2777
2789
آها فقط چند روز سفیدتر میشه؟؟ الهی خیر ببینید که سئوالات منو جواب دادین مرسی 😘 ازبیماری شما چقدر گذ ...

خواهش میکنم من چون خودم سختی این بیماری رو می‌دونم خوشحال میشم کمک کنم،من قبل کرونا مصرف کردم و خوب شد لکه های دورچشمم،بعد زمان کرونا یه مدت مواد اولیه اش نمیومد مثلا من دوستای مصرف نکردم و یه ذره کمرنگ برگشت ،خیلی کم ،بعد دوباره گرفتم و مصرف کردم که خوب شد ،برای همین میگم هفته ای دوبار استفاده کنید بعد بهبودی،خود خانم دکتر هم همینو گفت 

اگه جوابت رو تو ایتا نداد دوباره بهش زنگ بزنید،الان قیمتش چنده؟ من پارسال خریدم،درضمن تا دوسال داخل یخچال میتونید نگه دارید،اگه تعداد لکه ها کمه دوتا بسته برای یکسال کافیه

خواهش میکنم من چون خودم سختی این بیماری رو می‌دونم خوشحال میشم کمک کنم،من قبل کرونا مصرف کردم و خوب ...

ان شاء الله هرچی از خدامیخواین بهتون بده 🌹 دخترمن ده سالشه دوتا لک سفید رو چونه ش داره،،، تو ایتا جوابمو دادن هزینه ش 200 تومن هست، فقط همین که دودل بودم بعد از خوب شدن دیگه برنگرده بخاطر همین مزاحم شما شدم، شرمنده حلالم کنید،، دوساله که دخترم درگیر شده سال اول یکسره کارم شده بود گریه 

😔

السَلامُ عَلی الحُسّین وعَلْی عَلي بنِ الحُسّین وعلی اولادالحُسین وَعَلی اَصحابِ الحُسّین🌹

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ان شاء الله هرچی از خدامیخواین بهتون بده 🌹 دخترمن ده سالشه دوتا لک سفید رو چونه ش داره،،، تو ایتا ج ...

الهی بمیرم میفهمم چی میگید ،حتما حتما همراه با این عسل و سیاهدانه ناشتا بهش بدید من خودمم تو همین سن ها درگیر شدم الان سی ساله درگیرم تا میتونید اعصابش رو آروم نگهدارید ،تنش براش سکه ،مولتی ویتامین هم حتما استفاده کنه،انشالله که خوب بشه من خودم از ده سالگی تا 26سالگی لکه هام ثابت بود بعد. زایمان که تنش بهم وارد شد و ویتامینام کم شد لکه ها چند برابر شد،اما بعد پیدا کردن این کرم درصد زیادیش خوب شد

ان شاء الله هرچی از خدامیخواین بهتون بده 🌹 دخترمن ده سالشه دوتا لک سفید رو چونه ش داره،،، تو ایتا ج ...

اینو ببین من چند وقت پیش اینو به یه نفر اینجا معرفی کردم و شکر خدا درمان شد. ،نگران نباش ،فقط دقیق و مداوم مصرف کنه 

https://s8.uupload.ir/files/screenshot_2023-07-03-15-45-04-994_com.android.chrome_2kym.jpg

سلام عزیزم من زنگ زدم به دکتر،، گفتن پیام بزارید ایتا،،، پیام دادم جواب ندادن هنوز

دوباره تماس بگیر،شاید سرش شلوغه، من خودم چندبار تماس گرفتم و پیامک دادم تا آدرس اینارو پیامکی گرفت حتی برا ارسال گفت ج میدم نداد با ز زدم سرشون شلوغه احتمالا 

آنجا که راه نیست...خدا راه میگشاید،،
الهی بمیرم میفهمم چی میگید ،حتما حتما همراه با این عسل و سیاهدانه ناشتا بهش بدید من خودمم تو همین سن ...

خدانکنه عزیزدلم،، ممنونم از راهنماییتون ان شاء الله خیر دنیا وآخرت رو ببرین،، بیماری شما هم اوایل که مبتلا شدین در حد بیماری دخترم کم بود؟ ببحشید اگه دوست دارین میتونین جواب ندین

السَلامُ عَلی الحُسّین وعَلْی عَلي بنِ الحُسّین وعلی اولادالحُسین وَعَلی اَصحابِ الحُسّین🌹
دوباره تماس بگیر،شاید سرش شلوغه، من خودم چندبار تماس گرفتم و پیامک دادم تا آدرس اینارو پیامکی گرفت ح ...

من با اجازه ات اسکرین پیغامت رو برای این دوستمون گذاشتم که خیالش راحت بشه و امید داشته باشه

خدانکنه عزیزدلم،، ممنونم از راهنماییتون ان شاء الله خیر دنیا وآخرت رو ببرین،، بیماری شما هم اوایل که ...

بله برای من سالها فقط دوتا لکه بند انگشتی سر زانوم بود ،بعد زایمان زیاد شد

ای جون سلام عزیزم ،چطوری؟ کامل خوب شدی انشالله؟

سلام طلا جونم خوبی،بله خوبم، ریزه گاهی نشون میده اما نه مثل قبل،ممنونم ازت فرشته🥰

من با اجازه ات اسکرین پیغامت رو برای این دوستمون گذاشتم که خیالش راحت بشه و امید داشته باشه

کار خوبی کردی عزیز دلم خیر ببینی ،

خدا رو صد هزار مرتبه شکر

سلام عزیزدلم،،، مبلغ رو واریز کردم برای دکتر تا پماد رو برامون بفرستن،، در این روز عید ازتون خواهش میکنم برای همه ی مریضا دعا بفرمایید برای دخترمنم دعا کنید با توکل بخدا واین دارو صورتش خوب بشه

🌹🙏