یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
وسط شلوغی دنیا... وسط این همه سروصدا و قیل و قال.... یکهو دلت می گیرد؛ یادت می آید چقدر دلت گرفته! چند وقت است حالت خوب نیست... روزها آمدند و رفتند؛ اما زندگی نکردی! تازه حس میکنی روزمرگی هایت، یک جایِ خالی بزرگ دارند..... چیزی کم است از جنس زلالی و لطافت... از تبار ناب بودن و اصالت.... چیزی مثل یک درِگوشی عاشقانه...♡ یک خلوت با خودِخودِ بی نهایت:)
بستگی داره دیگ انسانی باشی باید حفظیجاتت قوی باشه تاریخ دارع سنگینه ولی بخونی اوکیه فنون یکم سخته وگرنه اگر بخونی اوکیه ولی هر رشته سختیای خودشو داره خیلیا میکن انسانی اسونه ولی اونایی ک داخلش بودن میدونن اسون نیست سختیای خودشو داره
ببخشیدمن یازدهم انسانی هستم درس اول فنون درمورد شخصیت هاست من هرچی میخونم از یادم میره چجوری علامت گ ...
بچیز عادیه تلریخ ادبیاتش شاعرای زیادیو اورده واسه معرفی من خودم موقعی ک میخوندم تو کتاب قاطی میکرذم ولی خلاصه وار چیزای اصلی و مهمشو با اسم و لقبایی ک داشتو به صورت موردی تو یه برگه مینوشام میخوندم راحتر بود برام
دقیقا نظر خودمم اینه که رشته سختی هست و تلاش زیادی میطلبهپسرم برای اینکه از زیر خوندن دربره روی آورد ...
🤣اتفاقا رشته های دیگ باز یادگرفتنی میشه از تو کلاس گوش کنی یاد بگیری ولی انسانی حتما باید بخونی یکسره باید بخونی همچیزش خوندی بجز ریاضیش ک اونم سبکه و فنون ک هجا ووزن اینا