2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگه دخترتون فقط رو چونه اش داره یه قوطی برای شش ماه کافیه

اره روی چونه ش دوتا لک سفیده

السَلامُ عَلی الحُسّین وعَلْی عَلي بنِ الحُسّین وعلی اولادالحُسین وَعَلی اَصحابِ الحُسّین🌹
ممنونم ،باهاشون تماس گرفتم به امیدخدا قراره برام ارسال کنن ،هرچی از خدا میخوای بهترینش رو بهتون بده ...

سلام عزیزم شماهم درمان شدین با این پماد؟ 

السَلامُ عَلی الحُسّین وعَلْی عَلي بنِ الحُسّین وعلی اولادالحُسین وَعَلی اَصحابِ الحُسّین🌹
عزیزدلم خیلی خوشحالم که خوب شدین برای دخترمنم دعا کنید 💐 

حتما خوب میشه  نگران نباش استرس نده بهش استرسم نگیر عامل اصلیش استرس بود تو هر چندين جا رفتم گفتن 

آنجا که راه نیست...خدا راه میگشاید،،
سلام تو رو خدا میشه شماره ای که باهاش تماس داشتی دارو فرستاد برات و بگی پیدا نمیکنم

سلام عزیزم درخواست دوستی دادم 

بچتو اول ببر متخصص کودکان و متخصص پوست . اون خط سفید که میگی شاید مشکل دیگه ای باشه . شاید قارچ باشه یا چیز دیگه . شایدم خودت حساس شدی . اول ببرش دکتر . انشاءالله که مشکلی نباشه