2777
2789
سلام نتونستم بزنم مدام ، گذاشتمش کنار بیخیال شدم

چرا نتونستی بزنی؟ چیز بدیه ؟

آقایون در تاپیکهام شرکت نکنید و درخواست دوستی هم نفرستید لااقل نی نی سایت و بذارید واسه خودمون باشه اه. دوستان تاریخ تولدم رو اشتباه زدم چون گیر داده بود که وارد کن منم یه چرتی وارد کردم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله صحبت کردم در حد یک دقیقه سرشون شلوغ بود گفتن ایتا پیام بزارید این سئوالها رو پرسیدم ولی جواب ندا ...

سلام از داروهای دکتر عشقی استفاده کردین؟ تاثیر داشت؟

آقایون در تاپیکهام شرکت نکنید و درخواست دوستی هم نفرستید لااقل نی نی سایت و بذارید واسه خودمون باشه اه. دوستان تاریخ تولدم رو اشتباه زدم چون گیر داده بود که وارد کن منم یه چرتی وارد کردم

ممنونم ،باهاشون تماس گرفتم به امیدخدا قراره برام ارسال کنن ،هرچی از خدا میخوای بهترینش رو بهتون بده ...

سلام خوبی؟ از داروهای دکتر عشقی گرفتی؟ موثر بود؟

سلام عزیزم بفرمایید 

سلام عزیزم خوبی ؟ دکتر عشقی فقط پماد میده یا قرص و آمپول هم میده؟

عکسشو اسمشو میشه لطف کنی عزیزم.

چی شد استارتر رفتی پیش دکتر عشقی؟ پیسی ات خوب شد؟

فدای شما شم من ۴۲ سالمه همینجوری پوستم داره روند میانسالی میره اینم اینطور شده خیلی حالم بده،چی کشید ...

سلام عزیزم امکانش هست درخواست دوستیمو قبول کنید ازتون سوال دارم ممنونتون میشم🙏🏻🙏🏻🙏🏻

ممنون عزیزم بابت دعای قشنگت ،انشالله زود زود خوب بشی ،فقط بعد از برگشتن رنگدانه هفته ای دوبار استفاد ...

سلام خانم . وقت تون بخیر میخواستم در رابطه با کرم درمان ویتیلگو خانم دکتر عشقی داروخانه زیتون از شما سوال بپرسم

شما که چند مدت پیش استفاده کردید و راضی بودید ایا این بیماری دیگه برنگشت ؟

و اینکه ایا عوارض خاصی هم داشت ؟ چون میگن داخلش ترکیب کورتون هست !!! 

سلام خانم . وقت تون بخیر میخواستم در رابطه با کرم درمان ویتیلگو خانم دکتر عشقی داروخانه زیتون از شما ...

سلام،برگشت که داره بعد از درمان هفته ای دوبار بازم باید استفاده بشه تا برنگرده،اما کلا نسبت به داروهای دیگه خیلی زودتر جواب میده،یکی از دوستان همینجا با خانم دکتر تماس گرفته بود و خانم دکتر گفته بود فقط برای صورت و روی دست جواب میده برای جاهای دیگه نه 

راستش منم فقط برای همین دو قسمت استفاده کردم خبر نداشتم روی جاهای دیگه بدن جواب نمیده

سلام،برگشت که داره بعد از درمان هفته ای دوبار بازم باید استفاده بشه تا برنگرده،اما کلا نسبت به داروه ...

اره اتفاقا منم نمیدونستم... ببخشید اینکه میگن کورتون داره ایا شما موردی دیدید  که به عوارضی برخورده باشه ناشی از مصرف این کرم؟ چون میگن کورتون مصرف طولانی مدتش ممکنه  خوب نیست نمیدونم والا چکار کنم...

اره اتفاقا منم نمیدونستم... ببخشید اینکه میگن کورتون داره ایا شما موردی دیدید  که به عوارضی برخ ...

من خودم فقط مصرف کردم و فقط کمی موقع مصرف پوستم نازک شد ،بعد که قطع کردم حالت طبیعی شد ،من دو سه سال قطع کردم بعد دو سه سال لکه ها برگشت و الان دوباره شروع کردم به مصرف