سلام دختر من ۹ سال و نیم ش ۱ سال و نیم قبل تاپیک زدم درباره ش ک دکتر بردم که متاسفانه ۲ بار کاربریم ترکید
تجربه م و براتون می نویسم اگه کسی مشکل دختر من و داره با هم دیگه اینجا
صحبت کنیم
دخترم ۷سال و ۹ ماهش بود مو ذاید ناحیه تناسلی دراورد من همون موقع دو تا دکتر فوق تخصص غدد کودکان ک تو اهواز بود بردم ازمایش و چکاب دادن گفتن چیزی نیست ولی دلم اروم نمی گرفت چون می دیدم داره موهاش چرب میشه و عصبی و پرخاشگر میشه...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آره عزیزم شرایط دختر من رو یادته ؟ قبلاً با هم صحبت کردیم دکتر دیروز نمیخواست آمپول بده میخواست صبر ...
اره عزیزم یادمه میدونم خیلی نگرانی میدونم تصمیم سختو سرنوشت سازی هست و بحث سلامتی دخترته ولی دست دست نکن زمان رو از دست نده تصمیمت رو بگیر با آمپول رو شروع کن یا کلا بیخیال شو و دکتر نبر که کمتر استرس بکشی بازم بهترین ها رو از خدا برای گل دخترت و تمام دخترایی که ماماناشون نگرانن میخام
دختر من الان وزنش خیلی بالا رفته ۴۸کیلو ...خودت بخر مکمل دکترا براشون مهم نیس بچه منو شما پوکی استخو ...
من از لبنیاتی شیر محلی می گیرم روزی دو لیوان می خوره روزی یه پیاله هم ماست میدم ولی از وقتی شنیدم عوارض طولانی مدت آمپول ها پوکی استخوان هست نگران میشم می گم دوره ای شربت کلسیم و قرص کلسیم بدم