2777
2789
بلهمن دوماهه خونه پدرم هستم چون بارداری بشدت خطر ناکر دارم کلا استراحت مطلقم تو این دوماه حتی ی نفر ...

زنگ هم نزدن؟ 

شاید فکرمیکنن زشته مزاحم مادرت بشن

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بلهمن دوماهه خونه پدرم هستم چون بارداری بشدت خطر ناکر دارم کلا استراحت مطلقم تو این دوماه حتی ی نفر ...

کاش بیشتر توضیح می‌دادی

گلم بشدت حق با توعه 

ولی وقتی ی نفر گاوه یعنی گاوه

تو هرچی ام براش توضیح بدی اون تهش میگه ماااااااااا

پس تو حاملگی خودتو تو دلیتو حرص نده 

کلا همه چیو بده ب سمت چپت😁

اگر شوهرت هواتو داره دیگه غصه نداری

اونام حاملگی دارن 

اونام مریضی دارن

اونام به وقتش دور و برشون خونواده می‌خوان

اونوقت توام تلافی کن فقط همین

این یه نمونش.بروخونه خودت شوهرت ازت پزیرایی کنه ودست به سیاه‌وسفید نزن .خب بعدی؟

شوهرم میگه بیا خودم نگهداری میکنم مشکل من این به ما احترام نمیزارن بقیه پسراش و عروشاس چیزیشون بشه سریع مین احول پرسی

طلاق نگرفته .میگه استراحت مطلق.خوابت مبادا 😂برو صورتتو بشور .تخمه هم بیار بشکنیم🤣

مریضم چشام وا نمیشه 😂۳ روزه این سرماخوردگی منو کشته 

فک کردم نوشته مطلقه ام

باشه ؛ حق با تو (هر کی لایک کرد ایشالا گرگ بخور‌َتش)

بله الانم دوماهه تو خونه پدرم هستم و سراغی نمیگیرن ولی همش قبل بارداری میگفت بچه دارشین الان حتی دری ...

خب داره ب شوهرت ناهار و شام میده از اونه

جنسیت بچه ت چیه؟

همم ک لابد میگه ماااا قدیم ۷تا شکم می زاییدیم ناززز نداشتیم(حسودیش شدی اومدی خونه ی پدرت)

مم نمیگم بیان شامو ناهار که بیان سر بزنن برن

حق باتوعه هااا ، ولی خب چه میشه کرد همه که شعور ندارن اشکال نداره خواهر توهم الان فهمیدی طرف حسابت کیا ان ، از کسی انتظار نداشته باش اینجوری تو زندگیت آرامش بیشتری داری

باشه ؛ حق با تو (هر کی لایک کرد ایشالا گرگ بخور‌َتش)

کاش بیشتر توضیح می‌دادیگلم بشدت حق با توعه ولی وقتی ی نفر گاوه یعنی گاوهتو هرچی ام براش توضیح بدی او ...

عزیزم واقعا ناراحتم چون من تو هر خوبی بدی کنارشون بودم و سعی کردم طی این سال ها احترام نگه دارم

ولی خوبیم باهم

اگه بخوبیم پس چرا نمیان احوالی بپرسن بقیه پسرا و عروساشون وقتی ی سرفه ریز بکنن سریع میرن عیادت واحوال بپرسی

ولی به منو شوهرم احترام نمیزارن از خودم منتفرم که چرا سوار سرم کردمشون 

از اول که بچه بودم وکلا چیزی نگفتم الان که سنم میره بالا دارم متوجه میشم

2810