2777
2789
عنوان

همسر خواهر شوهرم متاسفانه چشم ناپاک😔

| مشاهده متن کامل بحث + 8891 بازدید | 184 پست
متاسفانه پدر و‌مادرهسمرم ساده هستن سریع گول میخورن من دوست ندارم خونه پدر شوهرم نرم ، اگرم بگم نمیخا ...

دامادخرکیه اون خونه جای شما وهمسرتونه که پسراون خونوادست ماهم یه دامادی داریم خیلی پرروبود طوری روشوکم کردیم دیگه حتی خواهرم سالی یکبارمیادخونه پدرم بایدشوهرت به دامادرونده بزنه توذوقش تارشدنکنه بی شعور

دامادخرکیه اون خونه جای شما وهمسرتونه که پسراون خونوادست ماهم یه دامادی داریم خیلی پرروبود طوری روشو ...

مسئله اینجاست پدر و مادره ب حرف دخترشون میرن 

مشکل ما اینجاست 

بعد با ما چپ میفتن ! 

ما چندین سال اینکارو کردیم و کلا قطع ارتباط شدیم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مسئله اینجاست پدر و مادره ب حرف دخترشون میرن مشکل ما اینجاست بعد با ما چپ میفتن ! ما چندین سال اینکا ...

من خودم مردهستم وشماهم جای خواهرمی هرجای ایران هستی تنهاراهش اینه شوهرتون جدی وخشک برخوردکنه وقتی همه جمعن تاحساب کاردست دامادسرخونه بیاد

من خودم مردهستم وشماهم جای خواهرمی هرجای ایران هستی تنهاراهش اینه شوهرتون جدی وخشک برخوردکنه وقتی هم ...

بالاتر گفتم این داماد کسی حالشو نمیگیره ک اینجور پر رو شده 

پدر و مادر همسرم به خواب دخترشون میرن 😔 

خواهر همسرم خیلی لجبازه ، الان اینو کرده بهانه  

من میشناسمش خشک هم برخورد کنیم هنوز یه داستان درست می‌کنه .....میشینه زیر گوش مادر همسرم ک شوهرمو احترام نگرفتن من نمیام دیگ ! بعد مادر پدرش میان سر وقته ما 

درد ما اینه پدر و مادره 😔 

ما ۷ سال قطع ارتباط بودیم بخاطر اینکه این پدر و مادر میگفتن هرچی دخترمون میگه باید اجرا بشه و دلش نشکنه  

اون خوب بلده قهر کنه و تو جمع مون نیاد و به همه فشار بیاره !

چکار کنیم !!!!!!😔

بالاتر گفتم این داماد کسی حالشو نمیگیره ک اینجور پر رو شده پدر و مادر همسرم به خواب دخترشون میرن 😔 ...

اون خواهرشوهربه جای اینکه باشوهرش دربیوفته که چشمش ناپاکه باشمالج میکنه واقعا عجیبه

بالاتر گفتم این داماد کسی حالشو نمیگیره ک اینجور پر رو شده پدر و مادر همسرم به خواب دخترشون میرن 😔 ...

ولا ماهمگی به خواهرم گفتیم شوهرت دوهزارنمی ارزه اینقدرهیچکی بهش رونداده همیشه تو خودشه اینا اگه جلوشونو نگیرین فردا دنبال ارث میگردن

دوستی با خاله زنک ها ممنوعه 

فردا پس‌فردا دست درازی  مردک بیشتر میشه حواست باشه

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش بلشین

ببین عزیزم 

من درک میکنم که حالت خوب نیست و احساس منفی داری 

اما همون طور که خودتم فهمیدی درست نیست لجبازی کنید 

این که شما از اون آقا بدت میاد نباید دلیل بشه که تو خانوادشون فاصله بیافته 

الانم شما و اون آقا تو اون خونه تنها نیستید 

کلی آدم دیگه هست 

خودت رو بزار جای خواهر شوهرت بهخاطر اشتباه شوهرش آبروش رفته و غرورش جریحه دار شده خب شاید شما هم بودید مجبور میشدید همون طور رفتار کنید 

شاید اون آدمم توبه کرده باشه 

تورو نمیدونم اسی من خودمم آدم مذهبی هستم اگر این مورد برام پیش میومد رفت وآمدم رو بااونها قطع میکردم بلاخره موضوع ساده ای نیست اون پدرو مادر هم باید این موضوع رو درک کنن 

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅

یه آدم ناپاک رو میخوای خونه راه بدی چون خواهرشوهرت یا مادرشوهرت ناراحتن، بعد میگی مراقبت میکنم ، انگار یه مار بیاری خونه ت, بعد بگی حواسم جمعه، بچه نداری ؟ می‌دونی ناپاک ناپاکه، ممکنه به بچه ت هم چشم داشته باشه!!!! 

اون خواهرشوهربه جای اینکه باشوهرش دربیوفته که چشمش ناپاکه باشمالج میکنه واقعا عجیبه

اره خیلی عجیبه ، اول تاپیک توصبح دادم ، شوهره کاملا خودشو تبرئه کرده جلوش و خواهرهمسرمم حرفشو قبول کرده 

واسه خودمم خیلی عجیبه 

ببین عزیزم من درک میکنم که حالت خوب نیست و احساس منفی داری اما همون طور که خودتم فهمیدی درست نیست لج ...

بله منم دوست ندارم خونواده انقدر بیشتر از این از هم بپاشه ،،،،

چندین سال قطع ارتباط بودن 

خیلی بد بود 

همسرم خیلی تنها بود