2777
2789
عنوان

بچه ها خیلی خوشحالم

563 بازدید | 69 پست

با یه پسری میرم بیرون، چون سرمایی هستم برای من کاپشن اضافه میاره، هر بار از قبل یه کافه ی خوشگل انتخاب کرده و مهمونم میکنه، با ماشینش منو هرجای شهر که بخوام میبره و بهم گفت میخوام جاهای قشنگ شهرو همشو نشونت بدم، موقع رد شدن از خیابون مراقبمه، کتاباشو بهم قرض میده، برای اینکه منو ببینه مشتاقه و خودش پیشنهاد دیدار میده هفته ای یکبار، حواسش هست درسمو بخونم، حواسش هست سر موقع بخوابم، اگر جاییم درد بکنه همش میپرسه و نگرانه که میام بیرون اذیت نشم، به خطوط قرمزم احترام میگذاره... آممم خیلی قشنگه، خیلی خوشحالم از بابتش🤍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی عالیه ولی یک نصیحت خواهرانه خیلی وابستش نشو یا حداقل نشون نده خیلی وابستشی و بدون اون زندگی نمیکنی بزار فکر کنه تو یک شخصیت مستقلی که اگه کار خوب کنه ازش تشکر میکنی و قدردان هستی ولی اگه بدی کنه کنار گذاشته میشه خیلی مطمئنش نکن از بودنت 😊

منم خوشحال شدم برات 😍❤️ 

اگه رابطتون جدیه حتما از لحاظ شخصیتی و اخلاقی بسنجش ببین تو موقعیتای مختلف چیکار میکنه ان شا الله خوشبخت شین

کانال فروش لباس بچگانه(توی روبیکا )  دارم اگر خواستین بهم بگین لینکشو بدم 🌾🌾🌾 این قشنگه که من تو دل زمین پچ پچ میکنم ولی تو توی عرش آسمون میشنوی 💗 عماد من 🤍 ممنونم ازت به خاطر نعمت هایی که بهم دادی چه اونایی که بعدا ارزششونو فهمیدم   چه اونایی که فهیدمو یادم رفت تشکر کنم ؛ دوستان تو تاپیکای فان و باحال تگم کنید ممنون میشم ، ماچ ،بای   
مطمئنی واقعی داری میگی؟

به خدا

خودمم تو شوکم

من خیلی یه سری ادما تو زندگیم اذیتم کردن

این ادم خودش سر و کلش پیدا شد و کاراش خیلی خوشحالم میکنه یه حس خوبی دارم میدونی چی میگم...

2810