2777
2789

بچه هاما ی ساختمونیم،جشن دارم فردا،بعد اینم پری هس شدید،الان رفتم خونشون دیدم خوابه هصلا نمیتونه راه بره و شدید خونریزی داره.این هروقت اینجوری میشه جایی نمیره.بعد گفته ک من فردا نمیام.منم گفتم بابا بیاد زشته فامیل فک میکنن چیشده ..گف امکان نداره بیاد.خلاصه ناراحت شدم.درسته پری هاش بده و وحشتناک تو عرض دوروز ۳بسته نوار استفاده میکنه اما خب از حرف فامیل میترسم‌.الان باخودشون میگن حتما ی چیزی شده ک نمیاد.البت حس کردم بهونس چون هیچوقت قاطی جمع نمیشه مهمونی چیزی باشه نمیاد ،میگه حرف اینا درمیاد من دوس ندارم.خودشوکلا کشیده کنار‌ی چن بار بابام حرفای چرتی گفته اینم بدش اومده و ازونموقع قاطی جمع نمیشه.ب فامیل چی بگم اه اصابم خرابه 

عزیز من جشن گرفتی دیگه نمیتونی اجبار کنی 

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عیب نداره باو ی بهونه درست در بیار مثلا هی بگو جاش خالی خیلی دوست داشت بیادش حیف نتونست اینا طوری بفهمن ک خوببن با هم دیگه شاید واقعا نتونه بیاد دردش شدیده تو بازم ی تعارف کن

امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀
عیب نداره باو ی بهونه درست در بیار مثلا هی بگو جاش خالی خیلی دوست داشت بیادش حیف نتونست اینا طوری بف ...

اره شدیده من میددنم وقتی پری میشه چقد شدیده،الان دیدمش کلا جوش زره حال نداشت باهام بحرفه ولی خب...

واقعا؟میخاسم قهرکنم باهاش☹️

چند سالته؟

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

اره شدیده من میددنم وقتی پری میشه چقد شدیده،الان دیدمش کلا جوش زره حال نداشت باهام بحرفه ولی خب...

خوب میدونی لینطوره عب نداره ت جشن هی ازش تعریف کن بفهمن دوستبن با هم بخاطر مشکلش نتونس بیاد

امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀
من پریودام معمولیه یه شب رفتم مهمونی پاشدم بیام دیدم پتو لکه شده داغون شدما

منم معمولیه این نه کلا خونریزی داره زیاد وبیش ازحد طبیعی نیس اصلا چن بارم دکتر رفته.ولی میدونی دهن مردمو نمیشه بست فقط بخاطر فامیل میگم ...وگرنه نیاد زور نیس اصلا