بچه حرف بزن 

ببر‌ جاهای خیلی شلوغ 

وادارش کن بخنده و بخندونش 

تشویق کردن رو یادش بده 

براش آهنگ بزار با هم برقصید 

اوتیسم یعنی خود درماندگی ، تازه اگرم باشه الان دیگه درمان داره رفتار درمانی 

فقط باید کاری کنی فعالیت داشته باشه 

برای صحبت کردنش هم گفتار درمانی ببر شاید اونا نظرشون چیز دیگه ای باشه 

زود جا نزن چند جای معتبر ببر

برای سلامتی سومین فرزندم دعا کنید ، نی نی قشنگم دوستت دارم.  
سه سالو نیم تقریبا. علایم خاصی نداره پسرم حرفمو نمیفهمه و حرف هم نمیزنه بقیه چیزاش عادیه

عزیزدلم اول بررسی میکردی ک این چرا حرف نمیزنه بعد برا دومی اقدام میکردی. متاسفانه خیلیها تا میگی بچم حرف نمیزنه میان میگن پسرمن دخترمن ال بود بل بود حرف نمیزد الان بلبل شده.نباید برا همه یه نسخه پیچید

ما آزموده ایم در این شهر بخت خویش...

عزیزم اصلا باور نکن

اول باید بررسی شه چه قدر از رسانه تلوزیون و موبایل برای بچه ات استفاده کردی اگه همیشه گوشی به دست بوده شک کن به رسانه

دوم یه سر به پیج والا موسوی بزن 

متخصص اوتیسیم کودکان هست الان هم انگلیس هستن فک کنم

ایشون میگن خیلی از اونایی که میگن اوتیسم دارن الکی هست

جواب هر سه تاش بله ست

پسرتون اوتیسم نداره،علایم شبه اوتیسم داره و اونم به خاطر زیاد تلویزیون دیدن و غنی نبودن محیط بوده 

اصطلاحا میگن مغزش در خیلی از ساعت های روز منجمد بوده!

یعنی کنشی انجام نشده تا مغز رشد کنه

متاسفانه یکم دیر پیگیری کردین،ولی حل میشه،باید تمرینات گفتار و کاردرمانی رو پیگیری کنین و تا علایم پسرتون بهتر نشده استفاده از تلویزیون و گوشی ممنوع حتی یک دقیقه 

روزی بیش از ده تا کتاب براش بخونین حتی اگه گوش نده،و بازی های تعاملی

حتما ببر گفتاردرمانگر با چند جلسه یاد میگیره چطور کنترل شده حرف بزنه و خوب تلفظ کنه و با مفهوم و و ...

پسر من تمام کلمات رو میگه حذف کلمه نداره فقط تند حرف میزنه از هولش الان ک تند حرف زد گفتم آروم بگو درستش کرد فعلا خودم باهاش کار میکنم اوکی میشه چون قبلا هم خودم ب حرفش اوردم رشتم مرتبط با همین مشکلاته

عزیزم، حتما قبل از مداخله دارویی به خانم دکتر ولاء موسوی مراجعه کنید، ایشون خیلی از بچه های اوتیسمی رو درمان کردن با روش های خیلی ساده

لطفا اگر زیر ۱۸ سال هستی منو ریپلای نکن!                  سال ها خواننده خاموش سایت بودم تا اینکه یه‌روز دلم خواست عضو بشم😊💗تو تاپیک های جهیزیه تگم کنی خوشحال میشم🍒🥰