2777
2789
خوشحالم که محجبه هستین 💕 امر به معروف یکی از واجبات دین اسلام هست و وظیفه ی هر مسلمانی است و جزو ...

شیعیان ارکان را به دو دسته اصلی و فرعی تقسیم می‌کنند. اصول بر مبنای اصول عقیدتی‌ است و فروع بر مبنای اعمال واجب. اعتقاد به اصول شرط پذیرش دین و مذهب‌اند اما انجام فروع شرط لازم برای مسلمان‌بودن نیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینو من با ۷۰ تومن میدم میدوزن😂

😐😂🤭

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  
برعکس کاملا موضوع شخصی بود ایشون در مورد مدل لباس سوال پرسیدن یعنی فقط تا همین حد به شما اجازه نظر خ ...

عزیزم من کاری به نظر خواهی ندارم

من وظیفمو انجام دادم که امر به معروف و نهی از منکر هست 

مثل اینکه کسی بره نانوایی و بگه من نون میخوام ، نون رو که گرفت پول رو پرداخت نکنه ، وقتی روشنده میگه پول بدین ، مشتری میگن من فقط گفتم نون میخوام و شما دادی ، دییگه نمیخوام پول بودم 😊

باز این چه شورش است که در خلق عالم است ؟              این حسین کیست که عالم همه دیوانه اوست ؟
نه هر کسی صلاحیت انجامش را نداره نهههههههههه😳😳😳😳 جزو فروع دین هست

چرا عزیزم امر به معروف وظیفه همه هست ولذا بهتره که روشش رو هم آموزش ببینیم

باز این چه شورش است که در خلق عالم است ؟              این حسین کیست که عالم همه دیوانه اوست ؟
هر کس تو قبر خودش میزارن 

بله هرکس رو تو قبر خودش میزارن ، منم برای قبر خودم دارم امر به معروف و نهی از منکر انجام میدم ، چون جزو واجباتم هست و اون دنیا باید جوابگو باشم

شیعیان ارکان را به دو دسته اصلی و فرعی تقسیم می‌کنند. اصول بر مبنای اصول عقیدتی‌ است و فروع بر مبنای ...

بله عزیزم تو این مورد اشتباه کردم

ممنون 

چرا عزیزم امر به معروف وظیفه همه هست ولذا بهتره که روشش رو هم آموزش ببینیم

نه وظیفه همه نیست 

اگر وظیفه ی همه بود توی کره ی زمین ، سنگ روی سنگ بند نمیشد 

بیشتر راجع به اسلام مطالعه کنید 

پسر عموی من آخونده ،،، البته از آخوندهای جیره خوار نیست😊

نه وظیفه همه نیست  اگر وظیفه ی همه بود توی کره ی زمین ، سنگ روی سنگ بند نمیشد  بیشتر ...

چشم عزیزم بیشتر مطالعه میکنم 

به شماهم پیشنهاد میکنم بیشتر مطالعه کنید❤

اگر پسر عموی شما آخونده ، من پدرم و دوتا دایی هام و عموم آخوندن ، سه تا از خاله هامم طلبه

2810