یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
آخه ماهم چیزی میگیم یا میگن حسودی میکنی یا میگن موقعیتشو نداری. آخه به چیش باید حسودی کنیم؟ راه هرزگ ...
این شگردشونه میخوان مخالفاشونو اینطوری ساکت کنن، مثلا برا اینکه برچسب حسود بهت نزنن باید ساکت بمونی
یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی 👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن(انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت
آخه ماهم چیزی میگیم یا میگن حسودی میکنی یا میگن موقعیتشو نداری. آخه به چیش باید حسودی کنیم؟ راه هرزگ ...
دقیقا به بدن گلابی شکلش و صورت پر از عملش باید حسودی کنیم 😂😂
باید بهشون گفت هرچقدرم انسان زیبا و خوش چهره باشه وقتی آبرو و شرافت نداره به هیچ نمی ارزه
من یک روز بی خداحافظی از قلب جهان خواهم رفت 🎶 نگران توام اما... نگران خواهم رفت🥀🍂برای حاجت دل تک تک تون *اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم* الهم عجل لولیک الفرج🍀🌺