2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 601881 بازدید | 6606 پست
امگا ۳ برای رشد هم خوبه بعضی ها هفته ای دوبار مصرف می کنند ولی دکتر تغذیه برای دخترم شربت نوشت تا دو ...

یعنی فقط دوماه باید بخورن؟؟اینی که من میخام بخرم هم ویتامین ای داره هم آهم د ...

یعنی فقط دوماه باید بخورن؟؟اینی که من میخام بخرم هم ویتامین ای داره هم آهم د ...

حالا کلسیم هم که میدم باز ویتامین د داره ماهی یه دونه هم ویتامین د میدم میخوره .واین همه ویتامین د بد نیس؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمی دونم چرا دکتر دو ماه نوشت بعدش داروهای دیگه نوشت کلا چهار ماه بیشتر نبردمش 

خوبه که همه را با هم داره میتونید عکس بذارید یا اسمش  را 

من هر چی گرفتم امگا 3 تنها بوده 

منم ویتامین دی را میدم امیدوارم ضرر نداشته باشه این همه ویتامین خدا به داد بچه‌ها برسه فعلا مجبوریم چیکار کنیم 

یه نفر هست بدون هيچ دارویی بچه هاش سالی ۷، ۸ سانت قد میکشن میگه فقط تو حیاط بازی میکنن تو گرما و جلو نور آفتاب و صبح ساعت ۵ بیدار میشن شب هم ۸ میخوابن الان یه طوری شده که میگه یه کاری کنید بچه هام دیگه بلند نشن دارن خیلی بلند میشن بچه کلاس دوم اندازه ی کلاس پنجم هست علائم بلوغ هم ندارن 

نمی دونم چرا دکتر دو ماه نوشت بعدش داروهای دیگه نوشت کلا چهار ماه بیشتر نبردمش خوبه که همه را با هم ...

عزیزم عکس بلد نیستم بزارم اسم کلسیم OstiCapهست کلسیم ویتامین د ویتامین سی منیزیوم منگنز ویتامین کا زینک سلنیوم هم توش هست که نمی‌دونم چیه با چند تا چیز دیگه که نمی‌دونم چی هستن..امگا سه هم که فعلا نخریدم ولی عکس یه ماهی زرد رو جلدش هست قرصش هم گرد اندازه ویتامین د ولی صورتی

عزیزم عکس بلد نیستم بزارم اسم کلسیم OstiCapهست کلسیم ویتامین د ویتامین سی منیزیوم منگنز ویتامین کا ز ...

این قرص خوبی هست من تا حالا انواع کلسیم را گفتم هیچ کدومش همه ی این ویتامین ها را باهم نداره من خیلی دنبال چنین قرصی بودم 

شما قرصش را گرفتید یا شربت؟ روزی چند بار و چه موقع میخوره؟ 

ببخشید امروز من خیلی سوال پرسیدم 

این قرص خوبی هست من تا حالا انواع کلسیم را گفتم هیچ کدومش همه ی این ویتامین ها را باهم نداره من خیلی ...

خواهش میکنم عزیزم..من شهر خودمون و شهر دیگه رو گشتم پیدا نکردم از تهران برام گیر آوردم اونم دو ورق ۱۵عددی رو ..قرص هستش هرروز بعداز ناهار ..منم حس میکنم قرص خوبی هست فعلا یک هفته س میخوره 

حالا کلسیم هم که میدم باز ویتامین د داره ماهی یه دونه هم ویتامین د میدم میخوره .واین همه ویتامین د ب ...

دکتر  برا دخترم هم ویتامین دی ۲هزار نوشته گفته روزهای زوج بدم‌و قرص کلسیم که ویتامین دی هم داره گفته روزهای فرد بخوره قرص کلسیم که میخوره دوز ویتامین دی ش کم‌۴۰۰

من حساب کردم تو یک ماه میشه حدودا چهل هزار ویتامین دی 

که هر انسانی باید ماهانه یک عدد ویتامین دی پنجاه هزار مصرف کنه 

دکتر قبلی دخترم ماهانه ۵۰ هزار میداد و کنارش هم شربت استوکر یه دوره ، ولی این دکتر دوزش رو کم کرده ...

روزانه خیلی بهتره حذبش بهتره اینو دکتر دخترم می‌گفت ولی من یادم میره روزانه مجبورم ماهیانه بدم

روزانه خیلی بهتره حذبش بهتره اینو دکتر دخترم می‌گفت ولی من یادم میره روزانه مجبورم ماهیانه بدم

آره جذب روزانه بهتره من رو داروها نوشتم روز زوج‌روز فرد دیگه دخترم خودش میخوره