2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 601812 بازدید | 6601 پست
با اولین پریود زده نتیجه داشته رشد قدیش خوب بوده ؟

رشد قدیش کند شده ولی خب همین کند هم بشه چهار پنج سانت باز عالیه البته اون تو سن ۸سالگی لکه بینی داشته با قد ۱۴۸امپول رو شروع کرده الان قدش۱۵۴

ده سالشه با قد ۱۴۸ آمپول زده کلا آمپول رشد قدش رو متوقف کرده بود الان بعد یکسال آمپول زدن قدش ۱۵۰ دک ...

دکتر دخترم می‌گفت اگه در طول سال با آمپول بلوغ رشد قد کمتر از پنج سانت باشه باید هورمون رشد تجویز بشه مامانش هم میتونیست به دکتر بگه رشد قدش متوقف شده هم دکتر مقصر هست هم مادرش

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دختر من ده سال و نیم که بوده قدش 132/5 بوده و تازه اولین نشانه بلوغ دیده شد سه سال هم طول کشید تا پریود شد اما رشدش کم بود کلا تو زمانی که باید جهش میکرد سالی شش سانت بلند شده من تو همین سه سال غفلت کردم اگر میبردم دکتر شاید چند سانت بیشتر رشد میکرد و الان دیگه قدش خوب بود 

نه اینکه اصلا دکتر نبردم، بردم اما دخترم از دکتر می‌ترسید نمیذاشت آزمایش بگیریم اینقدر گریه می کرد که دیگه ادامه نمی دادیم یعنی دکتر میگفت اگه آزمایش و سنو ندارید دیگه نیاید ما هم نداشتیم دیگه نمی رفتیم 

برای یه عکس مچ دست دخترم چقدر گریه کرد و چند ماه طول کشید تا تونستیم یه عکس بگیریم سه تا بچه را بردیم همراهش اونا اول عکس گرفتند تا دخترم هم گرفت برای آزمایش هم که کل بیمارستان را به هم ریخته بود از بس نمیذاشت و جیغ میکشید همین رفتاراش بود که نمیذاشت ببرمش دکتر و ادامه بدم برای سنو هر کاری کردیم قبول نکرد ببریمش هر جا میرفتیم می گفتند برید بیرون 

حالا هم همه ی اینها یادم رفته فقط خودم را سرزنش می کنم 

اینم بگم دخترم اصلا ژن و قیافه اش نه به من رفته نه به باباش به یکی از نزدیکان رفته يعنی من باید با ژن بجنگم همین حالا هم دو سه سانت از اون بلند تر شده اون خودش میگه هجده سالگی وزنش ۳۸ کیلو بوده حالا شما حساب کنید من میخوام اینطور ژنی را درست کنم تا حالا یه کم موفق هم بودم 

شما کجایی عزیزم تهرانی ؟ اگه تهرانی دکترت کی بوده که گفته دیر شده ؟ چون منم دخترم زیر نظر دکتر هست ن ...

نه تهران نیستم 

دختر شما الان چند سالشه قدش چنده؟ 

اگر تو همین مدت تلاش کنید قدش خوب رشد کنه شاید اصلا نیاز به آمپول نباشه 

دکتر دخترم می‌گفت اگه در طول سال با آمپول بلوغ رشد قد کمتر از پنج سانت باشه باید هورمون رشد تجویز بش ...

مامانش بنده خدا چندین بار گفته دکتر زیر بار نرفته گفته هورمون رشد واسه قد زیر ۱۵۰

آره دقیقا اگه سالی ۵ سانت رشد کنن مشکلی نیست 

اره قطعا بازم رشد می‌کنه بعداز قط آمپول هم..منم میگم کاش میزاشتم با اولین پریود آمپول میزدم

الان سن استخوانی دخترتون چند هست؟ با آمپول تاخیر بلوغ که میزنید بازم سن استخوانی زود جلو میره؟ 

دختر من ده سال و نیم که بوده قدش 132/5 بوده و تازه اولین نشانه بلوغ دیده شد سه سال هم طول کشید تا پر ...

نگران نباش عزیزم حتما یه چند سانتی دیگه رشد می‌کنه بعد از پریود تا دو سه سالی رشد قد ادامه داره ولی خیلی کند پیش میره شاید سالی مثلا دو سانت و اینکه اصلا خودتو ناراحت نکن انشاالله بخت و اقبال بلند باشه من خودم ۱۶۲ هستم ولی دکتر قبلی می‌گفت دخترت بدون درمان ۱۴۸ میشه با درمان ۱۵۲ ولی دکتر دومی گفت الان نمیشه قطعی گفت چون هیچ چیزی قطعی نیست تا جهش اتفاق نیافته نمیشه قطعی قد نهایی رو تخمین زد ،  و من از خدامه بدون هیچ درمانی دخترم همون ۱۵۵ یا ۱۵۷ بشه به همین هم راضیم 

دختر من ده سال و نیم که بوده قدش 132/5 بوده و تازه اولین نشانه بلوغ دیده شد سه سال هم طول کشید تا پر ...

دختر. من با اون سن کم هزار تا آزمایش ام آر ای مغز سنو عکس مچ دست کلی ازش گرفتیم فقط برای اولین آمپول گریه کرد چون به هممون شوک وارد شد خدایی خیلی همکاری می‌کنه ایشالله خدا نتیجه صبوری های دخترمو بهمون نشون بده الآنم با گریه می‌نویسم واقعا کم آوردم نمی‌دونم چی درسته چی غلط 😔😔😔😔

اره قطعا بازم رشد می‌کنه بعداز قط آمپول هم..منم میگم کاش میزاشتم با اولین پریود آمپول میزدم

واقعا نظرت اینه که کاش با اولین پریودی شروع میکردی! حالا من که شروع نکردم درمان رو همش خودمو سرزنش میکنم میگن نکنه تا اونموقعه دیر بشه 

اصلا از کار این دکترا نمیش سر در آورد هر کدوم یه نظری میده و با هم اتفاق نظر ندارن 

الان سن استخوانی دخترتون چند هست؟ با آمپول تاخیر بلوغ که میزنید بازم سن استخوانی زود جلو میره؟

دکتر اول می‌گفت سن استخوانی ۳سال بزرگتره ولی دکتر دومی میگه ۲سال یعنی الان ۱۱سال خورده ای  هست سن استخوانی.نه آمپول خوب بوده براش ولی سینش بزرگ شده