چرا نمیگن الهی همیشه جوون بمونی یا نمیدونم یه چیز دیگه😂
در دنیای واقعی و بیرون مهربونتربن و خوش اخلاق ترین و صبورترین دختر کره زمین هستم سعی میکنم اینجا هم همینطور باشه ولی اگه ناراحت شدی مشکل خودته چون خودم به شناخت کافی از خودم رسیدم ومطمعنم 😊.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدنها نداره !
میدونم ولی حس بدی میده کلا سنت هم بالا بره بازم دوست دارم جوون بمونم😂
در دنیای واقعی و بیرون مهربونتربن و خوش اخلاق ترین و صبورترین دختر کره زمین هستم سعی میکنم اینجا هم همینطور باشه ولی اگه ناراحت شدی مشکل خودته چون خودم به شناخت کافی از خودم رسیدم ومطمعنم 😊.
منظور ازپیرشدن اینه که عمر طولانی داشته باشی یعنی سالم باشی که به پیری برسی دیگه قطعا هیچکس جوون نمی ...
اره میدونم ولی از کلمه پیر خوشم نمیاد
منمممم از پیری میترسم منتها منظورتون اینه عمر طولانی داشته باشی و پیری رو ببینی
از دیدن پیری بدم میاد
اره ولی غیرمستقیم منظورشون اینه که تا پیری سلامت باشی😂
😂ولی رومخه