2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 606119 بازدید | 6686 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره عزیزم شرایط دختر من رو یادته ؟ قبلاً با هم صحبت کردیم دکتر دیروز نمی‌خواست آمپول بده میخواست صبر ...

اره عزیزم یادمه میدونم خیلی نگرانی میدونم تصمیم سختو سرنوشت سازی هست و بحث سلامتی دخترته ولی دست دست نکن زمان رو از دست نده تصمیمت رو بگیر با آمپول رو شروع کن یا کلا بیخیال شو و دکتر نبر که کمتر استرس بکشی بازم بهترین ها رو از خدا برای گل دخترت و تمام دخترایی که ماماناشون نگرانن میخام

اره عزیزم یادمه میدونم خیلی نگرانی میدونم تصمیم سختو سرنوشت سازی هست و بحث سلامتی دخترته ولی دست دست ...

از این هورمون رشد میترسم 

عوارض خیلی بدی داره خود دکتر گفت ولی گفت تو هزارنفر یکی عوارض پیدا می‌کنه 

گفت فشار به چشم که خدایی نکرده نابینایی بیاره 

فشار به مغز ، کج کردن ستون فقرات اینا همه عوارض دارو هورمون 

از این هورمون رشد میترسم عوارض خیلی بدی داره خود دکتر گفت ولی گفت تو هزارنفر یکی عوارض پیدا می‌کنه گ ...

من جای شما باشم نمی‌زنم با این همه عوارض ..دکتر دختر من برای تزریق ضد بلوغ که عوارضش هم کمتره از شوهرمو رضایت نامه واثر انگشت گرفت 

من جای شما باشم نمی‌زنم با این همه عوارض ..دکتر دختر من برای تزریق ضد بلوغ که عوارضش هم کمتره از شوه ...

آره شوهرم هم میگه بیخیال شو کلا بچه رو هم دیگه دکتر نبر 

من اگه بزنم تا آخر درمان دیونه میشم

الان قدش ۱۳۱، ۹ سال و نیم با سن استخوانی بین ۱۰ و نیم 

البته سن استخوانی برا ۶ ماه پیش که دکتر گفت نیاز نیست تکرار کنی چون اشعه ست  شدیداً ضرر داره 

یادت وقتی سینه ش جوانه زد قدش چند سانت بود ؟ و از چند سالگی سینه ش جوانه زد ؟

9سال داشت که سینه ش جوانه زد و و موی زاید خیلی کم داشت ولی سن استخوانش 10 سال بود. قدش هم  فکر کنم 130 بود 

9سال داشت که سینه ش جوانه زد و و موی زاید خیلی کم داشت ولی سن استخوانش 10 سال بود. قدش هم فکر کنم 1 ...

خب پس شرایطش تقریباً مثل دختر من 

دختر من از ۸ سال و نیم سینه ش جوانه زد ولی آزمایش بلوغ رو نشون نداد قدش ۱۲۷ ، بعد ۳ ماه شد ۱۳۰ و آزمایش آن موقع بلوغ رو نشون داد

دختر من الان وزنش خیلی بالا رفته ۴۸کیلو ...خودت بخر مکمل دکترا براشون مهم نیس بچه منو شما پوکی استخو ...

من از لبنیاتی شیر محلی می گیرم روزی دو لیوان می خوره روزی یه پیاله هم ماست میدم ولی از وقتی شنیدم عوارض  طولانی مدت آمپول ها پوکی استخوان هست نگران میشم می گم دوره ای شربت کلسیم و قرص کلسیم بدم