2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 606167 بازدید | 6689 پست
نگران نباش عزیزم حتما یه چند سانتی دیگه رشد می‌کنه بعد از پریود تا دو سه سالی رشد قد ادامه داره ولی ...

درسته دختر من تو یک سال گذشته سه سانت رشد کرده اما خیلی زحمت کشیدیم 

شما تو بهترین موقعیت هستید تلاش کنید هم بلوغش کند تر پیش میره هم رشدش بهتر میشه الان تو اوج رشد هست دکتر درست گفته الان نمیشه پیش بینی کرد چون بعضی از بچه ها تو جهش رشد سالی ده سانت هم بلند میشن اما بعضی هاهم مثل دختر من اصلا جهشی نداشت همون سالی شش سانت را با مکافات رشد کرد 

دختر. من با اون سن کم هزار تا آزمایش ام آر ای مغز سنو عکس مچ دست کلی ازش گرفتیم فقط برای اولین آمپول ...

عزیزم خودتو ناراحت نکن اینقدر هم ناامید نباش مطمئن باش نتیجه ش رو میگیری من مطمئنم و منتظر روزی هستم که بیای بگی دخترم قدش بالای ۱۶۰ سانت شد ، این استرس واسه دخترت خوب نیست عزیزم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واقعا نظرت اینه که کاش با اولین پریودی شروع میکردی! حالا من که شروع نکردم درمان رو همش خودمو سرزنش م ...

اره شایدم هیچ وقت براش نمیزدم شاید ژن دخترم به خودم رفته زود سینه درآوردم دیر پریود شدم ..ببین عزیزم از اول بلوغ تا پریودی سه سال طول می‌کشه من دوسال آمپول بزنم یک سال بعدش پریود شه میشه همون سه سال با این تفاوت که من کلی هورمون وارد بدن بچم کردم معلوم نیس چه مشکلاتی براش پیش بیاره ...من اصلا تجربه نداشتم با کسی هم مشورت نکردم اگه تجربه الانمو داشتم براش نمیزدم قطعا 

عزیزم خودتو ناراحت نکن اینقدر هم ناامید نباش مطمئن باش نتیجه ش رو میگیری من مطمئنم و منتظر روزی هستم ...

فدات شم ممنون از دلداریت به امید خدا همچنین دخترای شما خانوم گلای عزیز  ..الان اصلاا پیش دخترم حرفی نمی‌زنم ..اوایل خیلی صحبت میکردم در موردش هر روز هم قدشو می‌گرفتم فک میکردم قد روزانه بلند میشه ولی الان سه ماه یه بار میبرم خود دکتر اونجا میگیرن

درسته دختر من تو یک سال گذشته سه سانت رشد کرده اما خیلی زحمت کشیدیم شما تو بهترین موقعیت هستید تلاش ...

شاید دختر شما کمبود هورمون رشد داشته یا کمبود ویتامین چیزی یعنی اصلا حتی کلسیم و ویتامین دی و زینک هم ندادین که به رشد قدش کمک کنه ؟ 

آره الان موقعیت خوبیه ولی دخترم واسه ورزش کردن اصلا همکاری نمیکنه متاسفانه 

اره شایدم هیچ وقت براش نمیزدم شاید ژن دخترم به خودم رفته زود سینه درآوردم دیر پریود شدم ..ببین عزیزم ...

خب شما زدی که سن استخوانی تند تند جلو نره و بسته نشه الان هم با اینکه آمپول زدی رشد قدی دخترت خوب پیش رفته 

بعدش هم دختر شما بلوغ زودرس داشت ، اونیکه زودرس نیست نباید بزنه توکلت به خدا باشه و خودتو سرزنش نکن عزیزم 

این آمپول هم فقط جذب کلسیم رو‌ کم می‌کنه حواست به کلسیم بدنش باشه با قطعش هم دیگه عوارضی نداره 

مرتب بهش کلسیم بده 

عزیزم به نظرت من خودم امگاسه بخرم به دخترم بدم ..دکترش که چیزی نداده

کلسیم که حتما بهش بده از این قرص های که ترکیب کلسیم و ویتامین دی و منیزیم و زینک دارن 

امگا ۳ برای رشد قد خوبه ؟

شاید دختر شما کمبود هورمون رشد داشته یا کمبود ویتامین چیزی یعنی اصلا حتی کلسیم و ویتامین دی و زینک ه ...

پارسال آزمایش دادیم کمبود هورمون رشد داشت هورمون هم زدیم اما فقط دو سه سانت رشد کرد بعد دیگه متوقف شد تا چند ماه هم زدم اما چون تاثیر نداشت دیگه ترسیدم بزنم داروهای تقویتی هم پارسال بردم دکتر تغذیه چند ماه خوزد دیگه قطع کردم امسال حالا یه ماهی میشه دوباره بهش میدم همین یه سانتی که رشد کرده برای همین بوده هنوز هم تا وقتی تاثیر داشته باشه ادامه میدم هر وقت دیدم دیگه فایده نداره قطع می کنم 

پارسال آزمایش دادیم کمبود هورمون رشد داشت هورمون هم زدیم اما فقط دو سه سانت رشد کرد بعد دیگه متوقف ش ...

انشاالله که تاثیر می‌زاره دخترا معمولا تا سن ۱۵ سالگی قد میکشن نگران نباش فقط بعد پریود کند قد میکشن 

کلسیم که حتما بهش بده از این قرص های که ترکیب کلسیم و ویتامین دی و منیزیم و زینک دارن امگا ۳ برای رش ...

اره همون کلسیم رو که همه چی توش داره .. ولا امگا سه نمی‌دونم برای چی هست ولی دکترای غدد خیلی تجویز میکنن

همون ژله ای رو که اندازه ویتامین د هست اونو میگم بخرم براش

امگا ۳ برای رشد هم خوبه بعضی ها هفته ای دوبار مصرف می کنند ولی دکتر تغذیه برای دخترم شربت نوشت تا دو ماه هر روز بعد از ناهار یک قاشق میخورد