2777
2789
عنوان

بچه ها خیلی خوشحالم

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 69 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی عالیه ولی یک نصیحت خواهرانه خیلی وابستش نشو یا حداقل نشون نده خیلی وابستشی و بدون اون زندگی نمی ...

مرسی عزیزجان

راستش من تجربه های خیلی بدی داشتم و خیلی احتیاط می کنم 

بله حق با شماست به صحبتاتون فکر می کنم🙏

منم خوشحال شدم برات 😍❤️ اگه رابطتون جدیه حتما از لحاظ شخصیتی و اخلاقی بسنجش ببین تو موقعیتای مختلف ...

بابت نیت خیر و محبتت ممنونم عزیزجان

نه فعلا دوست معمولی هستیم

فقط میدونم خیلی حس خوبی دارم

مرسی عزیزجانراستش من تجربه های خیلی بدی داشتم و خیلی احتیاط می کنم بله حق با شماست به صحبتاتون فکر م ...

ادم وقتی تجربه های بدی داره و یکی میاد اینطوری خوب وارد زندگیش میشه فکر میکنه فرشته وارد زندگی شده اون الان فرشته هست ولی بدون که همه آدما جنبه خوب و بد دارن سعی کن با اخلاق و رفتارت جنبه بدشو قلقلک ندی بازم میگم آدما زود خودشون رو گم میکنن و عوض میشن 

موفق باشی عزیزم 

جواب هوش مصنوعیبه نظر می‌رسد که این پسر واقعاً به شما توجه دارد و برای شما اهمیت زیادی قائل است. نشا ...

این درسته ولی تو ایران باید احتیاط کرد پسرا ممکنه نقش بازی کنن

کانال فروش لباس بچگانه(توی روبیکا )  دارم اگر خواستین بهم بگین لینکشو بدم 🌾🌾🌾 این قشنگه که من تو دل زمین پچ پچ میکنم ولی تو توی عرش آسمون میشنوی 💗 عماد من 🤍 ممنونم ازت به خاطر نعمت هایی که بهم دادی چه اونایی که بعدا ارزششونو فهمیدم   چه اونایی که فهیدمو یادم رفت تشکر کنم ؛ دوستان تو تاپیکای فان و باحال تگم کنید ممنون میشم ، ماچ ،بای   
منم برات خوشحالم، اگه به دلته،پس همیشگیش کن

مرسی عزیز مهربونم

نه فعلا دوست معمولی هستیم منم قصد ندارم بیش از این پیش برم

فقط میدونم این احترام و محبتی که دریافت می کنم خیلی قشنگه

این درسته ولی تو ایران باید احتیاط کرد پسرا ممکنه نقش بازی کنن

کاملاً درسته. احتیاط همیشه مهمه، به خصوص وقتی که با افراد جدید آشنا می‌شوید. در هر کشوری، افراد ممکنه نقش بازی کنن یا نیت‌های متفاوتی داشته باشن. چند نکته برای احتیاط بیشتر:

1. **آهسته پیش بروید**: عجله نکنید و به خودتان زمان بدهید تا فرد مقابل را بهتر بشناسید.
2. **گوش دادن به حس ششم**: اگر چیزی به نظرتان مشکوک یا نادرست می‌آید، به حس ششم خود اعتماد کنید.
3. **مشورت با دوستان و خانواده**: نظرات و تجربیات دوستان و خانواده می‌تواند به شما کمک کند تا تصمیمات بهتری بگیرید.
4. **حفظ حریم شخصی**: اطلاعات شخصی و حساس خود را به راحتی با کسی که تازه آشنا شده‌اید، به اشتراک نگذارید.

مهم‌ترین چیز این است که همیشه به خودتان و احساساتتان احترام بگذارید. امیدوارم که تجربه‌های خوبی داشته باشید و همیشه ایمن و خوشحال باشید. 😊💖

از هوش مصنوعی بپرس

2810