2777
2789

بچه ها 

چت هامون ماله ۲۰۲۲ بود

یعنی حدود سه سال پیش 

من تینیجر بودم کلاس موسیقی میرفتم با این پسر اوکی شده بودم

بعد ولی تو رابطه نبودیم

خیلی رفیق و نزدیک بودیم 

خیلی خوش می‌گذشت 

خیلی فان بود

من دیگه از اون رفاقت ها پیدا نکردم

مثلاً یه ویدیو ۱۵ دقیقه برام فرستاده بود تشریح سوسک

یا باهم ساز میزدیم ویساش بود

می‌خواستیم معروف بشیم😂

الان طبیعی هست که گریه ام گرفته

چقدر زندگی به مرور منو تنها کرد

دوستام کجا رفتن

چرا من دیگه دوستی پیدا نکردم

الان اسکرین میذارم,

وای چ قشنگگ😭

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اسی با خوندن متنت تمام دوست هام اومدن جلو چشمم و یادم افتاد چقدر تنها شدن جدی زندگی چجوری ما رو انقدر تنها کرد🙂🙃

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤

آخیییی🥲

یاد دوستم افتادم

امروز صبح رفتم چت های قدیمیمو نگاه کردم با یکی از دوستام که پارسال تصادف کرد و فوت کرد

ISTP...ایران زیبایم روزی میرسه که از دست مهاجما خلاص میشی و نفس میکشی💚🤍❤️  اسم‌های کاربری یادم نمیمونه🥲