یازده ماهی هست که همسرمو ندیدم سر هزارتا چیز که میشد حلش کرد بینمون اختلاف افتاد ولی بی حرمتی نکردیم کلا خیلی خوبه همون چیزیه که من از شوهر آیندم تو رویاهام میساختم ولی خوب نشد هزارجور سعی کردیم مشکلاتمونو حل کنیم آخرشم بهم جوری که مثلا قلبم نشکنه غیر مستقیم گفت دوسم نداره دلم به طلاق نیست تو این ۱۱ ماه فقط نفقه رو اجرا گذاشتم دیگه دلم نمیخواد کاری کنم ولی خوب اون هیچکاری نکرد میدونم دیگه هم کاری نمیکنه ولی چیکار کنم دوسش دارم دلم طلاق نمیخواد ولی اینجوری هم نمیشه زندگی کرد خسته شدم از این همه صبر😭😭
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
اینجوری که نمیشه برید باهم صحبت کنید دونفری یه جا قرار بذارید و تنها صحبت کنید یا در حضور یه مشاور
رفتیم نتیجه نداشت هزارجور تلاش کردیم نشده
خانوادش که میگن پسرم اینجوری نبود هم مامان اون هم مامان من رفتن پیش از این دعا نویسا میگن جادوش کردن ولی من به این چیزا اعتقادی ندارم فقط واسم دعا کنین