2777
2789
عنوان

الان دارید چیزی میخورید🧸🍯

| مشاهده متن کامل بحث + 1005 بازدید | 80 پست
امان از دست مردم آزار

این سازنده بی وجدان دیوارهارو یه جوری ساخته صدا قشنگ میاد. این همسایه بالایی ما یه زوج تازه به دوران رسیدن. هفته ای سه بار جشن میگیرن با صدا بلنددددد با هم آهنگ میخونن. بخدا من مشکلی ندارم ولی وقتی خیلی زیاد میشه آدم عصبی میشه. صبحام بچه هاشون عین اسب تو خونه یورتمه میرن🤕🤕🤧🤧🤧

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂😂 تو مجردی طبیعیه🥴😂😂

کلی کار ریخته سرم ولی🥴

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| 
کلی کار ریخته سرم ولی🥴

پاشو

پاشو دوتا لقمه الویه بخور جون بگیری🫠

پیچیدم ب بازی اَ هرکی بگی بریدم حوصلع بحث ندآرم ولی گوش ب حرف ط میدم...🥂هر ثانیه هر لحظمی،شیرینیِ شبِ بد مزمی...🫠🫶🏻یه شب،شب تیرع انگا روح اَ تنت میرع دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیرع...گرگ رو از هر طرف بخونی گرگه، همین صداقتشه ک جذابش میکنه👊🏻 تردمیله همع دنیا،نرسیدن و دوییدن واسع تغذیه مغز مریضشون همه قلبمو جوییدن:) هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم🫠🕸خدا‌با دست آدمآ میزد تو گوشم تآ دستشون رو شه:)🫠🌱خسته ام از شما آدمآ ک همجآ همش ب ضرر همین...🫠عزیزا میرنُ ما چش دیدن همو نداریم...🫠
پاشو پاشو دوتا لقمه الویه بخور جون بگیری🫠

مث گاو خوردم فقط

الویه نداریم حیف🤣

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| 
بیام کمک😂😂

با سه سانت قدت بیا پس😂

این سازنده بی وجدان دیوارهارو یه جوری ساخته صدا قشنگ میاد. این همسایه بالایی ما یه زوج تازه به دوران ...

درکت میکنم ،ما هم ازینا داریم 🤕

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
مث گاو خوردم فقط الویه نداریم حیف🤣

🤣🤣

عامو من مثلا تب دارم

از بس خوردم دارم میپوکما

هی داداشم زنگ میزنه دهنم پره😂😂😂

من نژد با تو بمونم چ حیف😔🌚🤣

پیچیدم ب بازی اَ هرکی بگی بریدم حوصلع بحث ندآرم ولی گوش ب حرف ط میدم...🥂هر ثانیه هر لحظمی،شیرینیِ شبِ بد مزمی...🫠🫶🏻یه شب،شب تیرع انگا روح اَ تنت میرع دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیرع...گرگ رو از هر طرف بخونی گرگه، همین صداقتشه ک جذابش میکنه👊🏻 تردمیله همع دنیا،نرسیدن و دوییدن واسع تغذیه مغز مریضشون همه قلبمو جوییدن:) هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم🫠🕸خدا‌با دست آدمآ میزد تو گوشم تآ دستشون رو شه:)🫠🌱خسته ام از شما آدمآ ک همجآ همش ب ضرر همین...🫠عزیزا میرنُ ما چش دیدن همو نداریم...🫠
🤣🤣 عامو من مثلا تب دارم از بس خوردم دارم میپوکما هی داداشم زنگ میزنه دهنم پره😂😂😂 من نژد ...

😂😂😂 کلی زحمت کشیدم لاغر شم الان همش اومد سرجاش🫠

ایشالا زودتر خوب شی☹️

😂😂😂 کلی زحمت کشیدم لاغر شم الان همش اومد سرجاش🫠 ایشالا زودتر خوب شی☹️

عامو بخورا ول کن😂

مرسی گشنگو🫶🏻

هنوزم مگه میخوای🥴😂😂 تو ک اینقدر دراز کشیدی فکر کنم اندازه ۱۰ سانت دراز شدی😂😂

درازِ خیر ندیده تاثیر نداشت🤣

2810