2777
2789
عنوان

الان دارید چیزی میخورید🧸🍯

| مشاهده متن کامل بحث + 1005 بازدید | 80 پست
بستنی اونم تواین سردی؟🤕

اره تو ماشین گرمه😂🍼

به سمت بیکران و فراتر از آن...🧸💛                                                       پیله ات را بگشا تو به اندازه پروانه شدن زیبایی🦋🌈

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برا لاغری نیست جانم برا بیماریمه

الهی عزیزدلم قربونت برم امیدوارم زودتر سلامتیت رو به دست بیاری 🥺

به سمت بیکران و فراتر از آن...🧸💛                                                       پیله ات را بگشا تو به اندازه پروانه شدن زیبایی🦋🌈
امتحان کن عالیه

من عاشق بستنیم همین الان از گلو درد راحت شدم میترسم😂

من به دستای خدا خیره شده معجزه کرد🥺😭❤️خدایا شکررررت🙏🏼بخاطر یه سری مشکلات عشقم منو تنها کذاشت پا گذاشت رو دلش پشت سرشم نگاه نکرد داغون شدم من  بعد چهار ماه باز برگشت هنوزم باورم نمیشه معجزه شد برام اینو بگم دوستای گلم هیچوقت از خدا ناامید نشید خدا خیلی بزرگتر از این حرفاست از این معجزه های قشنک براتون آرزو میکنم که هیجوره باورتون نشه الهی. همیشه خندتون از تهه دل باشه وگربتون ازسر شوق❤️
دارمممم حرص میخورممممم. از دست همسایه بالایی دیوونه شدم. 

امان از دست مردم آزار

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
دراز نکش خب😂😂

نمیدونم امروز چم بود سابقه نداره انقد دراز کش باشم😂

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| 
من شام اسنک خوردم ولی چون خیلی حالت تحوع دارم چندوقته یه دل سیر آب یاغذا نتونستم بخورم وامشب ازسربطر ...

نوش جونتتتتت

الهی عزیزدلم قربونت برم امیدوارم زودتر سلامتیت رو به دست بیاری 🥺

زنده باشی نازارکم

ژیـــــنــا🦂                                             من همونیم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا.            انسـان ناصحیـحی هـستم،در همـه ابـعاد                                                                                                       رو اعصاب آبـانـیا راه نرید؛میدون مینِ:)                                                         https://t.me/Hich_zh
2810