2777
2789
عنوان

به کی حسودیتون میشه و چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 102880 بازدید | 1118 پست
دیدی گفتم چشم ودل سیریایناهمش ازروی قدرندونستنه قدرخانوادتو بدون همه جوره حمایتت میکنن ازنظرمالی این ...

من همش دارم به خاطر اینا احساسات واقعیم رو پنهون میکنم تا اینکه خوب به نظر برسم دعوای تهدیدم نکن . ولی تا کی ؟ من خیلی بدجورم . راجب چیزای عادی هم نمیتونم حرف بزنم ‌ . مثلا دو ساعت با خودم میگم الان میرم به مامانم میگم فردا میخوام با فلانی برم فلان جا بعدش میرم جلدش اصن زبونم قفل میکنه نمیتونم بگم . مامانم مخالفت نمیکنه ها من مشکل دارم. انقد جلوی خودمو گرفتم که گریه نکنم اصن یکساله اشکام نمیاد . 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زندگی خواهر شوهرم رو دوست دارم ولی نه بهش حسودیم میشه نه غبطه زندگیش رو میخورم نه حتی دوست دارم جای اون باشم ولی با وجود اینکه خیلی پولدار و لاکچری هست ولی در عین حال ساده و بی ریا هست و خیلی نسبت به پدر شوهر و خانواده همسرش مهربونه البته خدا هم خیلی براش جبران میکنه

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

اونم که حق من و شما رو نخورده که بهش حس تنفر داشته باشیم رفیق

من حسودتر از این حرفام حق من بیشتر از اون ادماس

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

باور کردنی نیست ک بگم به هیچکس حسودی نمیکنم ؟ 

من خودم یه آدمم پر از عیب و ایراد و کم و کاستی تو زندگیم هست . شکر خدا شوهر خوبی دارم زندگیم رو رواله شغل مورد علاقم رو دارم عزیزانی ک دوسشون دارم سایشون بالا سرمه تنمون سالمه و هزار هزار تا چیز هست ک بخاطرش خداروشکر کنم. حسودی یعنی چی ؟ مگه من تو زندگی بقیه هستم مگه تز وضعیتشون خبر دارم ؟ مگه میدونم یکی چقدر زحمت کشیده پول ب دست آورده چقدر سختی کشیده برای چیزی ک الان هست و جایگاهی ک الان داره ؟ هرکسی جای خودش زندگی میکنه جای هیچکسو تنگ نکرده 

یعنی با مادرت دردل میکنی گوش نمیده؟ مادرم منم اینجوریه منم هیچکس نه بهم محبت میکنه نه توجه خیلی تنها ...

من آدمیم نمیتونم برم بگم مامان بیا باهات حرف دارم یا اینکه ناراحتم ‌ نمیتونم احساساتمو بیان کنم . اونم اینکارو نمیکنه به خاطر همین دلم پره . تا حالا هم امتحان نکردم و نمی‌دونم مامانم باهام همدردی میکنه یا نه

در حال حاضر به تموم کسایی که درس ندارن🗿هرکی که فک کنی

واااای من وقتی امتحان داشتم دور از جونت مثلا گربه تو خیابون می‌دیدم میگفتم وای خوشبحاااال این راحته امتحان نداره کاش منم گربه بودم🤣🤣🤣

کره جنوبی

منم عاش کره جنوبی هستم

نه بخواطر بی تی اس و این چرت و پرت بچه گونه 

از خودشون از کشورشون از فرهنگشون خوشم میاد خیلی خوبن

خود به خود با فیلم دیدیم زبانشون هم یاد گرفتم از بس دوسشون دارم🫠😂

من اونی ام که تو حسودیت میشه بهش،اما بدون من بتو حسودی میکنم،اشتباااااهه اشتباااه،اول شاغل شو بعد از ...

عزیزم🥲

بله خیلیا اینو میگن

ولی واقعا سخته

منم کل زندگیمو فدای درس کردم الان نه مویی مونده نه معده ای نه پوست صافی نه اعصابی و...

ان شاءالله ک هرچی صلاحمونه پیش بیاد❤️

مرسی بابت حرفاتون🥹

با جاریام خیلییییی تو حسادت و لج لجبازی ایم و الان با شوهرم قهرم سر این قضیه من خونه پدری دماغ عمل کردم الان اون شوهر میخواد براش عمل کنه منم ماشینم یه ماهیه فروختم مال خونه پدری بود شدیم دعوا باید برام ماشین بگیره و این قضیه رومخمه 😐🤨

سعی کن همیشه تو بهترین ورژن خودت باشی اما هیچ وقت آخرین ورژن خودت نیستی برای به دست آوردنش همیشه تلاش کن👸🏻

در حال حاضر به تموم کسایی که درس ندارن🗿هرکی که فک کنی

من به همه کسایی ک تحصیلات تکمیلی خوندن و دکترا گرفتن 🤣🤣🤣

ارزومه دوباره امتحان داشته باشم

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من حسودتر از این حرفام حق من بیشتر از اون ادماس

وای چقدر سخته اینجوری😔

بعدی منم، بعدی تویی و هیچکس براش اهمیت نخواهد داشت🤫🙂.     درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"مرده دیگه" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "زرنگه" ولیاگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              
نمیتونی بری سرکار؟ مهریه تو بگیر یه خونه کوچیک اجازه کن پرستار هم میتونی بشی که توی خونه طرف بمونی ب ...

مشکل یکی دوتا نیس که.

اول باید از خونه بابام برم ‌که پول میخاد.بچه بزرگم مدرسه میره کوچیکه یه سالو نیمشه.

بابام میگه حق نداری جدا بری خونه بگیری.

شوهرمم یکم عصبی میشه میگه بچه هامو بده.

واسه کار باید یکم تکلیفم روشن شه بعد برم.

هزینه بچه ها کمر شکنه.

واسه گرفتن مهریه هم حالا حالا ها باید بدوام

ما اونجوری که دلمون میخاست زندگی نکردیم،،،جوری زندگی کردیم که مجبور بودیم....حتی نمیدونم بگم چه دعایی کنین که حالم خوب شه هیچی خوشحالم نمیکنه چرا....بچه هام نفس منن ،،هیچوقت فکر  نمیکردم کسی رو تا این حد دوست داشته باشم،مادر بودن واقعا سخته...قلبت بیرون از بدنت میزنه.خدا جونم  بچه هاموعاقبت بخیر کن.حالشون همیشه خوب باشه ،خدایا بچه هام تاوان کارای شوهرمو پس ندن لطفا.... ...خدایا عمر طولانی بهم بده نوه هامو ببینم.موفقیتاشونو ببینم آمینتاریخ امضام ۴۰۱/۱۲/۲۱. .................................دوس دارم همه چی رو ول کنم و برم.زندگیم خیلی مزخرف شده.عذاب وجدان دارم که دوتا بچه رو تو‌این زندگی اوردم...ازونطرف دلم واسه خودم میسوزه که دارم اینهمه ظلم رو تحمل میکنم.تو سی سالگی عین پنجاه ساله ها شدم.دعای هر روزم تاوان دادن شوهرمه تو‌همین جوونیش خدا ازش نگذره.هیچ خوب نیس حالم.دارم چرتو پرت مینویسم.خدااااا تورو خداااااا گناه دارم.ارامشم کجاس؟همونو بده خواهش میکنم🥲