2777
2789

زنی که خودش هیچ میل جنسی نداره و پیشنهاد رایطه نمیده ولی کلا ادم بسازی هست و شوهرشم دوس داره و هروقت شوهرش نیاز به رابطه  داشته نه نگفته  حالا شما میگید این مرد حق داره طلاق بده یانه

لطفا فقط خانونها تو تاپیکام شرکت کنن اقایون ممنوعه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ن دیگه وقتی تمکین میکنه چ دردشه 

سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟

کلا شوهر اراده کنه می‌تونه طلاق بده.مگه اینکه مهریه داشته باشی دهنش و صاف کنی

اینو میدونم منظورم از سوال اینه که حقشو بهش میدین که طلاق بخواد مرد یانه

خب نه نگفته دیگه چرا جدا بشن!!!!

دوست من این جوره نه که هیچی میگه تازه میگه من حس جنسی داشتن رو درک نمی کنم ۱۰ ساله خودشو و شوهرشو گذاشته تو برزخ بعد میاد گریه کردن از دست این زندگی.

.....

بستگی داره مرد فقط رابطه بخواد یا عاطفه و همراهی هم بخواد ، چون اگه زن سرد و سنگی باشه و فقط ببخشید مثل یه موجود بی جان عمل کنه عاطفه ای رد و بدل نمیشه یعنی جسم اروم میشه ولی روح نه

عجب 
خب نه نگفته دیگه چرا جدا بشن!!!!دوست من این جوره نه که هیچی میگه تازه میگه من حس جنسی داشتن رو درک ن ...

خب دوستت میتونه هروقت شوهرش خواست مجبوری تن ب این کاربده  دیگه اون قدرام سخت نیس که زندگیشونو خراب کنه.  خیلی چیزا تو این زندگی طبق میل ما نیست و مجبوریم اینم یکی ازهمونا باشه براش

خب دوستت میتونه هروقت شوهرش خواست مجبوری تن ب این کاربده دیگه اون قدرام سخت نیس که زندگیشونو خراب ک ...

میگه دوست نداره به هیچ وجه.شوهرش ظاهراً خیلی با این متفاوته.حتی مشاوره و پی درمانش هم رفت نشد.دیگه به طلاق رسیدن به خاطر مهریه مونده تا مهریه بگیره اونم نداره بده موندن به خاطر مهریه.

این میشه تجاوز به روح و روان خودش وقتی مجبوری باشه از اول نباید ازدواج می کرد هر چند تو فرهنگ جامعه ی ما این چیزا بهش اهمیت داده نمیشه.

.....

نه ولی این مرد زندگی نیست دنبال بهونه برای رفتنه

عزیزم این چ حرفیه میزنید نیاز جنسی یکی از بزرگترین نیازای انسانه ادم میره صبح تا شب جون میکنه برای رفع نیازاش مثل این میمونه مرد ب تو پول نده غذا نده بدم وقتی خاستی طلاق بگیری بگه زن زندگی نبود نیاز جنسی هم مثل غذا خوردن هم نیاز هم لذت بدم درسته ک این خانم تمکین میکنه ولی میگن بر دل نشیند آن ک از دل برآید اون مرد چیز مجبوری رو با یک چیز دلی میفهمه و هیچوقت لذت نمیبره

عزیزم این چ حرفیه میزنید نیاز جنسی یکی از بزرگترین نیازای انسانه ادم میره صبح تا شب جون میکنه برای ر ...

میدونم که نیاز جنسی خیلی مهمه و برای خودمم تو زندگی اولویت داره 

ولی ایشون گفتن که کم نمیزارم براش