2777
2789

منو نامزدم عقدیم 

بعد تموم شدن کلاسم میاد دنبالم دو سه طاعت با ماشین دور میزنیم

کارای بدی هم نمیکنیم فقط در حد بوس و بغل هستیم ولی به مامانم اینا نکفتم

ولی امروز مامانم و خالم سرزنشم میکردن که کارم اشتباهه ….

الان خیلی عذاب وجدان گرفتم که چرا بوسیدمش…..

در کل تو فرهنگمونم بد میدونن این چیزارو که قبل عروسی همو ببینن دو تا نامزد

چکار کنم عذاب وجدانم رفع شه🤧

🔴کاربری دست دو نفره لطفا هی نگید تاپیکات شبیه هم نیستن….🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دیونه ای؟خب محرمید

حس میکنم خیلی بی حیا و سبک شدم🤧

چون تنها دختریم به چشم خانوادم که با نانزدم میرم بیرون

🔴کاربری دست دو نفره لطفا هی نگید تاپیکات شبیه هم نیستن….🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

شما نامزد نیستینشما زن و شوهرین به کسیم ربطی نداره چی بین شماست

من الان خیلی عذاب وجدان گرفتم از خودمم بدم میاد که چرا در حد بوس و بغل هم پیش رفتم 

اونم به اصرار نامزدم بود

اگه عقدین اشکال نداره فقط باکره بمون

عقدیم

فقط در حد بوس و بغل 

واقعا کارای بدتری نکردم ولی بازم عذاب وجدان گرفتم

اخه عقددد؟؟؟؟چه فرهنگ عجیب و غریبی دارید چرا من ندیدم این فرهنگاروکجایی هستید؟

فهنوجی