2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 611689 بازدید | 6865 پست
بچه ها این همه صفحه جلو اومدیمنظر کلی و جمع بندی بحثامون و نتیجه چیهبنظرتون روند طبیعی خوبهیا نه امپ ...

به نظرم بستگی داره برا هر شخصی فرق داره...  مثلا اگ بلوغ قراره سن پایین باشه سن استخوانی هم خیلی بیشتر از سن تقویمی باشه امپول تاخیر خوب..  حداقل وقت داره قد بکشه چون پریود ک بشه سریع تر صفحات رشد بسته میشه

ولی اگ سن تقویمی عقب تر باشه یا اندازه خودش باشه ب نظرم روال طبیعی ش بگذرونه خوبه 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من دخترم قرص ال ارژنین ۱۰۰۰میخوره هرشب صورتش جوش زده راه درمانی سراغ ندارید مامانا برای جوشاش؟

عزیزم مطمعنی از قرص ال ارژنینه؟

شوینده آکنه واش خیلی عالیه براش بگیر استفاده کنه 

ببخشید قرص رو دکتر تجویز کرده یا خودتون گرفتین؟

عزیزم مطمعنی از قرص ال ارژنینه؟شوینده آکنه واش خیلی عالیه براش بگیر استفاده کنه ببخشید قرص رو دکتر ت ...

مرسی عزیزم اره دکتر تجویز کرد و۳ماهه داره میخوره دخترم۲سانت قدش بلندشده ولی انقداسترس دارم سن استخونیش روبالا ببره میخوام ببرمش پیش دکتر بگم قطع کنه احتمالا اصلا دو دل موندم سراین ماجرا و اره از دکترسوال کردم گفت قرص چون هورمون روفعال میکنه برا اون جوش زده صورتش

مرسی عزیزم اره دکتر تجویز کرد و۳ماهه داره میخوره دخترم۲سانت قدش بلندشده ولی انقداسترس دارم سن استخون ...

به نظرم وقتی دکتر تجویز کرده حتما شرایطش رو در نظر گرفته قرص داده یادمه گفتین سن استخوانی با سن خودش برابر هستش پس جای نگرانی نداره بازم از دکترش بپرسین لطفا هر چی گفت به ماه بگین.

میشه بگید سن استخوانی رو تو گزارش عکس نوشته بود با سن خودش برابر هست یا دکترش گفت؟. آخه تو گزارش دختر من نوشته مطابق با سن ولی دکتر گفت اشتباه نوشته روی عکس یه استخون نشون داد گفت اگه این مشخص باشه ۱۱سال حساب می کنیم.

ببخشید اگه عکس مچ دست رو دارید میشه برام بفرستید من ماله دخترم مقایسه کنم خیلی نگرانم دخترم ۹سال داره ولی سن استخوانی ۱۱سال گفت

به نظرم وقتی دکتر تجویز کرده حتما شرایطش رو در نظر گرفته قرص داده یادمه گفتین سن استخوانی با سن خودش ...

توعکس نوشته که ۱۱سال البته ۳ماه قبل عکس گرفتیم الان میفرستم ببینم میتونم 

بی نهایت ممنون عزیزم انشاالله هر چی از خدا می خوای بهترینشو بده عزیزم صفحات رشد باز هستش انشاالله هم قدش هم اقبالش بلند باشه 

فقط به دخترتون بگید زیاد بپر بپر بکنه چون به صفحات سر زانو ضربه وارد میشه و دیرتر بسته میشه یه جایی رو مشخص کن رو دیوار بگو بپره دستشو به اون بزنه الحمدلله وقت داره